- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Google Pixel topik
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
orso0355
üzenetére
Ezt én is olvastam itt, ennek ellenére nálunk 10/10 működik megfelelően, több órás konferenciákat közvetítéseket csináltunk, hatalmas teremben sötétités után is teljesen éles és világos átfogó képet ad. A hangját is szídta valaki, nálunk az is rendben. Nem tudom ez már valami javitott széria, de én webshopból rendelve nem félnék tőle, 14 nap elállási joggal lehet élni magánszemélyként..
Most amúgy hoztak nekünk egy Logitech MeetUp-ot tesztelni, 700eFt lenne közbeszerzéssel (piaci ára 500e körül van) és hát mit mondjak nem voltam annyira elájulva tőle. Ugyan tud mozogni kicsit jobbra balra, van optikai zoom, de amint zoomolunk vele egy rendeset már szörnyű az amúgy tényleg csodálatos 4K képe. Pedig imádom a logitech cuccokat, de ennyiért ez sztem nevetséges. És ennek ellenére nem tudnak annyit gyártani amennyit rendelnek tőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Objektívek topikja
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest