- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
affli
tag
válasz
zarakisan08 #2278 üzenetére
Nekem is van egy 8Q, amin hasonlóképpen sérült az lcd, egy másik 8Q tabot már megcsináltattam a hivatalos szervízben aminek szintén ez volt a problémája. Egyébként az ára a Wayteq.hu-n 22800 pénz ha jól emlékszem, de amikor megérkezett a futárral, 17500 ft-ot kellett kicsengetnem... Mindegy érthető módon nem kérdezősködtem
A csere minőségével amúgy nem vagyok megelégedve, jobb felső sarokban és lent középen nem jó az illesztés, átvilágítanak a ledek, sötét háttérnél és filmnézésnél nagyon zavaró, ráadásul valami koszdarabka került szerelésnél a védőüveg alá, majdnem középtályon, ami azóta már szerencsére elvándorolt bal szélre így alig látszik... Mindegy, gondoltam megosztom.
zarakisan08 sajnos a kérdésedre nem tudom a választ, engem az érdekelne, hol van a bootmenűben a factory reset, mert gesztussal van lockolva a rendszer, így nem tudom használni semmire (esetleg TV-re kötni)...
Előre is köszi!
-
kelzsoca
félisten
válasz
zarakisan08 #912 üzenetére
Egész egyszerűen nem szereti azt a pendriveot, meg kellene nézni másikkal mit csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Update 07.01. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest