- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomeee
tag
válasz
benny23 #3322 üzenetére
Sztem meg jobban megéri használtan venni ha már 100 pénzt kiadsz érte....... tudod hogy pixel hiba és subpixel hiba mentes...... nincs vele gond.... iszonyat szép nagyképe van és minőségi panel van benne....... Szóval...... nem tudom én ezt tenném! De UP neked hogy találj vmit
-
Thomeee
tag
válasz
benny23 #3317 üzenetére
Háááát nézd ha 100K a v-max határ nálad.... akkor én 24 colos xVA paneles moncsit keresnek....... természetesen használtan... pl 80K ért láttam Acer 24es moncsit pva panellal 6ms...... stb nagyon szép képe van egy hibája hogy nincs dvi.... de 100 ért sztem kapsz használtan jo 24colosat....ugyhogy hajráááá!
-
Khaal
őstag
válasz
benny23 #3046 üzenetére
Ez a lenovo is TN-filmes (szűkebb betekintési szögek, nem olyan jó színhűség, gyengébb fekete), ebben a kategóriában inkább a Samsungot / LG-t szokták ajánlani (saját tapasztalatom nekem nincs).
100 körül már kapni jobb monitorokat is:
Viewsonic vx2025wm, Belinea 102035, philips 200w6cs, FuSI S20-1W, Asus PW201 ezek mind ugyanazzal a P-MVA panellal lettek szerelve, vagy ott a Dell 2007WFP, azt hiszem az S-IPS-es. Ezek közül újonnan viszont már leginkább csak a Belinea / Dell ami még beszerezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Steam topic
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest