- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
nemtom, de mostanában az egész koli olyan, mintha 10 megabiten lennénk 100 helyett.
Másik: lehet a hálókártyám rossz, mert nem bírja a full duplexet 100Mbit/sec-en, csak half duplexen. az meg nem olyan jó, így levettek engem 10Mbitre.kolin belüli áttöltések mennek, de kolin kívülre így is max 100 k-val tudok föl-le tölteni(kisvideó, stb, nem warezolok), és a cs-ben is megnőtt a pingem 140-220-ra, mikor eddig francia szervereken szokott lenni 40(ált a legkisebb pinggel rendelkező voltam a szerveren magyarországról) Nem tudom mi lehet a baj. Gyanakodtam még a kábelra, mert a szomszéd szobában van 3 laptop, na egyik se ment erről az ajzatról(net)
Most lehet kábelezni fogok, lehet kártyátcserélni. megéri most gigabites hálókártyát venni(biztos ami biztos--legyen itt is kapacitás, habár láttam én is realtech(100Mbit) kártyából kicsavarni 18000Kbyte/sec-et Linuxxal
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest