Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz
sid.:Rc211v #13451 üzenetére
Nekem 22" 225BW volt. Nagyon elégedett voltam vele 1,5 évig.
Én nem vennék a helyedben 20"-as panelt.
Főleg egy G92 8800 GTS-hez amivel lazán tudod nyomni a 22"-es natív felbontásában 1680x1050-ben.
BenQ nem lehet rossz, de a HD felbontáshoz kevéske már a VGA-d.
-
Anubis_9
addikt
válasz
sid.:Rc211v #13451 üzenetére
Nekem T220-as van. Gyönyörű!
Csak ajánlani tudom. Ráadásul eredeti Samsung panelos, pixelhiba-mentes. Szerintem ne 20 colosat vegyél, csakis 22-est, nem fogod megbánni.
-
Anubis_9
addikt
válasz
sid.:Rc211v #13446 üzenetére
Hát, nem tudom, egy év gart adnak Samsung monitorokra, amikre más 3 évet ad. Te tudod...
-
Rusher
őstag
válasz
sid.:Rc211v #12124 üzenetére
Hát elképzelhető, hogy meg sem nézték akkor....sőt valószínű
Reméljük a következővel minden rendben lesz.....
Mikorra cserélik ki? Szerencsére az enyémnek nincs pixelhibája, de azért féltem, mert az előző monitoromon volt vagy 50 és most nem kamuból írom....nem hittem el, hogy ilyen létezik bekapcsoltam mondom végre...aztán majdnem elsírtam magam
-
Anubis_9
addikt
válasz
sid.:Rc211v #12124 üzenetére
Ha megjött az új monitor, szólj, hogy az már nem pixelhibás-e. Én az enyémet a héten küldtem vissza, mert nálam is világított egy piros pont, majdnem középen.
---
Bali222. Szerintem te is küldd vissza. Magamból kiindulva: ha tudnám, hogy ott egy pixelhiba, folyton azt nézném és azon idegesíteném magam... -
mindfreak
őstag
válasz
sid.:Rc211v #12038 üzenetére
Nekem is holnapra jön meg az új monitorom, de ahogy ismerem magam elsőre úgyis valami szart fogok kifogni.
-
Rusher
őstag
válasz
sid.:Rc211v #11885 üzenetére
Hello!
Na vettem egy T200-at ma üzemeltem be és csak azt tudom mondani, hogy nem tudok vele betellni
Gyönyörű a képe, éles, jók a színek, semmi lag utánhúzás játékoknál...filmeknél gyak. ugyanez hibátlan a kép kellően jó ez a 20" méret...HD filmek tökéletesek...
A moncsi egyébként nagyon szép ez a bordó fekete dizájn és olyan mintha egy üvegből lenne az eleje, érintésre reagáló bekapcsológomb diszkrét bordó megvilágítással....szóval nem bántam meg..
-
Rusher
őstag
válasz
sid.:Rc211v #11879 üzenetére
Én sztem el is döntöttem.....jó az ára, szép nagyon és állítólag nem nagyon mosódik a képe játékoknál mozgás közben....a mostanimnál biztos szebb a képe és nekem a mostani is megfelel
Akkor ezt jól megbeszéltük
-
Rusher
őstag
válasz
sid.:Rc211v #11856 üzenetére
Igen láttam...csak választ nem
Valaki tudna nekünk tanácsot adni? Help pls #11851
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz
sid.:Rc211v #11819 üzenetére
Erre valaki ? Egyépként nincs vkinek véletlen T200-asa ? milyen rajta játszani ? szép a képe? jó a válaszidő? "ghost effektus" van ? vagy az a régebbi monitoroknál volt még jelenség ? thx..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hálózatokról alaposan
- Macska topik
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged