- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
skylaner
senior tag
válasz
Puby25 #11039 üzenetére
Jó de milyen TV nézésre?
Mert ha jól néztem az a Leadtek tuner analóg ,míg a T220HD-ben analóg-digitális(DVB-T) tuner van.
Az analóg nem túl időt álló mert nem sokára az összes adónak át kell térnie digitális sugárzásra(legkésőbb asszem 2012-re) és akkor a DVB-T,DVB-S,DVB-C szabványok szerint fog menni a műsorsugárzás.Nem tudom h akarsz-e majd HD adásokat nézni.
Jelenleg az M1,M2 HD adása fogható egy ilyen DVB-T tunerrel, mert még kódolatlan.(csak kell hozzá egy antenna)
A UPC-s féle HD adásokat tartalmazó csomagot pl. nem lehet egy ilyen DVB-T tunerral fogni mert az DVB-C szabvány szerint sugározzák, valamint kódolt (többek közt ezért is kell egy set-top box). De ha esetleg lenne egy DVB-C -s tunered azzal sem lehetne mert kódoltak az adások.
Azt nem tudom ha T220HD-ban a tunner az MPEG2-s vagy MPEG4-es,de úgy olvastam h az MPEG2-es tuner is tudja az MPEG4-et,csak szoftver kérdése.A T220HD-van HDMI csatlakozód, ami azért is jó mert ha pl. előfizetsz egy HD csomagra akkor a set-top boxot(amin HDMI kimenet van) összetudod kötni a monitorral.Ez azért is jó mert a HDMI tudja a hangot is továbbítani,így ha nincs külön hangfal szetted akkor a beépített hangszórókon jön majd a hang.
Persze DVI-s monitort is összelehet vele kötni csak kell egy HDMI-DVI átalakító,de a DVi csak képet továbbítja a hang "elveszik" ,ilyenkor a STB-ra kell kötni egy külső hangfalszettet.Szóval nem tudom
Szerintem nézz körbe a Tv-tunneres és a DVB-T, DVB-S, DVB-C kártyák topicban, h milyen tunner lenne neked a megfelelő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged