- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
isti732712
aktív tag
válasz
King Unique
üzenetére
Már látom előre, hogy itt is majd lehet magyarázni n+1 alkalommal olyan alap dolgokat a hogyan kell pendrive-ra telepítési adathordozót készíteni és W10, W11-et telepíteni téma mellett, mint a hogyan kell upgrade-elni újabb Windows-verzióra...
Szerencsére nekem nem kell elmagyarázni,hiszen egyértelmű, hogy adott a lehetőség és nem kell megvárni az update felajánlását.
Erre írtam az előbbi hsz ben hogy "megoldható"
Az természetesen más kérdés, hogy lesz itt bőven gond a fejekben hogyan kell upgrade-elni,bár ez is tök egyszerű,mert ez kb olyan mint mikor 21H1-ről 21H2 re frissíted az os-t.A cikket csak olvasmányként osztottam meg,főleg azoknak akik várják a messiást és nem ismernek más alternatívát

Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest