- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
én csinálok valamit rosszul vagy tényleg USB1.1 van ezen a cuccon, mert marhalassan másol bármit a belső memóriába.
mondjuk már az is tortúra, hogy egyáltalán fölismerje.
-
fcc
aktív tag
Üdv!
Az útvonal típusoknál kiveszem a pipát a fizetős utak elől, de a program újra indítása után megint be van jelölve.
Tudja valaki mi a megoldás? Igo8.3 -
snowdog
veterán
válasz
Kingfisher1 #7995 üzenetére
Annyit ér, amennyit adnak érte.
Nekem az 1 Ft is sok lenne érte (ez persze csak vicc akar lenni).
Dobd fel egy apróba, és meglátod mennyit kínálnak.
-
snowdog
veterán
válasz
Kingfisher1 #7993 üzenetére
Szerintem féláron (nekem nem kell).
-
Kingfisher1
tag
üdv
szerintetek milyen árban tudnám eladni 1 éves kitűnő állapotú fóliás 1. naptól?
-
Üdv!
Van lehetőség arra,hogy a beépített memóriára telepítsek legális forrásból származó más navigációs szoftvert?
próbáltam WinCE alól törölni a mappát,és úgy telepíteni,de nem engedte törölni. válaszokat előre is köszönöm.üdv ateszm
-
plömplöm
őstag
próbálta már valaki 32GB-os memókaresszal? nekem be sem kapcsol.
-
masteryoda
tag
válasz
Nagya21 #7988 üzenetére
snowdog: koszi, de en nem activesyncesen akarom hasznalni, de ezt irtam is. a link meg mar amugy nem is mukodik amit talaltam a keresesnel.
Nagya21: igen tudom, h igy kene mukodnie, mivel sokaig hasznaltam win7 alatt. de most OS ujratelepites volt s azota ez tortenik amit leirtam.
erre keresek megoldast -
Nagya21
addikt
válasz
masteryoda #7986 üzenetére
Hali!!
Win 7-em van bekapcsolom-rádug-hangjelzés-majd kb 1/2perc várakozás után megjelenik, hogy mit akarok csinálni a memo tartalmával, éás onnantól kezdve látja.
Mass storage-ben van.
Üdv Nagya -
snowdog
veterán
válasz
masteryoda #7986 üzenetére
Jobb felső sarok: Részletes keresés. Oda írd be: win7 és olvasgass. Ennél többet nem tudok mondani, mert nincs win7-em.
Ilyeneket keress: "win7 alatt win mobile device centert kell használni mindenképpen, az act sync csak az XP működik, win7-en nemannyira !!"
-
masteryoda
tag
sziasztok!
Tobb, mint 2eve hasznalom mar ezt a nagyon jo kis eszkozt. Azonban most egy problema adodott. Op.rendszer ujratelepitesen vagyok tul nemreg (Win7 32bit), eddig hiba nelkul tudtam masolgatni az eszkozre, latta Storage Device-kent mindig. Azonban most ha radugom akarmelyik USB-portra, csak a kovetkezo tortenik:
kijelzi, hogy csatlakozik a gephez, ilyenkor anno megjelent a hardver telepito kis ikon lent, majd kesobb megnyithatova valt a tarolo.az eszkozok listajan a Win7ben megjelenik egyebkent az eszkoz:
itt ramegyek a tulajdonsagokra, megprobalom befrissiteni a driveret, de az a kepernyo csak tolt es tolt, s nem tortenik semmi.leellenoriztem, hogy biztos nem ActiveSync-re van-e allitva, de USB Mass Storege-en van.
valaki tudna segiteni a problemamban?
-
snowdog
veterán
válasz
istvan47 #7983 üzenetére
Nyilván ki lehet lépni a Win-ből is. Általában a bal alsó sarokban van egy start menű, mint a PC-s verziónál. Ott nézz körül. A gyári shell-t kellene elindítanod, ha egyáltalán oda akarsz visszajutni. Konkrét tanácsot nem tudok adni, mert nincs ilyen gépem. És ez a topik sem erről a gépről szól. Próbálkozzál a gép topikjában [link] és akinek ilyen gépe van, az gondolom majd konkrétumot is fog mondani.
Megjegyzem ha a Win-ből akarsz kilépni, akkor mit értesz alatta? Mert a Win alatt már nincs semmi. Legfeljebb a Win-re indíthatod a gyári shell-t. Abból lehet kilépni, és úgy jutsz a Win-re.
-
snowdog
veterán
válasz
istvan47 #7980 üzenetére
Minden megmarad, csak a gyári menüvel indul. Hacsak nem írtad át a registry-t, bár ezt nem hiszem.
Lehet hogy az is elég, ha teljesen kikapcsolod, meg vissza. A legtöbb gépnél ez egy reset-tel egyenértékű. Persze a kikapcsolás alatt nem a képernyő védő módot értettem, hanem egy valódi, teljes kikapcsolást.
-
istvan47
senior tag
sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni?
vettem egy Wayteq x 960 bt hd és nem tudok kilépni a Windoz Ce 6,0 -bol -
Rottenbiller
csendes tag
Sziasztok.Nekem is van egy Wx820 am,ezelőtt IGO 8 at használtam kifogástalanul müködik.Primot ajánlották egy páran,de hallottam olyat hogy a Primo erős hozzá,vagyis lassan és késve navigál,lefagy stb....na most ebből valamelyik verzió jó lehet a Wx820 hoz?Köszönöm.
-
Norbi46
aktív tag
Na annyival jutottam előrébb hogy felraktam a fényérzékelős rom-ot le ment a frissités kiírta hogy OK Done ujra indult a gép és behozta a kalibrációs képernyőt de hiába bökök a keresztre nem mozdul.
-
Norbi46
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy honnan tudom megállapítani hogy milyen rom verzio való a készülékhez? Menüben nem tudok turkálni mert a betöltő képernyőnél megáll a tudomány!
Köszi előre is! -
Nagya21
addikt
-
juhlaci
tag
Sziasztok! A kollégámnak olyan gondja van a 820 as -sal, hogy talál ugyan 8 műholdat is aGPS de útvonal tervezés után nem indul el. A térkép bal felső sarkában nincs GPS jel . Légyszives segítsetek! Kószi
-
Norbi46
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy X820-as és az a probléma vele hogy el csúszott a képernyő. Jó lenne ujra kalibrálni de nem tudok tovább menni a menübe hiába bökök jobb sarokba a nyilra a gps info-t hozza be.
Légyszi segítsetek! Köszi Norbi.
-
sal-lala
csendes tag
Esetleg még valakinek vmi. okos ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech Z906
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Hardcore café
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- TCL LCD és LED TV-k
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minolta objektívek
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ryzen 7 CPU-k
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest