- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
westlake
üzenetére
Mit értesz azalatt, hogy hivatalos telepítő? Az, amit a Microsoft publikál ISO formában?
Az ISO-ban két image van: egy boot és egy install. Utóbbi az OS, előbbi egy WinPE.
A WinPE-ben 2 index van, az egyik most a sztori szemponjtából lényegtelen, a másik WinPE indexben (és ez bootol alapvetően) vannak telepítve azok a komponensek, amikkel találkozol grafikus felület formájában (időzóna, billkiosztás, partícionáló képernyő, stb.). Na ezt hívom hivatalos Telepítőnek, hiszen a fejlécben is az van, hogy Windows Setup. Ez a komponens dobja/dobta a hibát, ha valamilyen követelmény nem stimmel(t).
Nekem ez a komponens nincs a boot image-ben, nálam a WinPE egy teljesképernyős powershell ablakkal indul.Nem kell érthetőbben fogalmaznod, én tökéletesen értem amit írsz. A telepítő cakumpakk kihagyásától függetlenül én is gyári file-okból generálom az OS image-et. Sőt, a saját WinPE-met is (ADK-ból a base image és a komponensek + frissítések).
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- 2év Garancia! MSI RTX 4090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest