- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
isti732712 #2689 üzenetére
Ez a nemrég említett TechBench, nem a Microsoft szokásos szoftverletöltőoldala, az utóbbira még nincs kirakva.
(#2694) szabonagyur:
A TechBench és társai csak a Microsoft szervereire mutató letöltési linkeket generálnak - pont ezért megbízható letöltési forrás - , nem saját tárhelyre töltik fel az ISO-t és nem onnan történik a letöltés. -
törölt tag
válasz
isti732712 #2689 üzenetére
Letöltési linket tudsz adni?
-
icp1970
senior tag
válasz
isti732712 #198 üzenetére
Nem semmi hír
Hogy miért lövik ki majd a külső web cam használati lehetőséget,nem értem.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
isti732712 #1218 üzenetére
az még hagyján, de én win7 óta bal oldalra rendezem a tálcát a nagyobb vertikális hely miatt, de jelenleg azt sem lehet átállítani... remélem lesz rá valami hack vagy plusz program, mert 10+ éves izommemóriát nem szeretnék sutba dobni.
-
Cs1csó
titán
válasz
isti732712 #937 üzenetére
A monitorod natív felbontásán használod a rendszert? Egy monitor vagy több? Valamilyen felskálázást használsz, DPI állítás stb.? Tippre nekem ekkor szoktak ilyen anomáliák lenni.
-
szabonagyur
félisten
válasz
isti732712 #806 üzenetére
Aki ezt is visszacseréli régire, ott tényleg nem látom értelmét Win11el Preview-el bohóckodni
-
janaman01
addikt
válasz
isti732712 #580 üzenetére
Gondolom ha regeditben átirom a procit, az még nem hiteti el velük hogy az is van benne....
Most nincs kedvem piszkálni amúgy se a regeditet... -
pzstm
titán
válasz
isti732712 #574 üzenetére
nekem minden van de CPU az csak 6th gen, azért sikít szerintem
-
zolee001
őstag
válasz
isti732712 #550 üzenetére
The 2021 Microsoft Product Roadmap
Windows 10/11
21H1: Released
21H2: Second half of 2021
Windows 11: October 20.2021 -
lck
senior tag
válasz
isti732712 #486 üzenetére
Kiexportáltam neked : Ha gondolod importáld a mappát.
[link] ( jobbra fönt letöltés ) -
lck
senior tag
válasz
isti732712 #459 üzenetére
Nálam ezzel a TaskbarSi bejegyzéssel továbbra is ugyanúgy is működik. (22000.51 ver.)
-
King Unique
titán
válasz
isti732712 #366 üzenetére
Most valójában mi a kérdés, hogyan kell Windowst telepíteni, hogyan kell dual boot telepítést csinálni és használható-e 1 PC-n a 2 db Windows ugyanazzal a licenccel - lásd egy másik topikban leírtakat - , vagy mi?
-
zolee001
őstag
válasz
isti732712 #357 üzenetére
Igen és majd a 2 db csoki áráért árult licencek jók-e témák özönlenek majd
-
King Unique
titán
válasz
isti732712 #357 üzenetére
Igen, sejtettem, csak megjegyzésként írtam hozzá.
Egyébként igen, egyértelmű, meg a konzumer szoftverletöltőoldalon a W10-hez hasonlóan gondolom lesz majd W11 is, az utóbbihoz való frissítési segéd és MCT amikkel szintén megoldható az upgrade, stb.
Meg az lehet majd érdekes, hogy akiknél inkompatibilis a hardverkonfiguráció pl. a TPM hiánya miatt, ott a Windows Update eleve fel sem fogja ajánlani a W11 funkciófrissítést, vagy bedobja a Safeguard Holds-ot hogy majd érkezik valamikor és lehet várni. + A terjesztés, remélhetőleg nem a korábbi GWX módszerrel, ahol majd az "X" beleegyezést jelent, hanem csak választható frissítésként a gépházban, ami a célverzió módosításával ignorálható is akár, stb. -
King Unique
titán
válasz
isti732712 #331 üzenetére
Micsoda bulváros cím, cikk.
Teljesen evidens, hogy ha kijön idén a kész W11 ISO, akkor megoldható azzal (is) W10 alól az in-place upgrade és a W11 clean install is, ingyen beaktiválód a W11 a W10-nél már meglévő digitális licenccel, nem feltétlen kell 2022 Q1 vagy tovább várni, amíg W10-re a Windows Update magától felajánlja a W11 funkciófrissítést. Már látom előre, hogy itt is majd lehet magyarázni n+1 alkalommal olyan alap dolgokat a hogyan kell pendrive-ra telepítési adathordozót készíteni és W10, W11-et telepíteni téma mellett, mint a hogyan kell upgrade-elni újabb Windows-verzióra... -
BiP
nagyúr
válasz
isti732712 #331 üzenetére
"vagy esetleg benevezhetnek a bétatesztre, vállalva a korai változat hátrányait."
Ha novemberben meglesz az "RTM", akkor már nincsenek a korai változatnak hátrányai, ugyanazt a verziót kapják, mint a többiek. -
King Unique
titán
válasz
isti732712 #169 üzenetére
UEFI-nél
.
-
koby11h
őstag
válasz
isti732712 #144 üzenetére
Ebben azért van jó hír!
Pl. Cortana, OneNote, Paint 3D, 3D Viewer...Nem lehetne a többit is letölthetővé tenni? A telepítő után feldobná a Store-t, alapértelmezetten bepipálva ami most van, meg egy "Egyiket sem" gomb. Pl. Térkép, Fénykép és Video szerkesztőt, XBox programok, Csatolt telefon, Segítség kérés... nem kellene utólag eltávolítani minden vacakot.
Na ennek tudnék még örülni! -
takessz
senior tag
válasz
isti732712 #64 üzenetére
Értem de nem értem nálam mi a gáz Nvme SSD van más a partició Boot tipust se tudom uefire átlöni secure boot már megtaláltam
-
takessz
senior tag
válasz
isti732712 #58 üzenetére
Hát a Win10 az legális arra nem is értem miért jelzett be meg a Nvme SSd-re se ileltve a secur boot-ot se értem amúgy
-
King Unique
titán
válasz
isti732712 #38 üzenetére
Attól is függ ugye milyen AV, milyen adatbázissal, nálam ESET IS szerint oké a program, bár VírusTotal szerint nem teljesen (2 találat). + Lehet ugye false positive találat is, ami pl. a Defender esetében nem újdonság.
-
bebeago
tag
válasz
isti732712 #38 üzenetére
Az "aha" után már csak azt nem értem, hogy akkor miért használtad?
VirusTotal
SOFTPEDIA -
takessz
senior tag
válasz
isti732712 #17 üzenetére
Hmm hát sajnálom hogy az 1600-as nincs a támogatási listán
-
nesa
veterán
válasz
isti732712 #17 üzenetére
A picipuha végleg el ásta magát nézem csak UEFI bios jó neki, a mellékvágányon levő gépemen nem az van, a fő gépem meg ezért nem fogom újratelepíteni, jó ez nekem így ahogy van, aztán most nézem a CPU támogatást, bár ahogy nézem elindul gyengébb procival is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest