Aktív témák
-
PrinczA
őstag
2.91-ben en allitottam 128, 256, 512-re minden olyan szamot ahol szerepel a buffer de nem javult meg, ugyan ugy szaggat a 56kbps(kbit)- vagy 256kbps(kbit)-es magyar vagy kulfoldi radiokon, a net ADSL, es Linux alatt az XMMS 256-ra allitott buffer-rel szepen szol, akadozas nelkul.
Aszem felteszek egy ujjabb Winampot, hatha azzal jobb. -
Sanya
nagyúr
nemtom, de mostanában az egész koli olyan, mintha 10 megabiten lennénk 100 helyett.
Másik: lehet a hálókártyám rossz, mert nem bírja a full duplexet 100Mbit/sec-en, csak half duplexen. az meg nem olyan jó, így levettek engem 10Mbitre.kolin belüli áttöltések mennek, de kolin kívülre így is max 100 k-val tudok föl-le tölteni(kisvideó, stb, nem warezolok), és a cs-ben is megnőtt a pingem 140-220-ra, mikor eddig francia szervereken szokott lenni 40(ált a legkisebb pinggel rendelkező voltam a szerveren magyarországról) Nem tudom mi lehet a baj. Gyanakodtam még a kábelra, mert a szomszéd szobában van 3 laptop, na egyik se ment erről az ajzatról(net)
Most lehet kábelezni fogok, lehet kártyátcserélni. megéri most gigabites hálókártyát venni(biztos ami biztos--legyen itt is kapacitás, habár láttam én is realtech(100Mbit) kártyából kicsavarni 18000Kbyte/sec-et Linuxxal -
UHHH
őstag
Biztos 10 secenkent. :) Amugy van valahol olyan hogy hany KB-t puffereljen, na, ezt allitsad jo sokra, es maris orulhetsz... alapban asszem 64 vagy 128, nemtom, itt xmms figyel!:)
Tehat keressed a 64 illetve 128-as buvos szamokat! ;]
A preferences, Plugins, input,mpeg audio decoder, streaming fulecskejenel keressed! -
Sanya
nagyúr
Sziasztok! winampban hol tudom beállítani a netrádió pufferméretét? szeretném, ha nagyobb lenne, mert most rosszalkodik kicsit a netem, és bántja a fülem, hogy 10 percenként megakad. Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Macska topik
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Formula-1
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest