- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eskimoka
tag
Hello!
Megvettem a monitort! Az L226WTQ mellett döntöttem. Nem rossz kis masina, most próbálom megtalálni a jó beállításokat. Telepítő CD-t csak valami L225W-s moncsihoz tudtak adni, nem tudom, hogy mennyire fontos felrakni. Vagy elég amit az XP hozzárendel?
Sajna LG oldalán sem találtam pont hozzávaló szoftvert. Érdemes vajon keresni, vagy nem számít? -
Eskimoka
tag
válasz
attiati #13642 üzenetére
Nem indiszkrét, egy kis vidéki elektro outlet, de csak ez a két típusú monitoruk van most, 1-1 db. Amúgy az árgépet én is néztem, nem is értettem, hoy miér olyan drága, ráadásul, hogy miért csak ilyen kevés van belőle...
Akkor szerinted inkább ez a típus mint mondjuk egy W-s 22"-os?Apropó, pixelhiba keresésre milyen progit érdemes használni?
-
Eskimoka
tag
Hello mindenkinek!
Igaz, hogy már kérdeztem másik topikban is, de több szem többet...
Szóval a véleményeteket kérném a következő LG monitorokról: L226WTQ-(PFS) és L206WU-(PF). Remélem van valakinek tapasztalata ezekkel. A nagyobbikat 42k-ért, a kisebbiket meg 38-ért tudnám megvenni, de nem tudom, hogy melyik legyen... Vagy vegyek inkább egy W-szériásat, mert azok újabbak(és jobbak)?Kösz a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest