- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fluff
csendes tag
LG 22" wide L226WA-WN LCD 2ms DVI HDMI 3év
Két dolog érdekel:
1. Olvasgattam a topicban, de nem találtam infót, ebben milyen panel van?
2. Elég sokan szeretik az LG-t, én is, csak jót tudok mondani róla, de azért meg kell kérdeznem, hogy erről a monitorról lehet-e elmondani bármi negatívumot, vagy egyszerűen jó választás?
Előre is kösz! -
Fluff
csendes tag
válasz
zolynet #6159 üzenetére
Mielőtt még behorpadna a homlokod a falon, inkább abban adj tippeket, hogy hogyan lehetne a legtöbbet kihozni a dologból. Ha ezt csak 22''-al lehet tökéletesen, akkor mondd azt. Csak légyszi rendesen indokold, ne így: 2x
Egyébként, ha szerinted valami mindenképpen kevés lesz a vasból, akkor más párszázezer 24'' tulajdonos is feleslegesen vette a monitort? Nem hiszem, hogy mindenki milliókat költene a házba. Elég jó vas lesz ez, de ha ez nem, akkor szerinted mi kéne a 24''-hoz? -
Fluff
csendes tag
Nah, elolvasgattam a leírást a panelekről. Valóban, a TN már nem olyan meggyőző, viszont a másik kettő egyaránt az. Aszongya, hogy játékra az IPS/S-IPS a legtutibb. És azt is, hogy a PVA/S-PVA nagyon tuti. Akkor most melyik a tutibb? A legtutibb vagy a nagyon tuti?
-
Fluff
csendes tag
Elolvasva pár oldal hozzászólást, úgy látom, hogy többen preferálják a 24''-os Dell-t, mint Samsung-ot. Tehát a kacsacsőr most így áll
< Samsung < Dell <
Na és hová kerül az LG? pl. ez:
LG 24" L246WH-BN LCD 2ms ezüst 3 év
24", 1920x1200, 2ms, 5000:1, 500cd/m2, Fekete, TCO '03, PivotÉs árban?
-
Fluff
csendes tag
Nos, nem akartam ebben a topikban konfigról írni, de természetes a vásárolandó monitorhoz gépet fogok venni. Ami biztos:
Core2 Duo-2,66GHz/1333MHz LGA775 4MB Box 1év (E6750)
2GB/800MHz DDR-II Kingmax PC2-6400
2GB/800MHz DDR-II Kingmax PC2-6400
ASUS EN8800GTS 512M 256bit GDDR3 Dual DVI (PCI-E, nVidia 8800, 512MB, GDDR-3, 256bit, ASUS, Aktív, DirectX10.1, TV-out)
HDD SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB (SATA-II,32MB)
A többi nem lényeg. Az alaplapot még nem döntöttem el. Az ASUS P5K-s lapok valamelyikével szemezek. De ha már így leírtam, ennek alapján adhatnátok alaplapi tanácsot is, ami ide passzol, aztán majd összefonjuk a monitor témával, hogy ne legyen off.
Meg én valszeg nem vagyok akkora spiller a hardver témában, szóval ha láttok bármiféle inkompatibilitást, szóljatok légyszi, gondolok itt olyanra, hogy az alaplap támogassa a 45nm-es kártyát, asszem ez a GTS olyan.
Egy 1920x-os wide felbontásnak is el kell mennie szépen ezeken szerintem. De még lehet, hogy lejjebb adom, és 22''-os, 1680x-os lesz a végén. Monitor és lap témában nem tudok dönteni. Segítsetek -
Fluff
csendes tag
Én egy 24''-os monitor vásárlásán gondolkodom, ill. kettőén, ha már egyszer LAN is van. Szóval a kérdésem a tapasztaltaktól, hogy Dell v. LG amit javasoltok? A jelenlegi 17''-os LG Studioworks 775FT Monitorom sok-sok éve van meg, soha nem volt baj vele, egyszer sem volt szervízben eddig (kopp-kopp), szóval nagyon meg vagyok elégedve az LG-vel.
Ezen az oldalon a 24''-osok között van Dell és 2 db LG:http://www.widescreengamingforum.com/wiki/index.php/Master_Monitors_List
Szóval melyik legyen és miért?
A legjobb volna, egy wide helyett normal monitort venni, tudnátok ajánlani ebben a méretben? Lehetőleg LG v. Dell - ha kapható ilyen.Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- The First Berserker: Khazan
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- OLCSÓ MONITOROK
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged