- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
NagyDomy
csendes tag
Sikerült megoldani:
1) Freeproxy felment, tartalomszűrést bekapcsoltam
2) A kliens gépeken átállítottam a proxyt az újra
3) Azért, hogy a ''trükkös'' felhasználók ne tudják a régi Proxyt használni, az Outpostal letiltottam a szerveren a vállalati proxyt (persze kivéve a Freeproxyt, hogy az továbbra is tudjon szolgáltatni).
4) Főnököm örül, én örülük, felhasználók dühösek a letiltott oldalak miatt
Köszönöm a segítséget!
Domy -
8zabi
őstag
Bővebben: link
Még egy-kettő.
Egyébként nincs tapasztalatom nagy hálókkal, itt most egy WinProxy nevűt használok, 400kb és böngészővel menedzselhető. -
8zabi
őstag
Nem mondtad, hogy van proxy is, igy más a dolog. Nézz szét itt, van már pár topic proxyról Bővebben: link, ha pedig lehet fizetős is lehet, akkor rengeteg közül választhatsz.
-
NagyDomy
csendes tag
Szia!
Felraktam az Outpost 2.5 Pro-t, de sajna nem jött be, amikor néztem a kliensek aktivitását, az Outpost szerint azok mindíg a vállalati proxy-val léptekkapcsolatba, így nem lehet blokkolni az egyedi címeket. Talán egy proxy-t ha felteszek a szerverre, majd a céges proxy-t blokkolom a kliensek felé, akkor lehet majd szűrni. De melyik proxy-t érdemes ilyen célra (azaz egy céges proxy és a kliensek közé feltenni)? -
8zabi
őstag
-
NagyDomy
csendes tag
Szia!
Ez a WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts szerkesztés blokkolja az átmenő (valami ''bridge'') forgalmat is?
Amit blokkolni akarok az úgy írom be hogy ''127.0.0.1 www.xyz.hu''?
Valamint hogy lehet szerkeszteni (hozzáférés megtagadva amikor írni akarom, pedig rendszergazda vagyok)
[Szerkesztve] -
NagyDomy
csendes tag
Üdvözletem!
Adott egy gépterem 20 WinXP Home kliens, 1 WinXP Pro „szerver” aminek csak az a feladata, hogy NAT-al megossza az internetet.
A probléma: Hogyan lehet meghatározott weboldalakat – nem IP címeket, hanem konkrét URL címeket – blokkolni a kliens gépeken úgy, hogy csak a szerveren keljen állítani valamit?
Amit eddig próbáltam (nem biztos, hogy jól csináltam, műkedvelő számítógépesként rámsózták a feladatot): SP2 beépített tűzfal, Tiny Personal Firewall, ZoneAlarm Pro
Egyéb infó: A gépeken nem lehet oprendszert cserélni (tehát a linuxos szerver nem megoldás). Új gép (hardweres tűzfal) nem megoldás, de kereskedelmi szoftver megvétele nem probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest