- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
Ugy értem hogy egy helyen lévőt, kb 3x fog jelezni, mert nem centire pontosan ugyanott szerepelnek az adatbázisban?
Ez még akkor is előfordulhat, ha egy helyről származnak a speedcam adatok. Ekkor jön a manuális gyomlálás, nem egyszerű feladat. Én ezért nem is használom az összes speedcam-ot, csak a fix-eket. Meguntam az állandó gyomlálást.
-
snowdog
veterán
Mi a tapaszatalat stabilitás szembontjából a 8.3.x -el? Mert több helyen azt olvastam hogy még nem az igazi, a 8.0.X még a tuti.Vagy itt is csak az a gond hogy a júzerek össze vissza telepítgetik a mapokat és krekkeket?
Pontosan ez a gond! Mindenki kellő ismeret nélkül, össze-vissza mindent feltesz a gépére. És mindenféle dezinformációkat terjesztenek (szándékosan is, és tudatlanságból is). A két verziónak semmi köze egymáshoz! Hogy melyik a stabilabb, vagy melyik a fejlettebb, az nem a verzió számától függ.
Tehát akkor tisztázzuk.
- Az iGO8 8.0.x sorozat az PDA-ra lett kifejlesztve, a napokban megjelent legújabb hivatalos PDA program frissítés is ezzel a sorozatszámmal került kiadásra. PDA-ra új programverzió (8.3.x) csak a jövő évben várható. Akkor lesz majd igazi számháború!
- A jelenleg elérhető IGO8 8.3.x viszont PNA-ra lett készítve, ezeket kiszedték a PNA-kból, és feltörték őket. Fejlesztés szempontjából megelőzik a PDA-ra készült verziókat, ezért van az, hogy ezek már olyan új típusú térképeket (nagy sávinfós) használnak, amiket az IGO8 8.0.x nem tud lekezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 10th 14" 4K UHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Asus - TUF Gaming A15 - FA506NC-HN039
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest