- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Íme az új Android Auto!
- KUGOO S1 Pro elektromos roller teszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
Tiszta telepítést csináltam és érzésre nekem gyorsabbnak tűnik, mint a W10.
Eddig még semmilyen komolyabb hibába nem ütköztem, bár a gépházban akadnak kisebb problémák, de eddig még mindent be tudtam állítani.Habár a régi menü számomra sokkal funkcionálisabb volt, nekem az az érzésem, hogy a régi control panel-es mmc ablakos menüt még mérnökök fejlesztették, ez az új gépház pedig már inkább ilyen marketinges fejlesztésnek tűnik. Persze ezzel is együtt lehet élni, de a régi menürendszerben mindent százszor egyszerűbben meg lehetett csinálni és sokkal átláthatóbb volt. Nekem ez az új design kevésbé jön be, tényleg ránézésre szebb, mint a régi, de engem jobban érdekel a használhatóság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Honor 200 pro
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest