- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myers
senior tag
válasz
droid.04 #3884 üzenetére
Hi!
Sajnos ahogy rákerestem csak a pixmaniat és az aplazat (ami a pixmania álneve???) dobra ki a depó és az árgép. Google semmit.
Bocsi, csak nagy hirtelen reagáltam a hsz-edre, azt nem gondoltam, hogy a fentieken kívül máshol nem lehet kapni.
Kocsit OFF:
74 db +/- vélemény a pixmániáról: átlag 2,5/5 Megjegyzés: Ahogy végigolvastam párat inkább "2-es alá/5"
-
Myers
senior tag
válasz
droid.04 #3881 üzenetére
Ha Samsung paneles 226BW-t akarsz venni,
akkor vedd ezt: IIYAMA ProLite E2201W-B1 !!!!!
Több helyen olvastam, hogy ebben tutira az a Samu panel van, aminek a 226BW-ben kéne lenni! Lehet, hogy azért nincs samu paneles samu, mert az iiyamának szállítják.
Ennek az ára 80k körül van, akárcsak a 226bW-nek.
És nem mellékesen jó lenne már valakitől olvasni egy IIYAMA ProLite E2201W-B1 tesztet!
-
Furky
őstag
válasz
droid.04 #3881 üzenetére
Igen, az engem is zavar, ebben egyetértek veled, de ennek ellenére 226bw-t fogom választani. Ha szép a képe nem érdekel milyen panel van benne/persze a szálka ott lesz bennem egy kicsit/, és a 2232bw-hez képest lehet legalább kicsit állítgatni fizikailag a monitort/döntögetni/, és van rajta VESA is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest