Új hozzászólás Aktív témák
-
sid.:Rc211v
őstag
erre vki ? (#13735)
-
őstag
Csatlakoznék az elöttem szólóhoz csak én konkrétan a Samsung 2333SW monitorra lennék kiváncsi , hogy a nativ felbontásában az az 1920x1080p a windowsban be lehet-e állitani a legalább 75Hz-et
tehát erre gondolok: [link] a 2333SW monitor esetében itt milyen Hertz beállitások, értékek vannak ? (1920x1080) köszönöm !
-
őstag
válasz
Beowulf_78 #13455 üzenetére
Hi.
BenQ nem lehet rossz, de a HD felbontáshoz kevéske már a VGA-d Pont ezen filóztam én is 1900-as felbontáshoz már nem biztos hogy elég a GTS..talán egy GTX260..
de azt majd akkor veszek ha 35-40 lesz az ára
Anubis_9 Meg gyöztél 22" lesz.. ez a T220 nagyon szép darab
-
őstag
válasz
Anubis_9 #13447 üzenetére
értem már..így viszont nem nagyon éri meg .. ezt nem vettem figyelembe..thx
Samsung T220-at szeretnék tetszik a desing-je.. volt pár napig T200-am az ipon-ból rendeltem de pixel hibásat kaptam és visszakültem nagyon teszett..így most azon vagyok hogy vegyem e meg a 22" vagy elég a 20" ? vagy BenQ-ba van a 22" HD felbonású monitorok azokat érdemes megvenni ? vagy nem ? -
őstag
Hello.. van vmi tapaszalat ezzel a boltal esetleg? : logik monitort fogok venni nem sokára elég jó árak vannak itt..
-
őstag
válasz
Rusher #12149 üzenetére
..Igen sajnos ez cumi. Felhivtam őket azt modnták ha minél gyorsabban kitöltöm a garanciafutár ürlapot annál gyorsabban jönnek..gyorsan ki is töltöttem és elvileg hétfőn jön a futár érte és pénteken kapom a másikat.. Tényleg király monitor én sem bántam meg
Élvezetes játszani rajta, de most mindig a pixel hibát nézem pedig nem akarom
:D
-
őstag
Hi all .megjött a cucc ma reggel.. még nem tettem össze de a monitort(T200) kipróbáltam hogy millyen a régi konfiggal.. Most is az új monitorral nyomom..bejön a winfos(most csak fekete háttér van simán) azt közép tájon egy kis piros pont pisláklól... LOL pixel hiba... Amikor rendeltem a cuccot a közleménybe beirtam hogy ellenörizzék le a monitort hogy pixel hibás e... Ekkora lámák már nem lehetnek bazzeg középen a pixel hiba vak is látja ..gari futár...
mod: egyépként nagyon szép a monitort
-
őstag
válasz
Rusher #11882 üzenetére
igen sztem is jó az ára 48ért elég baráti .tényleg nagyon szép eredetileg 2053BW-t akartam de inkább ezt veszem meg le is ment picit az ára .Az nagyon jó lenne ha nem mosódna játék közben a kép de sztem ezek a mai monitorok már nem ilyenek haverom 17-es LG-je 4ms-es és abszolute tökéletes nem mosódik nagyon szép a képe.. ez ugy tudom hogy 5ms-es gtg-be 2..szóval tuti jó lesz ..kiváncsivagyok
-
őstag
válasz
sid.:Rc211v #11819 üzenetére
Erre valaki ? Egyépként nincs vkinek véletlen T200-asa ? milyen rajta játszani ? szép a képe? jó a válaszidő? "ghost effektus" van ? vagy az a régebbi monitoroknál volt még jelenség ? thx..
-
őstag
üdv! melyik monitor az értelmessebb választás ?:
LG W2252TQ-PF
SAMSUNG 2053BW
SAMSUNG T20020" bőven elég lenne a T200-as és a 2053bw jön be legjobban ..de az LG-nek meg jó az ára ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest