- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
rákötöd DVI kábellel
driverben benyomod hogy nem natív felbontás esetén ne tegye ki teljes képernyőre az adott felbontást hanem kisablakban hagyjaúgy 1280x1024-ben is játszhatsz csak annyi hogy körbe lesz egy kicsi fekete sáv
balra 200 jobbra 200pixel
alul felül meg 13-13pixel ha jól számolom
-
TeeJay
félisten
mert a 2032/2232BW monitorokat nem lehet állítani?
az enyémet lehet a tiedet fixen odabetonozták a talphoz?
szal ne írjunk már hülyeséget mert a 2032/2232BW is ugyanolyan mennyiségben állítható mint a 206/226BWami ezeket veri az a 205/225BW mert az forgatható jobbra balra illetve állítható a magassága és sokkal jobban lehet dönteni előre és hátra is
-
TeeJay
félisten
válasz
zolynet #3827 üzenetére
egyrészt a 226BW illetve már a 2232BW 22"-os míg a 223BW monitorod meg csak 21,6" szóval azért kisebb a pixelméret rajta meg azért fogyaszt 5wattal kevesebbet...
ellenben a 226BW és 2232BW-nt van RTA amit ha benyomsz 2ms lesz a válaszidő bár én a 2032BW moncsimon kikapcsoltam mert nekem így is tökéletesmég mindig azt mondom hogy nemhiába van a 223BW a 20"-os moncsikkal egyárban
valamit kellett belőle spórolni hogy ennyiért lehessen adni a többi (225BW 226BW 2232BW) 22"-os Samsunghoz képest
vagy csak én gyanakodom valamire? -
TeeJay
félisten
válasz
Integrator #3808 üzenetére
vegyél wide monitort
1-2éven belül már nem is fognak csak 16:10-es monitorokat gyártani meg minden arra fog átállni vélhetően.
filmet meg jobb ezeken nézni és játszani meg netezni is sokkal jobb
én már ha vissza kell ülnöm egy sima 5:4-es TFT elé teljesen úgy érzem mintha beszűkült volna a látásom
sokkal jobban tetszik a wide nekem is -
TeeJay
félisten
válasz
VR6-Fan #3770 üzenetére
a Samsung 2032BW-n csak a bekapcsológomb körüli kék LED világít semmi más
az alsó beállítógombokhoz kb 1x nyúltam mikor először beállítottam a monitort
azóta nem nagyon
na príma a cucc ugye?
vakít mint atom alapbeállításon de vedd le a fényerőt 40-50-re a kontrasztot meg 70-75-re -
TeeJay
félisten
válasz
zolynet #3735 üzenetére
hát nekem annyi összehasonlítási alapom van hogy pesten itt lakásban van nálunk egy tökrégi fujitsusiemens 17colos TFT aminek még csak 400:1 a kontrasztja és hatalmas bevilágítás van rajta alul felül meg kétoldalt ilyen 5cm vastag sávban.
filmnézéskor szinte már zavar mert nem is nagyon tud feketét megjeleníteni csak sötétszürkét de netezni jó azna ehhez képest egy 700:1es Samsungon se láttam már szinte semmi bevilágítást
az 1000:1-es Samsungon meg pláne pedig TN paneles mindegyik monitornálam otthon 2032BW-n a fényerő 40-en a kontraszt 70-en van hogy világítson rendesen
-
TeeJay
félisten
3000:1 az dinamikus kontraszt
az alap kontraszt 225BW és 226BW-nél 700:1 míg 2232BW-nél 1000:1előre csak minimálisan dönthető mindegyik hátrafelé eléggé lehet
a 225BW meg forgatható jobbra balra meg fel le emelhetőa paneltípus kideríthetetlen mert szlovákiában gyártják azokat ami hozzánk is jön és ott passz hogy milyen panelt raknak bele
rosszul nem járhatsz egyikkel sem
-
TeeJay
félisten
60pénzért jó ár a 2032BW mert Ramirisben is annyiba kerül
igazából már párszol leírtam hogy 2032BW-t az vegyen aki szereti a kis pixelméretet 2232BW-t meg az vegyek aki inkább csak a nagyobb pixeleset látjaén a 20" moncsit natívban járatom DVI porton mert úgy a legfaszább
és 80-100centiről nézve is minden látok rajta mindig mert nekem hibátlan a látásom.
ha te is ilyen távolságból nézed akkor persze neked a 22" való elmondásod alapjána doboza nem zavarja a szemem mivel koromfekete és nem látom soha
zúgni nem zúg olyan kussban van hogy ihaj, nagyon jófajta lehet a belső tápja pláne hogy az új Samsung moncsik készenléti üzemmódban sem fogyasztanak 1wattól többet asszemdivx filmen természetesen van alul felül fekete csík mivel a monitor 16:10 a film meg 16:9 képarányú
-
TeeJay
félisten
válasz
Komplikato #3714 üzenetére
ezt hol láttad hgy sokkal olcsóbb mint a 206BW
én úgy mondanám hogy nagykerárlista alapján egyárban vannak sőt egy picivel drágább a 2032BW
nekem ilyen van negatívat nem tudok róla mondani
TN paneles monitorban még nem láttam ilyen jó feketét amit ez tud
ugye 1000:1 kontrasztja van meg a bevilágítás nem vehető észre egyik szélén sem
2ms válaszidővel operál de ezt a menüben ki lehet kapcsolni és akkor csak 5-6ms lesz úgytudom (nálam pl ki van kapcsolva)zongoralakk külsővel készül szóval nagyon elegáns monitor csak ugye a por meg ujjlenyomat meglátszik rajta amit a hozzákapott kendővel lehet letörölni hetente
én ha moncsit vennék csak ilyet vennék legközelebb is
pedig az enyém előtt pár héttel havernak Samsung 205BW-t vettem és már azzal is elégedett voltam de ez még ráver fekete színben arra is meg ezen jóval kevesebb bevilágítás van.
DVI kábel jár hozzá és a bekapcsológomb körüli kék LED fényerejét lehet 5lépésben állítani60ezer Ramirisben úgyhogy én ezt ajánlom
-
TeeJay
félisten
válasz
tomjankins #3699 üzenetére
a 226CW az nem újabb panellal van összerakva hanem újfajta háttérvilágítással
szerintem nem ér meg annyival több pénzt mint a 226BWamúgy ha jó moncsit akarsz akkor 2032BW vagy 2232BW szerintem
a jelenelgi 19"-os moncsidon lópixelek vannak míg egy 20"-os moncsi bár méretileg alacsonyabb lesz de a felbontásban verni fogja bőven mivel azon apróbb pixelek vannak és persze szebb képet is ad -
TeeJay
félisten
válasz
VR6-Fan #3694 üzenetére
ezt írtam pont hogy tökmindegy milyen monitort veszel mert csak natív felbontáson lesz szép képe.
ha nem tudod a játékot natívbaj járatni akkor jön a trükközés DVI porton meg a driverben hogy lehessen rajta 1280x1024-ben is játszani csak akkor egy kis fekete keret lesz körbe.
úgy nem torzul -
TeeJay
félisten
válasz
leonaprofi #3687 üzenetére
én a Samsungra szavazok mert a 205BW meg a saját 2032BW monitorommal is maximálisan elégedett vagyok
(kb már vagy 6-8 Samsung TFT-t vásároltam eddig és mindegyik kiváló azóta is) -
TeeJay
félisten
válasz
VR6-Fan #3688 üzenetére
nem váltója mert az első 5:4 képarányú míg a másik 16:10
én nem ajánlom a 19" moncsi vásárlást már
inkább vegyél helyette egy 20" wide-ot
monjuk 205BW vagy 206BW
Aquaban van 56ért 205BW aminek már normális a felbontása meg van rajta DVI plusz emelhető meg forgatható a cuccha meg játszani akarsz akkor játszol 1280x1024-ben csak benyomod a driverben hogy ne tegye ki teljes képesnyőre
sokkal jobb megoldás ez -
TeeJay
félisten
tökmindegy milyen monitort veszel mert tiszta éles képet csak natív felbontásan fog adni
20-22" moncsik 1680x1050 felbontáson mennek de ha DVI csatolósat veszel akkor tudod kisebbre is tenni csak be kell nyomni hogy ne tegye ki teljes képernyőre(driverben lehet állítani) -
TeeJay
félisten
aquaban van már Samsung 2032BW
ajánlom mindenkinek -
TeeJay
félisten
válasz
ggf8600gts #3644 üzenetére
Samsung és LG
talán még Acer de a többi amit írtál erősen ócsó kategória -
TeeJay
félisten
válasz
zolynet #3625 üzenetére
nekem a régi 19 colos Philips CRT moncsimra az volt írva hogy átlagosan 90W körül fogyaszt
a 20" Samsung TFT-re meg valami max 50wattos fogyasztás volt írva
külföldi teszteken meg láttam hogy 20-as wide Samsung moncsik jó ha 30wattot fogyasztottakszal kb én jól jártam mert harmadára csökken a monitor áramzabálása
-
TeeJay
félisten
-
TeeJay
félisten
válasz
Thomeee #3498 üzenetére
szerintem te kevered a HDMI és a HDCP dolgot
VGA kártyákon nemhinném hogy van HDMI csatoló mert pont a VGA karikra fejlesztették ki a displayport csatolót mivel a HDMI pénzbe került volna nekik
a HDCP meg DVI portra vonatkozik mégpedig hogy megtudsz rajta másolásvédett HD filmet is nézni ha a VGA támogatja mert a monitor már fogja tudni
-
TeeJay
félisten
hmmm értem akkor valszeg a 2032/2232BW sem fog samsungos panelt kapni ha az van a dobozra írva hogy "made in slovakia"
szlovákonál ezekszerint csak csubakka panelt pakolnak a kávába
végülis nekem a 205BW-vel se volt bajom mert bevilágítás nem volt meg szépen tolta a képet
csak azért megnéznék egy ugyailyen monitort mit tud Samsung panellel -
TeeJay
félisten
válasz
Thomeee #3452 üzenetére
20"-os cuccoknál kevésbé volt ez a Samsung vs. nem Samsung panel mizéria
az csak a 22"-os termékeknél volt (gondolom samsung annyi monitort ad el hogy nem győzi a panelt gyártani bele és azért kell mástól is vennie)ha valaki szétszedi a 2032BW-t majd írja le milyen panel van benne
az enyém made in slovakia volt csak mivel nem találok 1 csavart se a monitoron nem merem szétszedni -
TeeJay
félisten
ugye hogy zsír a 2032BW?
nekem sincs rajta bevilágítás csak tényleg egy minimális halvány de azt én észre se veszem
(fényerő 40 kontraszt 70 nálam)
annyi hogy hetente 1x végig kell törölni a mellékelt kendővel mert a por megáll a zongoralakkon, de 1-2perc törölgetés és olyan mint újkorában -
TeeJay
félisten
válasz
szab.tam #3423 üzenetére
engem pl zavarna a kettő monitor közti káva úgyhogy kettő 22colos cucc helyett inkább 1darab 24colosat vennék ilyen esetben
ha azon nem fér el valaki akkor marad a 30"ja és szerintem árban is jobb 1darab 24-es mint kettő 22-es
Samsung 245B --> ~105ezer bruttó (Ramiris)
2db Samsung 226BW --> ~147ezer bruttó (Ramiris)igazam van vagy igazam?
-
TeeJay
félisten
válasz
aviator #3413 üzenetére
22 colos nem valami nagy darab?
ember biztos hogy 22 colosat láttál te élőben?
szerintem meg batárnagy hatalmas, mondom én ezt akinek 20" wide van és láttam már 22-24-27-30colos TFT-ta Samsung 225BW vagy 226BW teljesen jó választás
vagy ha szeretnéd a legjobbat amit TN paneles 22-es moncsiban kapni lehet akkor a Samsung 2232BW-t várd ki míg lesz nagykerekben és rendelhetsz is.a wide TFT(16:10) azért jobb mint a "sima" (itt a sima alatt a 17-19colos cuccokat értem aminek nem sima hanem 5:4 aránya van) mert az emberi látómezőhöz sokkal alkalmasabb meg élvezetesebb rajta filmet nézni meg játszani is
amúgy mielőtt 22colos TFT-t akarsz venni menj el egy üzletbe és nézd meg a 20colos cuccot is mert a kettőnek egyforma a felbontása szóval a nagyobbikon sem fogsz 1 pixellel se többet látni max annyi hogy azt távolabbról is nézheted (én a 20col moncsit is 80-100centiről szoktam)
-
TeeJay
félisten
válasz
Zalaymate #3387 üzenetére
mi az hogy a Samsung 223BW nagyon széles?
ezért hívják wide azaz széles monitornak
tudod ennek nem olyan kocka a panelje mint az 5:4-es 17" vagy 19" TFT-nek
majd rájössz később hogy az a jó ha szélesaz meg hogy aránytalan na ezen vagy 5percet röhögtem
semmivel sem aránytalanabb mint a 20" wide moncsi mivel ez is meg az is 16:10arányúnekem 2032BW moncsim van és Ramirisben múltkor láttam a 226BW-t is és az is jó volt
mondtam mindenkinek hogy ezeket a monitorokat párban nézzétek
205BW vs. 225BW
205BW vs. 226BW
2032BW vs. 2232BWa 2032BW a 206BW továbbfejlesztett változata
szebb elegánsabb kávával meg talán jobb panellel
van akinek az új van akinek a régi tetszikugyanezeknek a 22"-os változata is úgyanúgy néz ki csak nyílván 22"-os panel van benne
arra figyeljetek hogy Samsung katalógusban amit Ramirisből hoztam ilyen értékeket írtak a cuccokra szal nem ugyanaz a 20 és 22" cucc (talán a panel miatt)
205BW 600:1 kontraszt és 6ms
206BW 1000:1 kontraszt és 2ms
2032BW 1000:1 kontraszt és 2ms
225BW 700:1
226BW 700:1
2232BW 1000:1 -
TeeJay
félisten
jajj hagyjad már
1 darab ilyen 30"-os TFT-t se nagyon fogsz tudni kihasználni majd, akkora batárnagy képernyő meg olyan durva felbontás... (27"-os Samsungot múlthéten láttam Ramirisben és majdnem elhasaltam)
minek ebből kettő?
meg ha jóltudom attól hogy 2 moncsit teszel egymás mellé még nem lesz nagyobb a felbontás szal úgyis 2560x1600 lesz nemde? -
TeeJay
félisten
szabad megkérdezni milyen VGA kártyád van egy 30"-os TFT-hez?
csak mert ugye TFT monitorokat érdemes (sőt szinte kötelező) natív felbontásban járatni
és érdekel hogy mivel fogod 2560x1600-ban meghajtani azt a monitort
8800GTS netán Ultra? vagy kettő darab 8800ultra SLI-ben? -
TeeJay
félisten
-
TeeJay
félisten
hát nézd
ahhoz képest hogy TN paneles a 2032BW nekem nagyon tetszik a képe
és tényleg csak minimális a bevilágítás amit szinte nem is lehet látni csak ha nagyon figyelsz. a 205BW-hez képest feleannyi bevilágítás sincs pedig a 205BW is igencsak jó monitor mára fekete meg nagyonszép egy TN paneles monitortól
eddig 19-es Philips CRT monitorom volt de azon se volt sose ilyen szép homogén
a 22"-os Samsung moncsikkal meg vigyázz mert ott a 226BW-nek csak 700:1 kontrasztaránya van nem pedig 1000:1 mint a 2232BW-nélmeg hát a 226 már elég "régi" modell és ha tudsz kicsit várni még én mindenképp az újabb fejlesztést venném a helyedben
-
-
-
TeeJay
félisten
válasz
Thomeee #3213 üzenetére
okés de a 2032BW-n sehol 1 csavar úgyhogy kihagyom inkább
viszont ma Ramirisben megnéztem a kirakott Samsung monitorokat
szép a 206Bw meg a 226BW is sajna 2232BW nem volt még kirakva
amin nagyot ámultam az a 245B volt ami brutálisan tetszik
plusz láttam még a 27" Samsungotlehidaltam akkora
-
TeeJay
félisten
nem ez nem azért van
a 2032BW és 2232BW monitorokat nyár végén jelentette be Samsung (asszem aug közepe talán) és csak most érkeznek nagyobb tételben a hazai nagykerekben
szerintem még elég kevesen vettek ezekből a fajtából azért nincs visszavitt cucc
látod én is 2hetet vártam hogy Ramirisben legyen... -
TeeJay
félisten
elhiszed nekem hogy a 2032BW-vel nem járhatsz rosszul?
ha nem taperolod egésznap a monitort mert nem élsz koszban akkor nem fog rajta meglátszani semmi seamúgy meg tökéletes monitor
nagyon szép a képe és a fekete is nagyon jó
bevilágítást én nem láttam pedig már nem ez az első Samsung moncsi amit vettem
úgyhogy príma cucc nagyon
maximálisan elégedett vagyok -
-
TeeJay
félisten
válasz
kicsitomi88 #3170 üzenetére
hát mindkettőnek van előnye és hátránya is
TFT-nek előnye a vékonyság és az alacsony fogyasztás meg persze a hatalmas méret a CRT meg tökéletes színeket tud megjeleníteni és ott 0 azaz 0 az utánhúzásne aggódj a TFT 60Hz-en teljesen jólvan
itt nincs villódzás mint CRT monitoroknál -
TeeJay
félisten
válasz
kicsitomi88 #3168 üzenetére
a nagysága meg relatív mert ha a 20" monitort x centivel közelebbről nézed akkor ugyanazt a képet látod mint a 22" monitort távolabbról nézve
én most kb 80-100 centiről nézem a 20"-os moncsit és tökélteshát a videoseven márkát még életemben nem hallottam
de szerintem elég messze lehet minőségben a Samsungtól -
TeeJay
félisten
válasz
kicsitomi88 #3165 üzenetére
Samsung monitorból 20" wide méretben van 60ezer alatt 3 darab is
205BW(6ms) 206BW(2ms) illetve 2032BW(2ms)
600:1, 1000:1 és szintén 1000:1 kontrasztarány
DVI van mindegyiken (HDCP képes)
a videókártyád teljesen elég hozzá
én most egy radeon 9200-on nyomatom natívban (1680x1050) a 2032BW moncsimat és meg se kottyan neki windows-ban
persze ha kemény játékokkal akarsz játszani ilyen felbontás mellett akkor már érdekesebb lesz a dolog de szerintem még belefér22" méretben a Samsung moncsik drágábbak sajnos
egyedül a 223BW ami olcsóbb kategória de többen írták hogy abban másfajta panel van
és az 60-65ezer körüli áron kapható ha jól látom
225BW, 226BW és 2232BW pedig 70-80ezer közötti kategória máramit nagyon ajánlok hogy menj el olyan boltba ahol meglehet nézni a 20" és 22" közötti különbséget (persze natív felbontáson mindkettőt) mert ha jól látod a 20"-os moncsit is és neked nemkell a nagyobb pixelméret akkor teljesen jó a 20"-os méret is felesleges a nagyobbat venni mert a 22"-os TFT nem jelenít meg több pixelt
-
TeeJay
félisten
válasz
Thomeee #3159 üzenetére
hát azért ekkora felbontás mellett illik DVI csatlakozós monitort venni
a VGA és DVI közt a különbség nem nagyon látható azt szokták mondani de tűéles képet szerintem csak DVI csatival lehet majd előcsalni minden monitorból
meg hát gondolni kell a jövőre
mert majd jönnek a HD filmek ami meg megköveteli a HDCP képességet
ami meg ha jóltudom csak DVI porton létezik -
TeeJay
félisten
válasz
DDOcean #3155 üzenetére
nincs olyan hogy melyik a jobb
226BW bármilyen panellal jöhet ezt sajna nemtudni
bár ahogy néztem magyarországra szlovákiából jönnek a samsung moncsik
(Samsung TFT katalógusban meg 700:1 kontrasztot írnak rá, nem 1000:1 mint a 206BW vagy 2032BW-re
LG-t meg nem ismerem de az sem lehet rossz -
TeeJay
félisten
persze a dobozban adnak nagyon fasza VGA meg DVI kábelt (nem ám ilyen ócsó kínai vékonymadzagos hanem jó vastag kábellel) plusz hálózati kábel+CD+törlőkendő
meg a szokásos papírok hogy a talpat hogy kell felrakni meg stb...vigyázz a 22"-os verzióval mert ha minden igaz ott nagyobb a kavarás a Samsung vs. nemsamsung panel körül
ja és ez kis érdekesség
ramirisből hoztam egy Samsung TFT monitor katalógust (2007-es év) ahol a 205BW monitornak csak 600:1 kontrasztot írtak illetve nem 5ms hanem 6ms válaszidőt
ugyanez a 226BW-re 700:1 kontrasztot 206BW-re 1000:1 kontraszt2032BW-re szintén 1000:1 kontraszt
van egy tippem hogy a 22"-os modellek azért kapnak 700:1 kontrasztot a leírásban mert azok vannak több gyártó paneljável szerelve főleg míg a 20"-os verziókban főként samsung panel van (kivéve 205BW gondolom a 600:1 kontraszt miatt)
-
TeeJay
félisten
megvannnnnnnnnnnn a monitor
első pillanatra annyit tudok mondani hogy k*rvajó k*rvanagy és nagyon szép képet ad.most egy Radeon 9200 tök alap kártyán megy DVI porton 1680x1050-ben
(fényerő 100-on volt gyárilag hogy vakítson amit levettem 50-re)bevilágítás nuku ismétlem nincs szóval ez tényleg 1000:1 kontrasztos panel lesz(elég szép a fekete és ez nem vicc)
nagyon szép képet ad és nagyon éleset is
menüben van valami RTA amit én egyenlőre kikapcsoltam mert úgysem játszom rajta és nem kell a 2ms válaszidő de majd kipróbálom úgy milyen.hát még csak egy félórája használom de már most mindennel elégedett vagyok
a dobozban mellékelnek egy szálmentes törlőkendőt mert sajna a zongoralakkos külsőn hamar meglátszik minden porszem szóval kell majd hetente végigtörölni.ja és amúgy Ramirisben vettem de a dobozon rajta volt hogy made in slovakia szóval onnan származik
viszont mivel a hátán semmi féle jelzés nincs így nem tudom 100%-ra hogy samsung panel van-e benne
majd megpróbálom még a szervízmenüt megnézni vagy ha másnem szétszerelem és bekukkantokhatalmas pirospont a monitorra, aki most fog 20"-os wide moncsit venni annak csak ajánlani tudom
ja és 3év gari van rá, és természetesen pixelhibamentes darabot kaptam(bár ezt szerintem tesztelik dobozolás előtt)ja bónusz fícsör hogy a bekapcsológomb körüli kék led fényét 5lépésben lehet állítani
és még legerősebb fokozatban sem világítja be a szobát sötétben szóval zsír nagyon -
TeeJay
félisten
válasz
VR6-Fan #3129 üzenetére
de de a Ramiris csak nagyker
de mivel nekem egyik ismerős mondta hogy hogy tudok a cégére vásárolni így ott veszem meg mert a Samsung 2032BW 60360bruttó és van készleten kapásból
(ismerős azt mondta hogy Ramiris is HRP-től veszi a Samsung moncsikat szóval HRP-be is be lehet próbálkozni)
holnap megyek és meg is veszem aztán délután kipróbálom és tesztelem
remélem Samsung panel lesz benne és hibátlan képet fog mutatni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER SMART ! AKCIÓ!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- SAMSUNG (LU32R590CWRXEN)4K GAMER HAJLITOTT MONOTOR ! AKCIÓ!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest