- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
A csomóból az elsőt nem tudom kipróbálni, de miért is kéne? Jónak kéne lennie ezen is... A másodikat sem, de ha ugyanazt csinálná mint én, akkor hiába tudnám. A harmadikat meg úgy mondod, mintha tudnom kéne, hogy mi a PreLoader, meg az entroll. Viszont kérdeztem, hogy hol vannak a kódok, mert ugye meg lehet adni egyenként kulcsfájlt, ezt tudnotok kéne, de írtam is. És senki nem tudott kulcsot, csak azt ismétli mindenki, hogy állítsam alapra a BIOS-t, mintha köze lenne más beállításnak ehhez, hogy generáljak alapbeállított kulcsoikat, és mentsem el kilépésnél, meg, hogy 1 partíció legyen a pendrive-on, az is FAT32, és GPT legyen, ne MBR, és úgy másoljam rá a telepítőt, és válasszam az UEFI-t bootkor. Ezt mind így csináltam minden kérdés nélkül, és azóta is ezeket írják, hogy nem tudom. Ez így van. Azt kéne mondanom, hogy nem így van? De még mindig nem tudom, hogy mik a MS kulcsai, úgy pedig kézzel hogy tolnám be, még ha tudnám is használni azt amit írtál? És nem nekem írta, és nem is mondtam volna rá semmit. Egyébként nem ennyire nem biztosítottam túl, hogy minden lépésnél újraindítsam, hogy mentsem külön a SB bekapcsolását, majd a kulcsok defaultra állítását. Gondoltam, azt kell mentenem, ami változik. A TPP-t se kapcsolhatom be anélkül, hogy bekapcsolnám a SB-t, még se kell újraindítanom hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen routert?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest