- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskopika
senior tag
válasz
MCMLXXXII #2134 üzenetére
Google be kerestem. És nem találtam megoldást. Most nem tudom megkeresni neked, de ha beírod több fórumot meg video meg miegymást kiad.
A lényeg nagyjából, hogy mikor bedugod az usb eszközt annak csatlakozója úgy van bekötve, hogy a tablet vagy telefon azt érzékeli hogy most usb eszköz van és nem töltés. Ilyenkor nem vesz fel áramot. Mikor töltöt csatlakoztatsz akkor pedig úgy van bekötve hogy az töltésnek érzékeli. Egy szabad vezetékkel játszanak valahogy. Vannak tutorialok amik kábál készítési how to, de én ezekben nem bízom annyira, nekem az már nagyon barkács. -
Kiskopika
senior tag
válasz
MCMLXXXII #2127 üzenetére
De a 8x nek nincs kulon tolto csatija nem? Ott egy csatlakozon aramlik a toltes es az usb kommunikacio is. Sajnos ezt olvastam en is hogy a keszulek a mikro uab labak kotesevel ismerik fel hogy toltest kapnak vagy usb otg van rajuk kotve. Valami buheraval mukodhet azt olvastam egy csinald magad cikkben
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest