Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Tudom, hogy van fő topikja, de mégiscsak ez a fő topik, úgyhogy:
ha van valakinek akármilyen új infója a Dell 2407WFP-HC-ről, az írja már meg! -
Taci
addikt
válasz
Laca19 (a) #374 üzenetére
Szia. Mi jelent ez pontosan? Valami nem fog működni ha a szélesvásznú monitort egy ilyen kártyával hajtom meg?
-
Taci
addikt
Tévedtem volna?
Akkor legalább egy számot írjatok csak válaszban, azt hiszem ez talán már tényeg nem túl nagy kérés...
1: Samsung 205BW
2: Samsung 206BW
3: LG L204WT-SF
4: Samsung 940BW
5: Samsung 931BW
Tehát ha szerinted ezek közül ár-érték-teljesítmény-stb. arányban mondjuk a Samsung 205BW a legjobb választás, akkor nem kérek mást, csak annyit, hogy küldj egy választ, ami a termékhez tartozó kódot tartalmazza, jelen példánál maradva az 1-t.
Köszönöm a fáradozásotokat.
[Szerkesztve] -
Taci
addikt
Sziasztok!
Úgy tűnik holnap végre el tudom adni a monitorom, és nem akarok sok időt gép nélkül tölteni, úgyhogy légyszives ajánljatok már nekem monitort az E-Digital raktáron lévő készletéből (azért onnan mert ingyen házhozhozzák, és én messze lakom).
Ezek lennének a kritériumok:
- maximum ár: 60ezer Ft
- 19''-22'' (de ha tud valaki 24''-ost ilyen áron szóljon légyszi)
- DVI bemenet
- szélesvásznú
- ilyen hogy dinamikus kontraszt meg 2ms egyáltalán nem kell; mármint úgy értem ha két monitor csak ennyiben tér el egymástól, akkor az is tökéletes nekem amiben nincsenek ilyen fölösleges dolgok.
Légyszives írjatok konkrét típust (típusokat)! Ha elviszik holnap a moncsit már rendelném is megfele, ezért örülnék neki, ha még ma tudnátok válaszolni!
Köszönöm előre is! -
Taci
addikt
Sziasztok. Bár csak pár oldalt néztem vissza, de a Samsung 245BW-ről nem esett szó. Mi a véleményetek róla?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest