Hirdetés
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
norba69
őstag
Jellemzően irfanviewnél jöhet elő, itt egy megfejtés. Saját praxisban még egyszer sem találkoztam vele (én faststone-t telepítek általában).
Id:
"If you check "Try to change associations in System-Registry (for XP, Vista, Win7, Win8)" on the IrfanView installer, the installer will add "NoOpenWith" values under Photo and Movie&TV registry keys to try to prevent them from taking over default apps.
Although this method worked on some older versions of Windows 10, it will no longer work and it only has a bad side effect now. That is, it will break associations for .jpg, .png, etc. IrfanView should stop adding bogus registry values. At least the uninstaller should remove whatever the installer added."
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- PC Game Pass előfizetés
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest