- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Furky
őstag
Szerintem jól látod a dolgokat, és minél jobban beleásod magad a dolgokba, annál bizonytalanabb leszel.
Vannak mende-mondák a betekintési szögekkel... Nem kell annyira komolyan venni. Nem tudom ki az, aki nem szemből nézi a monitorát, és az is hülyeség, hogy a 22esen már észre lehet venni akkor is, ha szemből nézik... Ja max akkor, ha 10-20 centiről nézik... Lehet ilyen hülyeségekre alapozni még 1-2 dolgot, de ezek a nem rendeltetésszerű használata miatt jönnek elő. -
Lacusch69
tag
Igen, annál a játéknál ez hatványozottan kijön, a többinél (FPS,RPG) gyakorlatilag nem látszik. Csakhát én 90%-ban "repülök"...
Jelenleg Iiyama mellet vagyok, E2201W-B1-est láttam itthon 70k HuF alatt, de az Bp-en van (2x200km...)
Elérhetőbb a ViewSonic VX2240W, elég jónak tűnik, dehát a puding próbája az evés, amit ugye a boltban nem lehet. Ugyanez vonatkozik a 226BW-re is, mint harmadik esélyesre.
Van még egy tippem: LG 226WTQ. -
.mf
veterán
>>"++ Pixelhibák. Örömmel láttam, hogy a fórumon senkinek sincs a halott pixelekkel gondja, vagy ha van, akkor a bolt szó nélkül kicseréli. Tényleg ilyen jó a helyzet? Az üzletek honlapjain csak elvétve látok pixelgaranciát, zéró (sub)pixeleset pedig szinte soha."
Sajnos messze nem ilyen rózsás a helyzet. Tudtommal csak a Samsung és az LG vállal 72 órás pixelhiba-garanciát; a többinél ilyen nincsen, csak az ISO szabvány szerint lehet visszavinni pixel-hiba miatt. Én is úgy látszik Samsungra fogok kényszerülni, mert a kinézett p-mva-s monitort azon az egy helyen, ahol még rendelik, nem lehet vásárlás előtt kipróbálni, tehát ha van rajta 0<x<4 fekete vagy fehér pixel, akkor megszívnám.
-
nfsu17
veterán
-
Lacusch69
tag
Igen, pont ebben a dilemmában vagyok én is, pont ezekkel a monitorokkal...
Bár bemásolnám a 2232-es "C" paneles változatáról egy szintén rep.szimes kollegám véleményét: (Megjegyzés: Angliából írta, ékezet nélkül)
"Korbeneztem mivel potolhatnam hianyat es vegigolvasva par cikket a Samsung 2232BW mellett dontottem. 22", 2ms, meno design, stb. Penteken meg is jott. Kis szin korrekcio utan il2 beroffent es jott a villamcsapas. 1680x1050 szeles csodaszep kep. Akkora latoter hogy csak na
A masodik sokk akkor jott amikor akcio indult. Ennek olyan szintu kesese van, ghosting, meg stb, hogy rettenet. Nem tudom hogy az en szemem ilyen erzekeny-e de mar az elozo monitoromon is nagyon zavart hogy mosodik minden ha nezelodok, de ezen total rettenet.
Ma megrendeltem az Iiyama E2201W-B1-t eyt meg vihetik vissza ahova akarjak...
Tovabbi utanaolvasaskor kiderult am hogy draga Samsung 3 kulonbozo panelt rak a monitorjaiba. TN panelek mas beszallitoktol. az eredeti samsungok mennek az USA-ba, ide meg jon a szar."
-
m4rc!
őstag
Ezek mellé én még tudnám ajánlani az ASUS MW221U-t.
Itt a ph!-n is írnak róla, sztem nagyon jó kis moncsi, játékra, filmnézésre kiváló, színe is nagyon szép!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest