- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Kérdeznék én is 1 dolgot a videókarim most jelenleg nem valami uj Msi 6800Gt dupla dvi kimentes és most jelenleg egy crt-re van dugva és 1680x1050-es felbontást nem találok....hm
Ha rádugom majd a tft-t lesz ilyen vagy felejtsem el....?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Alex123 #4390 üzenetére
Nekme Samsung 913N-nem (tft) volt eladtam 2 hete pedig egy 14" Axionnal nyomulok 1024x768-as felbontásba mindezt 60Hz-mellet.
Tapasztalataim azóta mióta ezt a kis crt-t használom.
-Szemem kifolyik...
-Fejem állandóan fáj..
-stb...Szóval alig várom holnap megjöjjön a kis 22"-es 2ms-es moncsim...
-
B-L-A-C-K
titán
Na, talátam végre moncsit.
Egy használt pixelhibamentes,33 hónap garanciális Samsung 226Bw-t.
Szombatra itt is van, remélem frankó lesz, és nem fogok a moncsiban csalódni...
-
B-L-A-C-K
titán
Na amit kinéztem: LG L245WP 67 268Ft most kaptam választ csunyán elirták 150K
Ugyhogy maradok a 226bw 22" 2ms-nél... -
B-L-A-C-K
titán
Majd ha felhivtad lökj 1 infót mi van...
Hogy szerintem ha nem Dell melyik? Megmondom öszintén nem értek a monitorokhoz nekem Samsung 19"-em volt igy a samsungok tudom jók de más fajtám sosee volt igy nem tudom, én elvileg Samsung 226bw-t akartam ami tudom jó mivel max 70K-ért akarok de ha ezis ilyen jó áron lenne mármint az lg akkor természetesen azt venném...
-
B-L-A-C-K
titán
LG L245WP vélemények?
-
B-L-A-C-K
titán
A Samsung 226bw és a 223bw között nagy a külömbség vagy tőkéletes a 223bw-is mivel az olcsobb vagy inkább a 226-os?
-
B-L-A-C-K
titán
Köszi az infókat de nem tudom milegyen most gonolkozok hogylehet egy régebbit veszek mit szoltok a Viewsonic VX912 most adtam el a samsung 913n-em nem tudom ez jobb attól csak annyit hogy ezen már van dvi csati az enyémen meg nem volt szerintetek érdemes lenne megvenni a VX912 most tudok is 1-et....
Furky:
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok azért irok ide mert a "milyen 21"..." topikba nem válaszol senki 1 napja.
2 kérdésem lenne a 19" sima tft-hez képest a 22" 16:9 tft sokkal nagyobb vagy csak inkább szélesebb kicsit?
Második kérdésem a SAMSUNG MON LCD 22" 223BW tft akarok venni szerintetek jó választás lenne?
Még1x bocs hogy nem megfelelő topikba irok de itt remélem kapok választ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged