Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
válasz
old_artist #14033 üzenetére
FSC monitorok skálázása általában elég jó, úgy tudom. Bár már semmi sem biztos. Túrni kell a netet mire összejön a lista, hogy melyik is jó kisebb felbontáson. Ipon-on sok monitort teszteltek, első dolgom ott megnézni melyiknek éles a szövegmegjelenítése kisebb felbontáson.
-
rollins
őstag
A mostani LG W1952TQ cserélném, mert nálam csak Linuxon ad olyan szövegképet, amit még elviselek. Windowson nekem valamiért kínszenvedés olvasni. Pedig láttam GF6100 vga-val, azzal tökéletes volt. Ez mitől lehet? Hogyan lehetne beállítani, hogy a mostani hd4850-nel is olyan szövegképet kapjak Windowson? Ez egy elég abszurd helyzet... Kezd a *** tele lenni
-
rollins
őstag
Lehet hogy furán hangzik, de úgy néz ki eléggé függ vga-tól is a szövegmegjelenítés tft-n. Nálam a 19" wide (lg w1952tq) hd4850 vga-val eléggé kiábrándító, de néztük Intel gma 3000 -rel is, azzal sem volt jobb. Viszont megnéztem a boltban Nvidia GF 6100 integrálttal, azzal meg szinte tökelétes volt még clear type-pal is. Hogy a fenébe lehet ez?
-
rollins
őstag
Melyik nem túl drága és jónak mondható wide tft-nek van a legjobb szövegmegjelenítése? Mondjuk amelyiknek alapfelbontáson cleartype féle ocsmányság nélkül mégsem töredezett hajszálvékony betűket látok. Létezik ilyen? (amúgy a gnome betűsimítása sokkal jobb szerintem, mint a windows cleartype-ja)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest