- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anti666
aktív tag
Szerintem keves olyan program lehet, ami fut 770-en, de nem fut x820/x620-on. Persze tesztelni meg nem volt alkalmam
Ha nem tesztelted, próbáltad, akkor részedről ez csak egy elképzelés. Én sem próbáltam, de kollégám igen, a progik nagy része nem ment neki. A játékok közül pl. 3 db indult el. De ha vkinek van részletesebb infója, engem érdekel
-
snowdog
veterán
Szerintem meg igen. Szerinted mi mas kell meg hozza?
Mond el nekem hogy fogsz egy új képet úgy betenni a menübe, hogy csak az xml fájlt szerkeszted?
Nem tudom az X820-ra eredetileg melyik shell van felrakva, de a skin könyvtár megfelelő alkönyvtárában kell lenni egy *.dat állománynak, amit szintén meg kell buherálni. Na az meg már nem fog menni egy egyszerű szövegszerkesztővel.
-
Anti666
aktív tag
Igen, azt hallottam pár progi már megy 60-ás wince-n, örülök a russának meg néhány játéknak, de az AntiSkin -ben kb. 100 darab progi van. Meg ezenkívül sokkal nagyobb eséllyel lehet próbálkozni egyéb mással is, pl. kiszedve a miopocket-ből, meg stb.
Én tuti Azure-t vennék most, de ahogy Snowdog mester is mondja, ez szintén csak "magánvélemény"
-
killzo
csendes tag
Szia!
Én is erre a gondolatra jutottam a homokórázással kapcsolatosan,hogy valószínű a menü okozza a problémát.....
én a homokórázást a bekapcsoláskor betöltött menü azonnali gps indítást csinálok ...így simán indul...kérdés...
ha az igo főmappa nállam IGO8 néven fut(IGO8.exe) akkor a GpsBtn is ennek megfelelően IGO8 legyen a neve,vagy ennek nincs jelentősége..
leirnád,hogy az EXEPATH ba pontosan mit irtál??
köszi..
-
Catman
aktív tag
Odaig jutottam most, hogy ha fut az explorer.exe, akkor elkezdodik az install, felmasolja a .cab filet a gepre, de aztan kiirja, hogy "could not load all the selected applications. reset the device to complete the installation of the successfully downloaded applications."
Probalkoztam cab installer-rel installalni a .cab filet, de nem igazan mukodik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Akciókamerák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SSD kibeszélő
- Google Pixel topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest