- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
Szerintem ha megcsinálod a leírt megoldást, akkor remélhetőleg minden normálisan fog működni. Én is csak azért tudtam a megoldást, mert rendszeresen olvasom a dolgokat, mert szeretnék gépet fejleszteni széles monitorra és alá valami jó grafikus kártyával. De ha gondolod akkor írj privátot vagy emailt azoknak, akik ebbe a dologba estek, hogy minden tökéletesen működik-e nekik. Amúgy akkoriban azt írták, hogy igen.
Amúgy igaz, hogy itt van a megoldás, de hogy elkerüljem a kompatibilitási gondokat, én is azon kezdtem el tegnap óta gondolkodni, hogy nem e lenne elég nekem egy 8600 GTS kártya gyárilag jól felhúzott példánya. Például egy 720 MHz-es grafikus proc. órajel, és 2100 MHz-re (effective)(DDR3) gyárilag tuningolt példány. Nem tudom mennyire maradna el egy rendes gyári nem felhúzott 8800 GTS-től. -
Trak
addikt
Milyen monitorod volt eddig?
Ezek közül inkább egy 20''-ost válassz, ha van rá pénzed.
1 és 3 kb. ugyanolyan, de az említett boltban az egyes kicsit olcsóbb, akkor inkább azt.
A PH 22''-os teszt után azt lehet mondani, hogy nem biztos, hogy megéri megvenni a kettest, valószínűleg 20''-ban is ugyanaz a helyzet, mint amit a tesztben írtak, de már olyan kicsi a árkülönbözet, hogy ha jobban tetszik a kettes versenyző külseje, és szánsz rá + 5-6k-t, akkor vedd azt. -
Vistaboy
veterán
-
Taci
addikt
Tévedtem volna?
Akkor legalább egy számot írjatok csak válaszban, azt hiszem ez talán már tényeg nem túl nagy kérés...
1: Samsung 205BW
2: Samsung 206BW
3: LG L204WT-SF
4: Samsung 940BW
5: Samsung 931BW
Tehát ha szerinted ezek közül ár-érték-teljesítmény-stb. arányban mondjuk a Samsung 205BW a legjobb választás, akkor nem kérek mást, csak annyit, hogy küldj egy választ, ami a termékhez tartozó kódot tartalmazza, jelen példánál maradva az 1-t.
Köszönöm a fáradozásotokat.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest