Hirdetés
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megtollasodik középkategória
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
válasz
#77081088 #3872 üzenetére
Talán azért mert a navi program rossz utasítást küld a készüléknek a készenléthez és meghülyül tőle. Újra be kell kapcsolni hosszan nyomva a gombot. A készenlétre kapcsolás operációs rendszer utasítás (WinCE), gondolom a elmenti az éppen aktuális Windows változókat, de a processzor regiszterei biztos hogy törlődnek, bennük az éppen futó program adataival.
Ez a készenlétre küldés futó navi programmal nem szerencsés megoldás. Sokszor visszakapcsolva nem érzékeli a műholdakat. -
PLaci58
addikt
válasz
runner 125 #3776 üzenetére
Gondolom próbáltad kártya nélkül és töltőre dugva is.
-
PLaci58
addikt
A pattanás semmit nem jelent. Most cseréltem mikrokapcsolót az egeremben mert idegbajt kaptam, hogy nem érintkezett, pedig szépen kattant
Ha még garis, akkor vissza kell vinne, ha nem akkor javítás.
Nem hiszem, hogy ez szoftver probléma lenne (magától bekapcsol, bekapcsolva meg ki akar kapcsolni). -
PLaci58
addikt
válasz
sznoopy1977 #3690 üzenetére
Attól függ mennyiért adod külön-külön
-
PLaci58
addikt
válasz
pinnacle #3644 üzenetére
A sebesség 1200 - 57600 mehet (a szabványos értékeken!)
Ez csak a GPS vevő és a PNA közötti adatátvitel sebességét állítja be. A pontossághoz semmi köze.
Ha lassabbra van állítva, akkor lassabban mennek a friss adatok, késve frissíti a pozíciót.
Nem nagy adatmennyiségről van szó, ezért a gyakorlatban nem tudom észlelhető-e.
Én a leggyorsabban szoktam használni.A hozzászóló nevét is elolvastad?
-
PLaci58
addikt
válasz
huncutka1029 #3637 üzenetére
[gps]
port=1
baud=57600Erre gondoltál?
Meg lehet próbálni a 7-es portot is. -
PLaci58
addikt
A csatlakozásilag kompatibilis azt jelenti, hogy mindkettő mini USB dugóval rendelkezik
A TMC vevő felismerésénél a lényeg, hogy milyen azonosítót küld a vevő a PNA felé (VID/PID).
Ezt a szoftverben tárolják, magyarul egy egyszerű szoftverfrissítéssel megoldható lenne a dolog -
PLaci58
addikt
1, nem minden telefonon megy;
2, DUN= Dial Up Network (betárcsázós internet).
A PNA indítaná a hívást a telefonon keresztül. A Wifi és egyéb net átküldésére szerintem kell valami program a telefonra, ami a netet átküldi BT-re. Biztos van olyan telefon, ami ezt tudja (Wifi megosztás BT-n). -
PLaci58
addikt
Vigyázz vele, mert én úgy jártam, hogy összedugtam az autóban és nem működött, de egy idő után észrevettem, hogy nem is tölt a készülék (nem világított a LED). Kiderült, hogy a Waytwq töltők az USB 4. lábát (ID) testre zárják, ezzel jelzik a készüléknek, hogy ne indítson USB adatkapcsolatot. A GNS-ben ez a láb meg a tápra van kötve, hogy indítson, ráadásul végig viszik a TMC vevőn és a töltő bemeneten is megjelenik. Igazán elvághatták volna azt a vezetéket, mivel a töltő felé semmit nem kell jelezni
A röhej az, hogy elvileg a YF romok is ismerik a GNS-t más készülékekben. Ahogy kérik a TMC előkészítést. -
PLaci58
addikt
-
PLaci58
addikt
válasz
Outlander #3563 üzenetére
12V-osak az autók?
Elvileg csak egy bizti van a szivargyújtó áramkörében, az nem zavarhat semmit.
Ilyen hibajelenséget okozhat kontakthiba (Renaultnál nem kizárt tapasztalataim szerint).
Esetleg meg lehet próbálni valami szivargyújtó elosztót közbeiktatni, hátha, vagy csinálni másik szivargyújtó aljzatot.
Gondolom az autók töltése rendben van, nem bikáztak róluk másik autót (dióda hiba). -
PLaci58
addikt
Az Igo fórumban hamarabb tudnak segíteni
1, Áthúzott hangszóróra kattintva kikapcsolja a hangot;
2, Piros pont: útvonalrögzítés (felvétel) indítása);
3, Bluetooth: BT be-kikapcsolása, csak akkor működik, ha meg van adva az Igonak a BT program helye!Az 1 és 2-nek működnie kéne, a 3 beállítás kérdése.
-
PLaci58
addikt
-
PLaci58
addikt
válasz
gabor_01 #3536 üzenetére
Én találtam ilyet Dimka skinben :
;--Csl
<var cslShowHF=1 registermodel permanent>
<var cslShowMP3=1 registermodel permanent>
<var cslShowBT=1 registermodel permanent>
<var cslShowFind=1 registermodel permanent>
<var cslHaPath="\ResidentFlash2\YFAPP\Setting\Volume.exe" permanent>
<var cslFePath="\ResidentFlash2\YFAPP\Setting\Backlight.exe" permanent>
<var cslMP3Path="\ResidentFlash2\YFAPP\Player\\MP3.exe" permanent>
<var cslBTPath="\ResidentFlash2\YFAPP\BlueTooth\BluetoothV4.exe" permanent>(common\ui\model_variables.ui)
Mindennek megvan a helye
-
-
PLaci58
addikt
válasz
mézespálinka #3475 üzenetére
Szerintem meg működnie kéne.
-
PLaci58
addikt
válasz
sznoopy1977 #3360 üzenetére
A TMC nagy érték manapság
-
-
PLaci58
addikt
Ha találsz valahol, akkor csak is ilyet : [RTA-3000ro].
Csak ezzel működik! -
PLaci58
addikt
válasz
OldAkita #3241 üzenetére
Ha a sys.txt-ben 480x270-et adok meg akkor a 960bt képes ezt megjeleníteni?
Nem!A PNA-n a kép mérete nem a felbontáson, hanem a kijelző méretén múlik.
A nagyobb felbontás finomabb képet eredményez.
Azért csinálják eltérő felbontással a naviprogramokat, hogy teljesen kitöltse a kijelzőt. -
PLaci58
addikt
válasz
PLaci58 #3235 üzenetére
Ezt a régi leírást találtam:
"Navi összedug pc-vel. As szinkronizál. Az Rb2 As-es változatát telepítettem az Alphára. Telepítés után startmenüből indul. Kimenő port 9. progi bezár. A könyvtárában megkeres egy .xml. Csak egy van. Szerkest, beállít gps port baud (gépfüggő) 1, 9600.
A HW-VSP progit telepítettem a pc-re.
As szinkronizál. Indít HW-VSP. A Virt serial menüben login lakat megnyom. Beír: admin. Settings menüben átkapcsol szerver módra. Virt serial menüben: port9 ip:0.0.0.0 port: 31873. Create com.
Udp search fülön keres. Nálam nem mutatott semmit, mégis megy. Progi bezár.
Kíndóc ÚJRAINDÍT!!!!! Külőnben error.
utána összedug, szinkronizál, indít HW. A lan status listen-t kell, hogy mutasson.
Alphán indítRb2. Hw lan status connectedre vált, és kezd számolni mindlét progi.
Igo 8 pc indít, beállít port 9, 9600.
És megy az egész az anyós ülésre."(Az Alpha=AN-318
)
-
PLaci58
addikt
Valamikor régen játszottunk ilyennel, akkor még az AN-318 GPS vevőjét USB-n keresztül vittük át PC-re.
GPS2Blue
BT-n nem hiszem, hogy sikerül, de játszani kell vele, hátha.
PC-re is kell valami fogadó program, de most nem ugrik be a neve.
Valahogy TCP/IP-ne keresztül ment a dolog. Valami ptogram a PC-n létrehozott az USB-hez egy virtuális soros portot, ahhoz kellet egy IP címet beállítani, majd a fenti programban ugyanazt az IP-t beállítva megtalálták egymást. AGPS2Blue-ban be kell állítani a GPS vevő helyét (soros port/sebesség) és azt a portot viszi át PC-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Samsung LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam topic
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest