- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
Itt találsz egy Logout-os leírást a moncsiról, ha eddig esetleg nem olvastad, ebben a hozzászólásban (aki maga a cikkíró is) pedig van egy kis video.
A dobozban ha ilyet vennél nincsen DVI csatlakozó, külön kell venni, a DVI-D Dual Link biztosan jó hozzá, én is ilyet vettem hozzá, sajna 5000Ft plusz költség: Bandridge CL14202X -
Laca19 (a)
aktív tag
Hát figyelj, akkor van értelme ilyen monitort venni az ára miatt, ha legalább kihasználod valamelyik extra csatlakozót a DVI-n kívül, mert árban a sima 22 colos LCD-k olcsóbban vannak. Én a TV tuner részét használom ki jelenleg illetve a hátsó Scart csatlakozót (házimozi).
Ehhez a HDCP-hez én nem értek, az edigital oldalon írta Attila, hogy: "Én a Ps3-al nézek rajta Blue-Ray filmeket". Amikor rákérdeztem, hogy én úgy olvastam, hogy ez nem megy rajta, ezt válaszolta: "HDMI vel össze lehet csatolni....ha PS3-mat össze akarod kapcsolni a monitoral ne felejsd el a PS3 Beálitásánál Video setting et HDMI re átálitani) A HDMI APA-APA csatlakózású legyen."
Amúgy végül is jó kis monitor, ha most vennék, akkor is ilyet vennék jelenleg. A TV része lehetne jobb is, ha monitor üzemmódról váltok át TV-re, akkor mondjuk elég rossznak tűnik a TV adás, dehát 80cm-ről monitorozok. Ha TV-nél betartasz 150-200cm távolságot akkor már nagyon jó képe van. Ha kilépek a szobámból akkor összetudom hasonlítani egy sima CRT-vel (Samsung CZ21A083N) és belátom mind a kettőt, ilyenkor a 225MW-től kb. 3m távolságra vagyok. Nem sok eltérés van a CRT javára, persze azért szebb, viszont ugye sokkal jobban remeg a kép. Összességében a TV része nem a legjobb, de ha betartod a megfelelő távolságot akkor szerintem elfogadható.
Hangszórói nagyon gagyik, úgyhogy rákötöttem a házimozimra és azon szól. Így már hallgatható is.
Még a hátsó Scartot és az oldalsó AV csatlakozókat próbáltam, ezek szerintem nagyon korrektre sikerültek, sokkal jobban sikerültek, mint a TV adás része, persze tűéles képet ekkora felbontásnál egy analóg csatlakozón nem lehet várni.Ami nagyon durván néz ki, azok a HD filmek, már a 720p-sek is nagyon szépek rajta, de az most nincs fenn a HDD-men.
Pár képet azért linkelek a cuccról, bár ezekről azért nem lehet megállapítani, hogy milyen:
Hátsó csatlakozók: 230V, DVI-D Dual link, Scart(DVD lejátszó), Kábel TV(UPC)
PIP ablak
TXT funkció
Scart csatin a bejelentkező kép
Scart csatin a bejelentkező kép 2
Gyári DVD Scarton
Gyári DVD Scarton 2
TV adás
Összhatás a szobámba befelé jövet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest