- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
e00dgy
aktív tag
válasz
CL Smooth #13008 üzenetére
Hi!
Nem tudom vettél-e már monitort, de én is nagyon sokat foglalkoztam mostanában a témával, és tesztelgettem. Amit tapasztaltam, hogy a T240 et nem nagyon tartom, és még nagyon sokan akik tesztelték, jó választásnak.
Egy kis áttekintés. Első monitorom volt, TFT ben, egy Samsung 730BF, hmmm, csinos, ütős képpel, csak kicsi, majd kicsit több mint 1 évvel ezelőtt vettem egy Samsung 226BW t, nagyon brutál. De valami még mindig nem volt az igazi benne. Imádom a monitorokat, mert a TV k nél sokkal jobb képük van. Hogy nagyonbbat vegyek, és jobbat, de ne TV t, eléggé feladta a leckét. De sikerült kiszemelnem egy FULL HD set, HDMI vel. Ez Samsung 2494 HS így pontosan. 5 ms, 50000:1 din kontraszt. 24 col.
Mindene jó. Elég jó árban is van. 70 ezertől meg lehet venni kisebb ismeretséggel nagykerből, vagy jobb üzletekből.Nekem a monitor 2 hete van meg, és egyszerűen állat. Nagyon kritikus vagyok ilyen dolgokkal, főleg amit magamnak veszek, de ezzel még mivel nem találtam hibát, tömény gyönyör.
csak ajánlani tudom. -
Furky
őstag
válasz
CL Smooth #13271 üzenetére
Jaaaaa, hogy nem is látszik a hiba... Lehet, hogy porszem, töröld meg picit
A 2ms-es mód az OSD-ben állítható. RTA-t keress. Ha az ki van kapcsolva, akkor 5ms-es a monitor. Felesleges bekapcsolni. Nálam ha be van kapcsolva, akkor például itt prohardveren amikor görgetek a fórumban, akkor vagy piros, vagy zöldessé mosódik picit a barna, de csak picit. De idegesítő, ezért be sem kapcsolom, meg amúgyis felesleges, nem látom a különbséget játék közben. UT2004nél mikor próbálgattam, hogy látni valamit, akkor igen, valamit észre lehetett venni, de csak akkor, ha álltam a manussal, és hirtelen elfordultam, egyébként játék közben észre nem vehető, valamint más játékokban még ennyit sem tapasztaltam. RTA-t amúgy az újabb monitorokban többféle módba lehet kapcsolni, de fogalmam sincs, hogy a különböző opciók mit takarnak, és eddig senki nem válaszolt erre a kérdésre itt a fórumon. -
Furky
őstag
válasz
CL Smooth #13262 üzenetére
Ha a 3 fő alapszínen észlelsz eltérő színt is, akkor az subpixelhiba(alpixelhiba). Ha folyamatosan fehéren világít, vagy folyamatosan feketén(vagyis egyáltalán nem világít), akkor az teljes pixelhiba. A Samsung, és ha jól tudom, az LG is cseréli a monitort 3 napon belül akár 1 subpixelhiba esetén is. Ha 3 napon belül vagy, akkor ha akarod visszaviheted, ha ezen túl vagy, akkor marad. Ha el akarod tüntetni, akkor ajánlom a finom nyomkodást, sokaknak bevált, de ha egyáltalán nem is zavar, nem is látod, akkor hagyd a fenébe...
-
nike_
addikt
-
Anubis_9
addikt
válasz
CL Smooth #13108 üzenetére
A 3. pixelhibás LG2252TQ monitorom október 15-én küldtem vissza azzal a kéréssel, hogy Samsung T220-ast küldjenek helyette. Erről a kérésről megfeledkeztek és csak azért nem küldtek negyedszerre is LG-t, mert szerencsére felhívtam őket telefonon és rákérdeztem a dologra... Szóval október 15-én küldtem vissza az utolsó LG-m és még csak ma kaptam meg a Samu-t. Olyan dumával jöttek az IPON-osok, hogy milyen fasza gyerekek, mert hogy mindig küldtek újat a rossz helyett, meg különben is, NEM ŐK VOLTAK AZOK, AKIK MÁST KÉRTEK AZ LG HELYETT, úgyhogy ne csodálkozzak, hogy ennyit kell várnom... Erre megkérdeztem a gyereket, hogy vajon ő negyedszerre is ugyan azt a típust kérte volna, ami már háromszor hibásnak bizonyult? Azt felelte, hogy nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest