- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz
DrizztD #2834 üzenetére
Az általad betett linken is láthatod, hogy nem megy WinCE alatt:
Kompatibilis az alábbi operációs rendszerekkel:
PPC 2003:
Windows Mobile 2003 for Pocket PC Professional Edition
Windows Mobile 2003 for Pocket PC Premium Edition
Windows Mobile 2003 for Pocket PC Phone EditionPPC 2003 SE:
Windows Mobile 2003 Second Edition for Pocket PC Professional Edition
Windows Mobile 2003 Second Edition for Pocket PC Premium Edition
Windows Mobile 2003 Second Edition for Pocket PC Phone EditionPPC 5.0:
Windows Mobile 5.0 for Pocket PC Professional Edition
Windows Mobile 5.0 for Pocket PC Premium Edition
Windows Mobile 5.0 for Pocket PC Phone EditionPPC 6:
Windows Mobile 6 Classic
Windows Mobile 6 ProfessionalAzt hallottam, majd a 6-os verzió már megy WinCE alatt is.
Én az Oziexplorer-t ajánlom, kimondottan raszteres térképekhez készült. Mindenhol lehet használni. [link]
Van magyar honlap is: [link]
-
snowdog
veterán
válasz
DrizztD #2297 üzenetére
DrizztD,
Mivel hamarosan utazol felhívom a figyelmedet, hogy a registry-ben nagyon óvatosan változtass meg bejegyzéseket, mert egy apró hiba, és a géped nem fog elindulni. Nem hiszem hogy ezt követően még lenne időd ROM frissítésért szervízbe futkosni.
Tehát csak óvatosan!
-
snowdog
veterán
válasz
DrizztD #2297 üzenetére
Ha még jól emlékszem az alap skin-ben, meg még néhányban van arra lehetőség, hogy az iGO-t ikonba rakd. Megnéztem a 8.0.0-ás verziómat, amin jelenleg a diMka Specter DTE 1.5.6a-t használom. Ebben ha a "Kilépés" gombot megnyomod, akkor egy menü jelenik meg, amely három lehetőséget kínál: Kilépés, Háttérbe, Mégsem.
Ha itt a "Háttérbe" gombot nyomod meg, akkor az iGO-t leteszi ikonba. Az más kérdés, hogy onnan hogyan hozod vissza, mert nekem ilyenkor a rejtett alsó sor valamiért nem jelenik meg, és az iGO-t ezért nem is tudom visszahívni. Illetve ha az asztalon található iGO ikonnal újraindítom a programot, akkor nem elölről indul újra, hanem behívja a futó iGO-t.A verziódhoz itt találsz skin-t: http://www.igo8mods.com/dimka_download.htm
Nagyon figyelj a program verzióra és a felbontásra, mert különben a letöltött skin nem fog működni!Egyébként aktiváltalak!
-
PLaci58
addikt
válasz
DrizztD #2279 üzenetére
DrizztD!
Van külön SI1.3.3 amelyik a Residentflash-be való : [link]
Nagy eltérés nincs a kettő között, csak a hivatkozások vannak az SD-ről átírva az RF-re.
Az, hogy a Residentflash-ből mobilenavigator néven futtatsz navigációs programot nemigazán jó, mert az SI is úgy indulna el.
El kellene dönteni, hogy mit szeretnél. SI-t vagy navigációt a mobilenavigator könyvtárban.
Ha a jelenlegi könyvtárad átnevezed Mobilenavigator1-re és bemásolod az SI-t, akkor nem ütik egymást. Az eredeti programod indítását be tudod írni, (ahogy snowdog már mondta) az SI-be, pl. a Miomap8 helyére.
Residentflash/MioAutoRun/Skin/Pages/navi.ini fájlban a következő változtatás szükséges:ICONXPBUTTON
x = 398
y = 60
#Command = \sdmmc\navi\Miomap8\miomap.exeCommand = \Residentflash\Mobilenavigator1\Mobilenavigator.exe
SizeNormal = 48
SizePushed = 48
ScaleAlpha = 100
IconNormal = ..\Icons\mio ikon.ico
ScaleAlpha = 100
IconPushed = ..\Icons\mio ikon.icoTEXT
x = 392
y = 110
#Text = Miomap 8Text = Igo8.0
Color = FFFFFF
FrameColor = 000000
Size = 14
Weight = 600
CreateFont#--t tettem az eredeti sorok elé, hogy megtaláld. Azokat kell egyszerűen átírni.
A Command a futtatandó program teljes elérési útvonala, a Text pedig az ikon alá kiírandó szöveg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Nintendo Switch V1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontorller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged