- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
sucre
csendes tag
-
sucre
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K #8571 üzenetére
Na most végigolvastam pár véleményt róla és úgy döntöttem hogy akármennyire is bejön ez kiesik a listámról mert az 1080p úgy jeleníti meg PS3-on hogy vagy megnyújtja vagy pedig hagy fent és lent egy kis fekete csíkot mivel nem tudja az 1:1 mappingot.
De várok hátha valaki ajánl egy olyat ami minden tekintetben jó, ezzel csak az ár meg az elöbb említett bajom volt, mert a TN panel annyira nem gáz számomra úgyse akarok semmiféle grafikai munkát végezni rajta. Játékra és filmnézésre meg tökéletes lesz
-
-
sucre
csendes tag
Szeretnék kérni egy kis segítségeteket hogy melyik monitort válasszam.
Amiket kinéztem: Samsung 225MW
Lenovo L220X
Samsung 2493HM
BenQ FP222WH
PS3 -hoz akarom szóval azért fontos hogy tudja az 1080p felbontást. Csak mindegyiknek van valami hátulütője is.
225MW: nem támogatja a HDCP-t és azt olvastam hogy ezért nem ajánlják PS3hoz+ TN paneles és ez se előny, de viszont van benne TV tuner meg PiP mód. Valaki esetleg nem tudja a HDCP nélkül müködik-e a PS3mal rendesen? Meg ez elég furcsán jeleníthet meg az 1080p-t ha a felbontása 1680*1050
L220X: nagyon tetszik hogy ez nem TN paneles és az ára is jó ráadásul. A felbontása is 1920*1200 gondolom ez már jól néz ki PS3-on. Hiányzik belőle nekem a TV tuner meg a PiP mód meg hát félek a pixelhibáktól (vagy lehet én becsülöm le a Lenovot akkor bocsi mert nem ismerem annyira)
2493HM: az ipon oldalán istenítik eléggé csak egy kicsit már húzós az ára 100k bár ez már 24" de TN panelos. Aztán olvastam róla pár értékelést külföldi oldalakon és el is ment tőle a kedvem mert az írták nem tudja az 1:1 mappinget meg hogy jó monitor de nehogy vegyek 1080p-s felhasználásra.
FP222WH: ezt is nézegettem de ez tulajdonképpen képben sincs mert 1680*1050 felbontás meg TN panel meg BenQ-nál hallottam hogy sok a pixelhibás LCD.Valaki nem tudna ajánlani olyan monitort ami ezeknek a monitoroknak a jó tulajdonságait foglalja magába mint 1080p támogatás, HDCP ha fontos(bár nem értem miért van szüksége a PS3-nak erre mert úgy tudom ez valami másolás védelem), az annyira nem is fontos hogy ne legyen TN panelos mert azt még szerintem el viselem, de egy TV tunernak örülnék meg egy PiP-nek is. És az ára is hasonló körökben legyen mint ezeknek a monitoroknak van szóval úgy max 100k. Vagy ezek közül tévedek esetleg valamiben? Mert ha pl nem szükséges a HDCP a PS3-nak akkor simán a Samsung 225MW lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest