- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha már szóba került ez az egyelőre még opcionális frissítés, akkor úgy általánosságban lenne egy kérdésem ezekkel a frissítésekkel kapcsolatosan. Jelesül az, hogy kell valami különleges engedélyt adni, hogy az ilyen frissítések letöltődjenek, és települjenek, mert nálam jelenleg nem települ.
Ma rákeresve a frissítésekre, ezt adta fel, azaz naprakésznek írta, de jelezte ezt a frissítést is:
Rányomva a "Letöltés és telepítés" gombra, viszont semmi nem történik, azaz még a letöltés sem indul el. Sőt, ha többszöri próbálkozás után bezárom ezt az ablakot, majd rögtön utána indítok egy újabb frissítések keresését, akkor már ezt dobja:
Viszont egy géprestart után, ha újból elindítom a keresést, akkor megint kezdődik elölről, a fenti procdúra.
Azzal tisztában vagyok, hogy manuálisan, a Win katalógusból is letölthető, és telepíthető lenne, de én arra vagyok kíváncsi, hogy a Gépházból miért nem megy simán, az ilyen egyelőre opcionális verzió telepítése, kell e valami különleges engedély, vagy akármi? -
-
Jungle Man
junior tag
Mégsem sikerült a lényeget leírnod. Win 10 kulcshoz hogy jutok hozzá?
#7416 eddig 2x kérdeztem, de egyszer sem kaptam normális választ. Most is azzal jön, hogy Win 11 = Win 10, de hogy mégis honnan szedjem, afelett elsiklott, mintha nem is azt kérdeztem volna. Mintha mindenki zsebében ott lenne egy marék Win 10 kulcs.
#7417 A kulcs a lényeg, nem? A Microsoft oldaláról letöltöm az ISO-t, kiírom pendrive-ra és aktiválom a kulccsal. Mindezt legálisan.
-
Krystal_s
addikt
Pár napon belül eddig 5-ször kérdezte és mindig érthetően válaszoltak neki többen is, de nem érdekli, mint aki nem képes felfogni.
Gondoltam valamiért ő akkor is venni akar Win11-et bármi áron, ezért keresetem neki, de látod az sem jó.😀 -
King Unique
titán
Igen, valóban. + Az is érdekes, hogy ha a Microsoft webáruházban jelenleg csak Windows 10-et lehet vásárolni, akkor máshol vajon mit árulnak Windows 11 néven, meg pláne hogy nemcsak az utóbbi fogadja el az előbbi termékkulcsát, hanem írta itt valaki hogy fordítva is működött nála egy Windows 11-gyel előtelepített laptopnál
-
-
xmad
őstag
az lehet. tehát ha beteszem a pendriveot, arról bootolok pl Kingston 64GB meg UEFI kingston 64GB
akkor az uefit válasszam ki és akkor más módban fogja telepiteni? akkor lehet a secure bootot is bekapcsolni?
jó ezeket nem tudtam, azt hittem teljesen mindegy ott mit választ az ember ki. -
hhgygy
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest