- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Mindenképp clean install-t szeretnék, mivel a jelenlegi Windows már elég koros, köhög is picit, nem érzem biztos alapnak a Win 11 Pro alá, meg eleve mindig annak vagyok híve, hogy tiszta telepítés legyen.
Akkor ha jól értem: a MicroSoft honlapjáról már letöltöttem a magyar nyelvűnek választott Win11_Hungarian_x64v1.iso-t, ami elvileg egy multiversion képfájl, a mérete valami 5,1 GB. Win 11 Pro licenszkulcsot vásároltam, elvileg akkor ha ezt mondjuk az aktuális Rufus-szal pendrive-ra pattintom, abból mehet a telepítés. Ezek szerint a pendrive-ról bootolva nagyjából ugyanezt a meghajtóstruktúrát fogja mutatni a telepítő is, mint amit screenshot-on linkeltem az előző HSZ-emben? Itt akkor csak simán töröltessem vele az 529 MB-os, 100 MB-os és 292,34 GB-os partíciókat, majd hozzak létre egy, az E: és F: partíció mellé maximálisan tehető partíciót a rendszernek? De akkor hogy marad hely arra, hogy ő újra létrehozza a helyreállítási és egyéb partícióját? Egyáltalán el tudja majd helyezni az újonnan létrehozott rendszerpartíciót az E: és F: partíció elé, vagy csak utána? Van egyáltalán jelentősége? Lehet egyszerűbb lenne mindent lemozgatni a 2,5"-os SSD-ről, törölni minden partíciót, felrakni a rendszert és már a kész Windows 11 alatt visszaparticionálni az E: és F: meghajtókat, majd visszamásolni az adatokat?
Az E: és F: partíció és az M.2 meghajtón levő partíció akkor tuti működni fog a Bitlocker kikapcsolása nélkül is az új rendszer alatt is? Az nem konkrét, a jelenlegi oprendszerhez kapcsolódik? Be lehet majd állítani a Win 11-ben, hogy a bootoláskor beírandó jelszó már feloldja azokat is, mire elindul a Win 11?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest