- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
válasz
kazsmerlaca #19005 üzenetére
Na az az ami nekem soha az életbe nem működött.
Úgy sose bootolt be, mindig kidobta, hogy nem talál bootolható meghajtót. Pedig találtam erre számtalan leírás, hogy ennyi. Soha egy pen-el sem volt jó így. Aztán találtam bővebb leírást azzal kiírta és bootolni is tudott, volt amikor működött a telepítés és volt már, hogy így jártam mint most, hogy nem lát meghajtót, de uefi és tökéletesen bootol az installer. Csak nem jutott ma eszembe ez.
Köszönöm mindenkinek! Mac alól kiírt telepítő volt a probléma, wines gépen mediacreationtool-al kiírt tökéletesen működik. Már másodszor csesztem ki magammal. Mindig megfogadom mióta nincs win-es gépem itthon, hogy tartok egy direkt win11 installert egy pendrive-on, de mindig valamire pont kell a pen.
Nem értem mac-en ezt, simán felmásolva egy fat32-es penre sose volt jó, terminalból kiírva, egy debian vagy mac os installer tökéletesen működik. Windows mindig kicseszik velem.
-
válasz
kazsmerlaca #16165 üzenetére
Már kaptál rá választ (csak átsiklottál rajta, le/fel nyíllal is játszadozhatsz, rá fogsz jönni mit csinál)...
-
hhgygy
senior tag
válasz
kazsmerlaca #16154 üzenetére
Egérrel snap windows
-
Morgenstern
tag
válasz
kazsmerlaca #16154 üzenetére
Win+bal/jobb nyíl?
-
niof
veterán
válasz
kazsmerlaca #15684 üzenetére
Igazából az, viszont ez az egyetlen, amivel eddig én találkoztam, ami az EFF tesztjén átmegy. Szóval, akinek ez fontos, annak lehet, hogy nagyon jó. Egyébként FF alapú, szóval annyira nem sz.r.
-
niof
veterán
válasz
kazsmerlaca #15671 üzenetére
Szerintem meg a Mullvad a legjobb…
-
hhgygy
senior tag
válasz
kazsmerlaca #15640 üzenetére
Ez nem kapcsolódott ki?
-
King Unique
titán
válasz
kazsmerlaca #11115 üzenetére
• Disable the Default Built-In PDF Viewer in Chrome, Firefox, Edge, Safari
Értelemszerűen magában a böngészőkben is beállítható, hogy ne nyissák meg automatikusan a böngészővel letöltött PDF-fájlokat.
Ha az előbbi ki van kapcsolva, akkor a Windows 11-ben az alapértelmezett megjelenítő fogja megnyitni a PDF-fájlokat, ami tetszőlegesen beállítható akár másik programra (pl. Acrobat Reader) is, ha esetleg nem az lenne az alapértelmezett.
-
szabonagyur
félisten
válasz
kazsmerlaca #11115 üzenetére
Acrobat megnyit, Edit/Preferences rész, majd General tab, ott ha legörgetsz lentre van egy Select Default PDF Handler, rámész és kiválasztod az Adobet.
-
Victorio
aktív tag
válasz
kazsmerlaca #11076 üzenetére
Nem retardált vagyok, hogy ne tudjam használni vagy kezelni.
Csak a régi verzió nekem jobban kézreállt, nem véletlen, hogy Win10 alatt is így használtam inkább. Ez pont olyan, hogy van aki 3 kanál cukorral issza a kávét, van aki meg keserűn. És aki keserűn issza annak hiába mondod, hogy ezentúl cukorral kell innod, tanuld meg így szeretni - nem fogja. -
Diák66
őstag
válasz
kazsmerlaca #10854 üzenetére
Amikor próbáltam, nem volt pöpec. Win 10 GUI sokkal értelmesebb volt. nem erőltették bele a tabletes kompatibilitást annyira stb..... ha vissza lehetne állítani valamilyen szinten a régi GUI-t, jó lenne, de így számomra használhatatlan.
-
gregory91
senior tag
válasz
kazsmerlaca #10856 üzenetére
A 8.1 nekem se, de a start menü rongyá tétele már egy jel volt a váltásra(windowsról).Kár érte...
Linuxra váltottam.... -
válasz
Sajnos sok mindenkinek okoz problémát, illetve igazából érdemi különbség nincs a win10-hez képest, ezt leírta egy másik kolléga is [link].
Igen jól néz ki, meg szebbek a rendszerhangok, de a win10 gördülékenyebben használható, de ez csak az én véleményem. Viszont az meg tény, hogy van még ennek is sok hibája, de nyilván ez majd kiforrott lesz a maga idéjebn, még most nem az.
Magam részéről maradok 10-en ameddig lehet. -
válasz
+1 !
Sőt! Ehhez a 11-hez vettem direkt új gépet.
-
Taci
addikt
válasz
"fejlődj"
Csak az iránya nem mindegy.Sok téren nyilván jó irányba fejlődött, de azért lássuk be, sok apró dologban sajnos vissza. Ezek apró dolgok, nem is értem, mi szükség volt a butításra (olvasatukban talán "egyszerűsítésre), és talán csak az veszi észre, aki azokat használta, másnak meg fel sem tűnik.
Akinek tetszik, szereti, ezt kapta stb. az használja egészséggel, akinek meg nem kényelmes, zavaró, bármi, annak ott az opció még Win10-re. Aztán mire már csak a 11 (vagy addigra 12?) marad, hátha visszamásolják a régi kódsorokat (aka. "fejlesztés"). -
koby11h
őstag
válasz
kazsmerlaca #10856 üzenetére
A "vicc" arról szól, hogy az emberek jelentősen nagy százalékának viszont nagyon komoly problémát okozott
-
koby11h
őstag
válasz
Ilyesmit mintha régen már hallottam volna Win 8-at használó ismerősöktől...
Bocs, de nem bírtam kihagyni -
Geth
veterán
válasz
kazsmerlaca #10342 üzenetére
Megnyitom a számológépet akkor a háttérben van.
Itt ha megnyitom, akkor az előtérben van, de ezt írtam az előbb is.Ennek ennyire egyszerűnek kellene lennie.
És nálam ennyire egyszerű is. -
hhgygy
senior tag
válasz
kazsmerlaca #10343 üzenetére
Akkor nyitsz két böngészőablakot.
-
válasz
kazsmerlaca #10338 üzenetére
A Google-keresőt (pl. Chrome-címsor) tudod számológépként használni.
MaCS
-
Geth
veterán
válasz
ami nem is aktív megnyitáskor, rá kell kattintani és még ENTER-t is kell nyomni.
Ezt nem értem. Elindítom akárhogy (pl. Win gomb, elkezdem gépelni, hogy c a Enter), és rögtön tudok gépelni bele. -
pRoject22
őstag
válasz
Rögzíted a tálcán és akkor csak egy kattintás, annyit már csak ki lehet bírni
-
ACE-
addikt
válasz
kazsmerlaca #10229 üzenetére
Ha napi 150 doksit kéne megnyinod úgy, hogy csak meg kell ismerned ami benne van, de nem akarod letölteni, és egyenként word-ben megnyitogatni, akkor hidd el sokkal egyszerűbb lenne csak böngészőben megnyitni, elolvasni, majd bezárni. Pont mint a böngészőben a pdf megjelenítés is, ha sokat kell, akkor sokkal egyszerűbb böngészőben.
-
Geth
veterán
válasz
kazsmerlaca #10253 üzenetére
Addig jó, amíg Te gyűjtöd a hibákat, addig se nálam jönnek ezek
-
Geth
veterán
válasz
kazsmerlaca #10229 üzenetére
Nem arról volt szó, Neked mid van vagy nincs, csupán linkeltem egy lehetőséget. Akinek nincs más, annak egy próbát megér (filetípusokat manuálisan kell társítani).
-
Geth
veterán
válasz
kazsmerlaca #10226 üzenetére
Pl. Chrome-hoz: Office Editing for Docs, Sheets & Slides
Évek óta megúszom ezzel az egyéb office telepítéseket -
King Unique
titán
válasz
kazsmerlaca #10215 üzenetére
Mármint esetedben nem lehet valami miatt, ellenben másnál működött, ahogyan a linkelt útmutató is szemlélteti hogy kikapcsolható, + a Windows Hello PIN is eltávolítható, ahol az utóbbiak nyilván a bizony meg lehet oldani felé billentik a mérleg nyelvét.
Hát esetedben lehet az lenne a legjobb ha ennyire nem sikerül beállítani, sőt bár normál esetben nem javasolt, de a telepítésnél eleve helyi fiókkal telepíteni és üresen hagyni a jelszót, aztán akkor kapásból működni fog a hőn áhított automatikusan bejelentkezés jelszó nélkül...
-
King Unique
titán
válasz
kazsmerlaca #10212 üzenetére
Az e tekintetben kb. semmit nem jelent, hogy ki hány éve használ Windowst, meg pláne hogy azon időtartam alatt nyilván többféle, eltérő verziójú Windows értendő, nem kizárólag Windows 10/11, amely utóbbiak 20 éve még nem is léteztek, de 10 éve sem, sőt a Windows 10 hivatalosan 7 éve, a Windows 11 pedig csak alig 1 éve. Na meg ha konkrét útmutatók vannak arról hogyan lehet beállítani Microsoft-fióknál, valamint másoknak is sikerült, akkor az azt szemlélteti, hogy be lehet állítani.
-
King Unique
titán
válasz
kazsmerlaca #10205 üzenetére
Nem olyan régen hosszasan el lett itt magyarázva újra - amikor a legújabb verzió, a 22H2 még meg sem jelent és eleve 21H2 verzióról volt szó - , hogyan oldható meg az automatikus bejelentkezés, ami nyilván Microsoft-fióknál is működik, vagyis a "Microsoft-fiók esetén nem lehet" kijelentés nem feltétlen helytálló. Meg ugye nem mindegy hogy valamit eleve nem lehet beállítani, vagy csak az adott felhasználónak nem sikerült.
-
Geth
veterán
válasz
kazsmerlaca #10205 üzenetére
Ha a Settings | Accounts | Sign-in options alatt kiveszem a Hello megkövetelését, nálam megjelenik a netplwiz-ben a checkbox, amivel automatikusan beléptethető a kiválasztott account (local user nevével és az MS account jelszavával). Semmilyen vonatkozó reg. modósítás nincs.
Ettől függetlenül szerintem nem nagy stressz 4 számot beírni induláskor, mondjuk én csak havonta indítom újra, altatásból felkeltve pedig külön kikapcsolható.
-
pilipi
aktív tag
válasz
kazsmerlaca #10033 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy a profi és a "codec pakk" kifejezés nem szokott egy mondatban szerepelni.
-
tomp
félisten
válasz
kazsmerlaca #9957 üzenetére
-
Bennyboy
őstag
válasz
kazsmerlaca #10027 üzenetére
mpc-ot ajánlom semmi codec nem kell hozzá
-
nggabi
félisten
válasz
kazsmerlaca #9937 üzenetére
Hát srácok, ezzel a frissítéssel valami gond van. Olyan lett a gépem tempója mint egy lajhár. Frissítés előtt villám gyors volt. Ti nem tapasztaltok ilyet?
Pl photoshop 60másodperc alatt indul el ellenben az 5 másodperccel. És ez minden más progira igaz.
most már kezdem érteni mit mondasz. valóban valami nem jónem mindig csinálja, de van amikor kb 1 percig nem nyílik meg az adott app.
-
Geth
veterán
válasz
kazsmerlaca #9959 üzenetére
Például (nevezd át .msu-ra): [link]
-
Geth
veterán
válasz
kazsmerlaca #9957 üzenetére
Tippre a kb5015669 enablement package kell hozzá (10.0.22621.x -> 10.0.22622.x).
Felpakoltam azt is, utána biztosan vannak fülek. -
nggabi
félisten
válasz
nálam az 1 éves win10hez képest elég jól megy a 11, pedig már elkezdtem belakni.
-
hhgygy
senior tag
válasz
Helyi probléma lehet, én tegnap (ma) éjjel 1-kor raktam föl, még nem volt időm próbálni, de most, hogy mondod, elindítottam a Photoshopot, ugyanolyan gyorsan indul. A többi nagy forrásigényű programom is normálisan megy, kopp-kopp.
-
kezo0
addikt
válasz
kazsmerlaca #9913 üzenetére
Köszi, közben egy újabb keresésre már kidobta nekem is, épp települ…
westlake: jaja, látom. De első keresésre érdekes módon csak az ARM-os verziót mutatta, így nem is olvastam végig a fájl nevét, csak töltöttem egyből, ész nélkül…
-
kezo0
addikt
válasz
kazsmerlaca #9910 üzenetére
Na ácsi. Nekem ezt nem sikerül a WU-nek telepíteni:
De közben ha le akarom külön tölteni a MS Update Catalogból, ott ugyanezen a kódszámon ez van:
Szóval a Catalog szerint ez egy ARM procikhoz való update! És hát persze nem is települ nálam így külön leszedve sem. Jelzi, hogy ez nem való az én gépemhez (ami Intel procis).
Most akkor mi van?
-
kezo0
addikt
válasz
kazsmerlaca #9893 üzenetére
Letöltöttem, felraktam telepítési segéddel. 22H2 / 22621.382 a build.
Minden szép, minden jó, kivéve, hogy most rögtön telepíteni akar még egy összesítő frissítést (KB5017321), ami hibára fut (0x800f0806), és nem akar települni. A „további információ”-ra katintva egy „Sajnáljuk, a lap nem található” MS-oldal jön be… -
King Unique
titán
válasz
kazsmerlaca #9899 üzenetére
Windows 11, version 22H2 known issues and notifications
Amelyik hardverkonfigurációt, szoftverkörnyezetet érintik az ismert hibák, ott nem feltétlen kell egyből telepíteni a 22H2 verziót, ott pont jobb lehet, ha megvárja a felhasználó amíg a Windows Update magától felajánlja.
Ahol nincsenek ilyen gondok, ott viszont természetesen nem feltétlen kell a Windows Update-re várni ha egyéb okból - "hullámokban terítik", nem feltétlen lesz elérhető azonnal minden eszköznél - nem ajánlja fel, és igen, mehet alternatív módon az in-place upgrade 22H2-re.
-
retroid
senior tag
válasz
kazsmerlaca #9891 üzenetére
Hogy sikerült felrakni?
-
válasz
kazsmerlaca #9865 üzenetére
Nem. A FastBoot az BIOS szolgáltatás, semmi köze az OS-hez, a Fast Startup-ról van szó, ami a Windows szolgáltatás, OS-en belül kapcsolgatható ki-be (kivéve, ha nincs letiltva a hibernálás, mert akkor letiltódik automatikusan, meg sem jelenik)
-
Zoz
őstag
válasz
kazsmerlaca #9856 üzenetére
Pont az volt a fejlesztés, hogy egy csomó jól megszokott funkciót kivettek...
-
Zoz
őstag
válasz
kazsmerlaca #9850 üzenetére
Mert Win11...
Térj vissza Win10-re, vagy hackeld vissza a hagyományos tálcát. -
válasz
kazsmerlaca #9838 üzenetére
Most gonoszkodhatnék, de lehet, hogy nem az egész kódot jelölted ki, hanem az alábbi sor kimaradt...
Windows Registry Editor Version 5.00
Az egészet ki kell jelölni és beilleszteni az üres fájlba, így ni:
A Windows 11 beépített jegyzettömbjét használd, ne pedig valami külső text editor-t, mert azok beállítástól függően átkódolhatják a szöveget, aztán pl. a dupla visszaperjeleket
(\\)
egyből elxarják (meg más karaktereket is adott esetben) és akkor megint ez az ablak fog befigyelni... -
válasz
kazsmerlaca #9836 üzenetére
User error... (képeden valami nyilak.reg-t futtatsz, akkor mit is neveztél át, meg mi is van benne? (mert, hogy valami faxság, az hótziher))
-
válasz
kazsmerlaca #9829 üzenetére
disable_icon_arrow.reg néven mentsd el az alábbi kódot és futtasd, majd gép restart vagy feladatkezelőben Windows intéző újraindít.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Shell Icons]
"29"="%windir%\\System32\\shell32.dll,-50"Visszaállításhoz: enable_icon_arrow.reg néven mentsd el az alábbi kódot és futtasd, majd gép restart vagy feladatkezelőben Windows intéző újraindít.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Shell Icons]
"29"=- -
andreas49
senior tag
válasz
Ha adsz egy email címet (pü-ben is jöhet), akkor küldök egy kicsi fájlt, ami regben módosítja és eltünteti a nyilat
-
svgyula
addikt
válasz
A vezérlőpult-megjelenítés és személyre szabás -file kezelő beállítás: itt a megnyitás egy kattintással kiveszed és eltűnik. DE! lehet kell teljes újraindítás az a "villany nélküli" is
-
King Unique
titán
válasz
kazsmerlaca #9822 üzenetére
• Best disk cloning software of 2022
• "Milyen program, ami...?" topik—►
téma összefoglaló—►
RendszerIgen, pl. a Macrium Reflect Free vagy egyéb programok, lásd klónozás téma.
+ A SATA SSD
—►
M.2 PCIe NVMe SSD váltásnál javasolt odafigyelni az alábbi hozzászólásban leírtakra. Ahol az az előnyös, ha eleve UEFI bootolási mód szerint van a SATA SSD-re telepítve a Windows 11 - aminél az ugye amúgy is követelmény - és akkor nem kell utólag UEFI-sre konvertálni, bár ha támogatja a hardverkonfiguráció és az SSD, akkor akár legacy (CSM) módban is lehet NVMe SSD-ről bootolni (példa)+ A képfájlba mentés és visszaállítás is opció, ha nem lehet megoldani, hogy a klónozás idejére egyszerre a forrásmeghajtó (SATA SSD) és a célmeghajtó (M.2 PCIe NVMe SSD) is csatlakoztatva legyen.
Valamint rendszermentés céllal is, bár az utóbbi időnkénti készítése egy belakott, nehezen reprodukálható Windowsnál amúgy is kb. alap. -
King Unique
titán
válasz
kazsmerlaca #9819 üzenetére
Ha Microsoft-fiókkal van használva a Windows 11, akkor értelemszerűen a Microsoft-fiókos útmutató szerint kell eljárni.
Ahol nem derült ki, hogy a screenshoton lévő beállítás, vagyis a Windows Hello is ki lett-e kapcsolva?
A registry érték módosítása után egy újraindítás kell a beállítások érvénybe léptetéséhez.
Ha megfelelően van beállítva, akkor nem kér jelszót és működni szokott az autologin. -
King Unique
titán
válasz
kazsmerlaca #9817 üzenetére
• Enable or Disable Automatically Sign in Account at Startup in Windows 11
• Enable or Disable Passwordless Sign-in for Microsoft Accounts in Windows 11Pontosan a linkelt útmutatók, egyéb instrukciók szerint csináltál mindent?
Az Autologon programmal is próbáltad?
Ha nem lehetne beállítani Windows 11-nél a jelszó nélküli automatikusan bejelentkezést, akkor vajon miért sikerült ebben a topikban is többeknek, meg miért vannak róla ElevenForum és egyéb útmutatók? -
King Unique
titán
válasz
kazsmerlaca #9815 üzenetére
Előzőleg már linkelve lett a hozzászólás, amiben le van írva, útmutatókkal, screenshotokkal szemléltetve hogyan kell beállítani, ami normál esetben nyilván működik, Windows 11-nél is ugyanúgy beállítható mint Windows 10-nél.
Persze ha nem megfelelően alkalmazza az előbbieket a felhasználó, akkor nem meglepő, ha nála nem működik... De az ilyen esetekre adott a már szintén említett Autologon program, ami automatikusan megcsinálja, beállítja. -
Geth
veterán
válasz
kazsmerlaca #9810 üzenetére
Persze, ugyanaz a WoW64 van.
-
FattyDove
őstag
válasz
kazsmerlaca #9716 üzenetére
Nem szeretnék felesleges lépéseket beiktatni
-
King Unique
titán
válasz
kazsmerlaca #9700 üzenetére
"Amikor a windows 10 elindul miért kér jelszót?"
Ha tényleg Windows 10-ről van szó és nem csak elírás, akkor ezt miért nem a Windows 10 topikban kérdezed / kérdezted, miért a Windows 11 topikban?
"Hiába kapcsolom ki, hogy SOHA ne kérje és a netplwiz-t is beállítottam"
Ezek szerint nem megfelelően, mert ha rendesen be van állítva - lásd az alábbi útmutatókat - , akkor nyilván működik az automatikus bejelentkezés és nem kell jelszót / PIN-kódot megadni...
• Enable or Disable Automatically Sign in Account at Startup in Windows 11
• Enable or Disable Passwordless Sign-in for Microsoft Accounts in Windows 11
• AutologonTöbbször el lett már magyarázva ebben a topikban és a társtopikban is, hogyan oldható meg az automatikus bejelentkezés helyi fióknál és Microsoft-fióknál egyaránt.
Ahogyan az is, hogy alvó állapotból ébresztve a Windows 11-et ne kelljen újból bejelentkezni és jelszót megadni.
• Enable or Disable Require Sign-in on Wakeup in Windows 11
• Remove PIN from Account in Windows 11
• A kiszürkült Windows Hello PIN-kód eltávolítása gomb javítása a Windows 11 rendszerben -
Csorbi
addikt
válasz
kazsmerlaca #9700 üzenetére
Mutasd, hogy PONTOSAN mi kéri, és mutasd, hogy PONTOSAN miket állítottál be.
-
Kbali
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #9692 üzenetére
A gépház/eszközök/gépelés/hardveres billentyűzet/szövegjavaslatok? Szerintem egész használható.
-
cigam
titán
válasz
kazsmerlaca #9667 üzenetére
Nem tudom 11-nél működik-e (miért ne?): WinXCorners — Hot Corners for Windows 10
-
Geth
veterán
válasz
kazsmerlaca #9667 üzenetére
Ez de baromi idegesítő lehet
-
King Unique
titán
-
Geth
veterán
válasz
kazsmerlaca #9661 üzenetére
Win+L lockolja a gépet, ott a monitor standby alapból 1 percre van állítva.
Kikapcsolni (amit a fizikai gomb csinál) szoftverből szerintem nem lehet. -
koby11h
őstag
válasz
kazsmerlaca #9661 üzenetére
Display Power Off Utility vagy hasonló program ikonja tálcára vagy hotkey hozzárendelve
pl: https://sourceforge.net/projects/doff/ -
Csorbi
addikt
válasz
kazsmerlaca #9657 üzenetére
Nem. Azt konnektorból lehet mérni.
-
temporello
tag
válasz
kazsmerlaca #9645 üzenetére
Egyszerűbb mondjuk a hwinfo programmal megnézni.
-
vlevi
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #9645 üzenetére
A TDP csak a processzor maximális teljesítmény felvételét mutatja meg.
Az említett techppowerup tesztben is, az üresjárat 53W, a max terhelésen pedig 200W fölötti, ebből is látszik, hogy sok egyéb más komponens mukodese is jelentősen befolyásolja a fogyasztást. Több energiát igényel ilyenkor a RAM, nem mindegy, úgy abból mennyi van, ilyenkor a videó kártya is dolgozik rendesen, ... -
vlevi
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #9643 üzenetére
Érdemesebb fogyasztás merovel megmérni mert rengeteg más alkatrész is van aminek nem ismerjük a paramétereit.
Tápegység hatásfoka, monitor, hangszóró, és még sok minden.
De, hogy válaszoljak is, a techppowerup oldalon szokták felrakni fogyasztassal kapcsolatos grafikonokat.
[link]
Üres határban ez a teszt konfiguráció 53W-ot fogyasztott.
[link] -
válasz
kazsmerlaca #9579 üzenetére
Köszi a választ. Akkor marad minden a régiben.
-
King Unique
titán
válasz
kazsmerlaca #9563 üzenetére
A Windows verzióinak összehasonlítása
• Értelemszerűen el kellene dönteni, hogy milyen funkciókra van szükség, valamint ez a "melózom rajta" pontosan mit jelent, milyen programok használatát, majd annak megfelelően dönteni.
• Legjobb a személyes tapasztalat, vagyis kipróbálni a Windows 10-et és Windows 11-et is, eldönteni melyik áll jobban kézre, stb., majd annak alapján választani egyiket vagy másikat.
• A jövő hosszú távon egyértelműen a Windows 11 (és az újabb Windowsok), mivel a Windows 10 a Home és Pro kiadásoknál 2025. október 14-ig támogatott. Vagyis ez alapján is lehet szelektálni, de az is opció, hogy 2025-ig Windows 10-et használni, majd utána váltani Windows 11-re (vagy újabb Windowsra ha lesz), meg a Windows 11 eleve ingyenesen aktiválható Windows 10 termékkulccsal és meglévő digitális licenccel is.
-
Csorbi
addikt
válasz
kazsmerlaca #9563 üzenetére
Természetesen attól függ mit melózol rajta, és az adott szoftverek - ha különlegesek - melyik alatt érzik jobban magukat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest