- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fler
tag
Sziasztok!
Igen más ip cím volt az amit ti mondtatok, csak nem emlékeztem jól.
Amúgy megoldódott a probléma.
A serveren kellet hozzárendelni a hálókártyát, mert alapba nem adta hozzá valami miatt.
HI. -
Robiba
tag
a bb-nél a beállított LAN DHCP tartományra gondoltam. Ott akármi lehet alapértelmezetten, a DHCP általában default szokott lenni és lehet hogy eddig fix IP-t használt, ezért nem derült ki a dolog. Persze semmit nem írt le (AD?, router?, stb)
Valsz a non-authorized DHCP lesz, de gondoltam ha van AD, beírja
-
X-COM
nagyúr
csak találgatok, AD van, és nincs autorizálva a dhcp kiszolgáló
-
fler
tag
Sziasztok!
Egy 15 gépes hálózaton akarom a DHCP-t belőni.
A server egy win2000 server és bekonfiguráltam a DHCP-t, hogy 192.168.1.1-192.168.1.254 -ig osztogasson ip címeket.
A kliens gépet amin XP van beállítottam úgy, hogy automatikusan keresen.
Erre kapok egy olyan ip címet, hogy 169.164.x.y 255.255.0.0 maskal.
Ha a kliens gépen beállítok egy statikus ip-címet, akkor no problem, látok mindent a hálózaton, de amikor a DHCP oszatan ki címet akkor semmi.
Tudja valaki, hogy mi lehet a gubanc?
Mit nem állítottam be jól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest