- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anti666
aktív tag
válasz
Anti666 #3845 üzenetére
Néhány észrevétel a videó konvertálásokhoz:
Alapban az ANY Convertert használom, vagy szélességhez igazítva,
vagy hosszúsághoz.
De jól jön az alábbi konverter:
WinAVI Video.
akkor, ha pl. le akarom vágni a videó alsó és felső részét,
mert mondjuk az épp fekete sávos.
A fenti konverter simán levágja, ha 480x272-re állítom,
csak az a gond, hogy csak 33Khz-ig tud lemenni audióban,
amiatt meg esetleg kissé lassú lehet vhol a lejátszás.
Bár lehet kombinálni a kettőt, elsőre Any, utána meg WinAVIDe jobb lenne egy 3. konvertert találni, amivel a fenti 2 dolgot is meg lehet egyszerre oldani.
-
Dunstan
tag
válasz
Anti666 #3806 üzenetére
Nem feltétlenül, mert az X820 már WindowsCE 6.0 oprendszerrel készül. Mondjuk úgy: nagy részt, ami meg nem, ahelyett lesz egy csomó olyan program, ami viszont a 770-esen nem megy. Egyébként a cserélhető akkumulátor és az AtlasIV proci érdekesen hangzik, a microSD és a 2.5 mm-es fülhallgató kimenet viszont lelomboz. A 770 különben szerintem esztétikusabb kivitelű, mint az X820.
-
K_Tomka
csendes tag
válasz
Anti666 #3805 üzenetére
Valójában nem tudom mi lehet a problémája a te NaviPlayer-ednek, mert nállam tökéletesen működik! Mint már egyszer írtam, én taxizok, napi 12 órát, most már közel 2 és fél hónapja. Tökéletesen működik a Wayteq 770BT, egyszer sem volt vele gondom. Kb. 5 órát bírja az aksija, úgy , hogy végig zenét hallgatok róla. Csak NaviPlayert használok, és tökéletesen nyomja FM-re a jelet! Első két hétben 1 másik autóval furikáztam, abban valamivel bénább volt a magno mint a mostaniban, amikor bedugtam tölteni a gépet, akkor megjelent egy enyhe zúgás! Ezen az új autón viszont semmi ilyet nem tapasztaltam. Hiba nélkül működik!!!
-
kamillo67
tag
válasz
Anti666 #3723 üzenetére
Nagyon jó dolog a GAPI!
Hasonlóan működik, mint pc-n a directx.
Nagyon sok progit futtatok 770-en gapival.(navigációs progikat is,videó lejátszót: pl. tcpmp, rengeteg játékot azonbelül némelyiket elforgatva is )Kell hozzá, hogy a gapi fusson a navin, meg megfelelő gx.dll (Placi58 féle ), ami támogatja a készülékünket. Egyes progikhoz amik használják, kell még gx_hpc.ini fájl azok könyvtárában, amiben meglehet adni az elforgatást, stb. Ezt az ini fájlt a gapival lehet létrehozni annak mentésében. Aztán egyik progiból másolható másikba ha kell lehet benne változtatni értékeket.
Nem minden progi támogatja az elforgatás lehetőségét, még akkor sem ha gapit használ.Kezdőknek nem ajánlom!!!
Üdv : Kamillo
-
-
PLaci58
addikt
válasz
Anti666 #3676 üzenetére
Kezdjük az elején.
Tudjuk mi van a fórumon, hiszen mi töltöttük fel.
Melyik feltöltés a Tiéd? Azzal dicsekedj amit Te csináltál!
Ha letöltöttél valamit és már nem elérhető, akkor segíts azzal, hogy feltöltöd valahová és ne azzal, hogy ezt majd újra kérjük.A három szabály úgy butaság, ahogy leírtad!
Hogyan jutottunk volna idáig, ha ezeket betartjuk?
Aki nem ért hozzá az ne panaszkodjon, hogy elrontott valamit.
Mindenki minden változtatást saját felelősségére csinál!A warez fogalmába éppen a romok nem tartoznak bele, de beletartozik minden jogvédett program és annak részei és azoknak a megváltoztatása is! Pl. Skinek.
Warez pl. egy SI is, hiszen megváltoztatod egy számítógép gyári programját, magyarul feltöröd azt.
Amit eddig csendesen belinkelgettünk, azt Te szépen kiteszed az ablakba. Még csak keresgetni sem kell a jogvédőknek, csak mazsolázgatni.
Nem tudom mit akartál ezzel megmutatni, talán azt, hogy tudod kezelni a keresőt?
Az áhított egyszerűsített SI egyébként megvan. Majd tesztelés után elküldöm snowdognak, hogy kitehesse a fórumára.
-
-
paralele
csendes tag
válasz
Anti666 #3625 üzenetére
de nekem ez hiányzik, jó látni hol mennyi a max sebesség határ.
Nem tudom, kinek mi a tapasztalata, de az elmúlt pár napban itt a környéken kb. 200-220 km-t megtéve nagyon pontatlan a sebességhatár-jelzés. Lakott terület előtt/után már/még sokáig 50-et jelez, sok éve meglevő 30/60/70-es módosításokat nem ismer, stb.
Tavaly egy kölcsön-Mioval Ausztriában és Csehországban voltunk, ott az sokkal pontosabb volt, az ideiglenes (pl. útfelújítás, építkezés miatt) táblák kivételével szinte az összeset jelezte, nagyon gyorsan (1-2 mp!). -
PLaci58
addikt
válasz
Anti666 #3611 üzenetére
Hali.
Ne foglalkozz a telepített navitel eltávolításával. Valószínűleg törlődött néhány fájl pl. reset miatt. Az SI nem "fog" semmit, attól bármi törölhető. Nyugodtan töröld az installált navitel könyvtárat.ceplayer sajnos nem indul. Valami dll hiánya van. Nekem eleinte működött, de már nem. Valamit kitöröltem.
Nem tom a következők mik lennének: Navigon, Richessegps, Km/h, utóbbi gondolom vmi sebb. mérő.
A Navigon egy navigációs program lenne (MN6), de csak az ikonja van az SI 1.3.3-ban.
Felhasználható egyéb célra.
A Richessegps egy íránytű lenne, ha meg lehetne valahogy adni a keresett pontot
A sebességmérő jól működik, teljes képernyőn, digitális kilóméteróra.OziCE sem indult el még, bár nem tuti hogy kell nekem
Mert hibás a parancssor :
Command = \sdmmc\navi\oZICE\OziExplorer.exe
Oda Residentflash kéne. Nekem még nem hiányzottSI-ből kilépés: Akksi jel fölötti 3 vonalra bejön a memóriás oldal. Azon 2x katt valahova és kilép az SI-ből.
Tom-y! Arra a TMC vevőre én is kiváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest