- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Google Pixel topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Catman
aktív tag
Sziasztok,
Az x620-asomnak elrepedt az erintopanele (maga az lcd tokeletesen mukodik), illetve az USB csatlakozoja is kiszakadhatott a helyerol. A kerdesem, hogy a hivatalos szervizen kivul van-e valami lehetoseg a javitasra, vagy esszeru aron lehetetlen a javitas?
-
Catman
aktív tag
Udv, ha esetleg valaki szeretne modositani az x620/x820 menujenek kinezetet, vagy szeretne uj ikonokat, annak csinaltam egy kis leirast. En pl. az egeszet atszineztem kek arnyalatura piros helyett, ha valaki mond egy progit, amivel tudok screenshotot csinalni, akkor rakok be azt is.
-
Catman
aktív tag
válasz
Anti666 #2343 üzenetére
A gyári keretprogit csinosítgathatod, de attól még nem fog egy progi futni winCE6.0 alatt. A 770 tulajok meg azt gondolom, a felsorolt valós logikus indokok miatt nem vettek x820-at.
Tulmisztifikalod ezt a programfuttatas kerdest... Rengeteg program fut wince6 alatt is, amik nem futnak, azok foleg azert, mert windows mobile-ra lettek irva, igy valoszinuleg a 770-en sem futnanak. Szerintem keves olyan program lehet, ami fut 770-en, de nem fut x820/x620-on. Persze tesztelni meg nem volt alkalmam, lehet, hogy tevedek...
-
Catman
aktív tag
válasz
ATM_automata #2322 üzenetére
\ResidentFlash2\YFAPP\System\PowerOff.exe -re csinalj egy parancsikont.
-
Catman
aktív tag
A CAB managerrel kitomorited a fileokat a cab-bol (jobbklikk Files-en, majd Extract...), aztan a kitomoritett fileokat felmasolod a gepre. Exportalhatod a registry beallitasokat is (Export to REG), amit aztan a CeRegEditorral feltolthetsz a gepre, de ha enelkul nem megy a program, nagy valoszinuseggel ez se segit rajta (a registryvel amugy is ovatosan kell banni). Szukseg lehet meg a DependencyWalker nevu programra, amivel meg tudod nezni, milyen DLL-ek kellenek az adott programhoz, es ha valami nincs meg a \Windows konyvtarban, akkor azt valahonnan le kell tolteni, es be kell masolni a program melle...
-
Catman
aktív tag
válasz
barrasz #2068 üzenetére
Eloszor is tisztazzuk, mit ertesz azon, hogy lassan indul el:
1. sok embernel elofordul az a jelenseg, hogy rabok a GPS gombra, megjelenik egy homokora a kepernyo kozepen, es vagy nem is megy innen tovabb, vagy csak nagyon sokara, esetleg bokdosni kell a kepernyot...
2. rakattintasz a GPS gombra, bejon az igo loading kepernyoje, alul irja, hogy eppen mit csinal, es ez a loading kepernyo van neked 8 percigMelyik a ketto kozul? Esetleg egy harmadik?
Az elsore irtam par napja egy megoldast (ami hivatalosan illegalis). A masodik lehet a gep hibaja, de akar a memoriakartya hibaja is. Probald ki eloszor, hogy atrakod a belso memoriaba...
-
Catman
aktív tag
válasz
Fenyo12 #1971 üzenetére
Egyszeruen letoltottem, felmasoltam, es ment.
Illetve annyi problema volt vele, hogy ha a gps be van kapcsolva a russa-n belul, es fut az explorer.exe, akkor lefagy. Tehat vagy registry-ben kikapcsolod a gps-t, vagy a gyari menube csinalsz egy ikont a russa-nak, es onnan inditod. Viszont a gyari menubol inditva meg a beallitasok panel nem jon fel, tehat azt meg wince felulet alol kell inditani, miutan kikapcsoltad a gps-t...
Amugy nem probaltam meg ki terepen, de a beszamolok alapjan ha folyamatosan hasznalni akarod egy tura soran, akkor potakksi is kell (kb. 1 orat bir 1 akksival).
-
Catman
aktív tag
Hm, ez egy kicsit zavaros... A ResidentFlash az a belso memoria konyvtara, de ha mass storage modban vagy, akkor csak ennek a konyvtarnak a tartalma latszodik (a legegyszerubb, ha letoltod a totalcommanderhez a wincefs plugint: http://ghisler.fileburst.com/fsplugins/wincefs.zip, installalod, aztan a meghajtovalasztasnal a halozatokat valasztod, ott lesz egy "WinCE Device" nevu cucc, arra rakattintasz, es akkor a gep tenylegese filerendszeret fogod latni).
Azt viszont egyaltalan nem ertem, mit jelent az, hogy "de nem tudom hogy megyek abba bele"...
-
Catman
aktív tag
válasz
Anti666 #1962 üzenetére
Viszont ha egyéb progikat is akarsz MOST könnyedén használni, pl. túrista, russa, navitel, képnézegetők, videóplayerek, gémek, stb... shell... akkor egy BP Azure vagy használt N770 kell Neked.
Teny, hogy sok program nem fut a 620-ason (es 820-ason), de azert eleg sok mindent el lehet inditani. Konkretan a Russa siman fut rajta, es talaltam mar nehany jatekot is, amik jol mennek. Ettol fuggetlenul ha valaki navigacion kivul masra is komolyabban akarja hasznalni, lehet, hogy jobban jar egy 5.0-as wince-t hasznalo geppel...
-
Catman
aktív tag
válasz
jodamester #1919 üzenetére
Eloszor csinaltam egy uj gombot az igonak, csak kivancsisagbol. Ezzel a gombbal inditva minden jo volt, a gyari gombbal homokorazott. Ugyhogy vegigvettem a ket gomb kozotti kulonbseget, es az jott ki, hogy a gomb xml file beli neve a ludas...
-
Catman
aktív tag
-
Catman
aktív tag
En is jatszottam ma ezzel a homokoras problemaval. Arra ugyan nem sikerult rajonnom, hogy mitol van, de egy kis menuszerkesztessel orvosolhato a problema. A lenyege, hogy a menu xml filejaban megkeresed a GpsBtn nevu node-ot. Az EXEPATH-t atirod, hogy kozvetlenul az igo.exe-re mutasson, es a GpsBtn-t is at kell nevezni valamire, mondjuk iGOBtn. Aztan lentebb az Animation szekcioban megegyszer szerepel egy GpsBtn node. Ezt masoljuk le, hogy egymas utan ketszer legyen meg (enelkul inditas utan nincs kormany animacio), es az egyiket szinten nevezzuk at iGOBtn-re. Ujrainditas utan az igo homokora nelkul indul.
Valoszinuleg maga a menuprogram csinal valamit, amikor homokora van, de nem tudom, hogyan lehetne kideriteni, hogy mit...
-
Catman
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy lehet manualisan bekapcsolni az input panels?
-
Catman
aktív tag
válasz
ATM_automata #1870 üzenetére
Továbbá:
- Az aksi kb 1 órát bír és cserélhetőEz gondolom folyamatos GPS hasznalat mellett ertendo... Igaz, nem vegeztem behato tesztet, de ma delutan eleg sokat jatszottam a geppel (tobb, mint 1 orat) , plusz navigaltam kb. fel - 3/4 orat, es ekkor fogyott el a szufla... Meg persze a kepernyo fenyerejetol is fugg a dolog.
-
Catman
aktív tag
válasz
Killerlaca #1855 üzenetére
A mortscriptet nem kell telepiteni, csak bemasolod egy konyvtarba, es kesz. Teljes eleresi uttal hivatkozhatsz ra, ha scriptet akarsz futtatni... Egyebkent en sem tudok installalni, csak manualisan. Hianyzik az oprendszerbol az installalo funkcio...
-
Catman
aktív tag
Egy kerdes: milyen stylust erdemes venni? Vagy teljesen mindegy, mind ugyanolyan?
-
Catman
aktív tag
Sikerult beuzemelnem az x620-ason a GAPI-t. Az SI csomagbol tettem fel, es a szoftveres emulaciot allitottam be, de igy is egeszen gyors.
-
Catman
aktív tag
Ti tudtok egyaltalan .cab fileokat installalni? En ha alaphelyzetben elinditom a .cab filet, akkor kiirja, hogy nincs program hozzarendelve. Szereztem egy cabinstl_en.exe nevu programot, de ez sem akarja installalni...
-
Catman
aktív tag
Odaig jutottam most, hogy ha fut az explorer.exe, akkor elkezdodik az install, felmasolja a .cab filet a gepre, de aztan kiirja, hogy "could not load all the selected applications. reset the device to complete the installation of the successfully downloaded applications."
Probalkoztam cab installer-rel installalni a .cab filet, de nem igazan mukodik...
-
Catman
aktív tag
Nem tudok activesyncen programokat telepiteni a gepre. Konkretan a GAPI-t szeretnem felrakni, de elindul a telepites, kivalasztom, hogy a ResidentFlash-be tegye a programot, de aztan kiirja, hogy "Nem lehet masolni a fajlt. Ellenorizze, hogy a mobileszkoz csatlakoztatva van-e, van-e elegendo hely rajta...", es igy tovabb. A szabad memoriat sem jelzi ki, azt irja helyette, hogy "<nem". 4.5-os activesync van fent. Van valakinek otlete, hogy mitol lehet ez?
-
Catman
aktív tag
válasz
jodamester #1704 üzenetére
En tegnap toroltem a save mappa tartalmat, majd ujra beallitottam a dolgokat, es eddig meg nem tert vissza a homokora (lekopogom)...
-
Catman
aktív tag
Mass storage modban a rendszerfile-okat nem lehet elerni?
-
Catman
aktív tag
Sziasztok,
Ma en is vettem egy x620-ast. Az utmutato alapjan felraktam ra az igo-t, es elsore tokeletesen mukodott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x3Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest