- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Bari
Modder
Sziasztok
Kiprobáltam pár dolgot
Az autoexec.nt és a config.nt állományokban bennevan ami kell a proginak, lejebb vettem a proci sebeségét ( 1000-es proci 10×66Mhz en ) de ez sem segitett ( valahol irták, hogy talán a gép túl gyors neki ) felraktam egy lasitó progit hátha nem volt elég neki a belasitott progi, na ettől csak még lasabb lett a mezőkről mezőkre ugrálás.
Amit viszont megfigyeltem hogy mindegy egyes adat rögzitésnél ( mikor egyik mezöről a másikra ugrik ) akkor a wincsi eszeveszetten melozik. A proci mikor a progi fut 100%-os terheltségen van de ez szerintem bármely DOS modban futó progi esetén igy van.
Ha van ötletetek szivesen fogadom, végszükség esetén martad a 98 -
Bari
Modder
Sziasztok
Ablakos és teljesképernyős modban is ugyanaz a helyzet, adatrögzitésnél az egyik mezöröl a másikra 4-10 sec várakozás után ugrik csak át. Azt még nem probáltam, hogy csak parancsoros modban inditsam, de majd megnézem. Arra még sajna em volt idöm hogy ujra win-t telepoitsek és kiprobáljam a driverek nélkül de asszem ezt is kénytelen leszek kiprobalni.
Köszi a tippeket -
Bari
Modder
Sziasztok
A gép a következő: abit BH6, 1GHz-es Celeron ( copermine ) 3×128Mb SDram, S3 Trio3d 2x VGA, 40Gb-os maxtor wincsi, Asus 40×-es cd, kisfloppy, valami szutyok hangkártya és egy mercury pci belső modem.
Az oprendszer win2k sp2-vel
A gond: van egy DOS-os könyvelő progi MOSAIC a neve, egyedüli probléma vele, hogy adat bevitelnél egyik mezöről a másikra kb 3-10sec-el ( néha 10sec fölött is is van ) késésel ugrik át a kurzor, máshol nem tapasztalható ez a jelenség, win-en belül szintén nem jelentkezik sehol. A biosban és a vezérlőpulton megnéztem a billentyűzetre vonatkozó beállitásokat ott minden rendben és az autoexec.nt és config.nt állományok is rendben ( a program amugy clipperes ). Van egy másik gép az kb hasonló felépítésü ( kicsit kissebb proci, asszem 800-as és csak 256mb ram van benne, a vga ugyanaz ) ott ugyanez a progi szintén win2k alatt szépen műküdik. Probáltam a rendszer ujratelepitését igaz az összes driver felrakása után néztem csak a progit de akkor a helyzet ugyan az volt, win98 alatt nem jelentkezik a probléma ( csakhát a cégnek a win2k van meg jogtisztán ) meg az a furcsa, hogy kissebb gépen hasonló körülmények között jól működik a progi.
Valamit kéne már vele kezdem, légyszi segitsetek ötletekkel :(
Előre is köszi a segitséget
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest