Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
siama
csendes tag
Sziasztok
Kamillo67,feltettem az 5956.hsz-ben linkelt modositott shellt egy sima n770-re,müködik rendesen s ráadásul tetszik is,a gondom csak az hogy nem talál műholdat,tudnál segiteni
köszi további szép napot mindenkinek.
-
zsozsi67
csendes tag
Sziasztok,
Wayteq N770BT-m van. Pár napja feltettem a Rednight si by Kamillot úgy, hogy elötte az alap SI-t is megváltoztattam Kamillo javaslatára. Nagyon tetszik a felület. Azt vettem észre, hogy mióta ezt a változtatást megléptem, miután a gépet kikapcsolom, bármennyire is fel van töltve, 1-2 nap múlva teljesen lemerül.
Elötte ilyet nem csinált, több hét után is egész jól tartotta az energiát az aksi.
Szerintetek van köze az új SI-hez ennek? Van valakinek hasonló tapasztalata?
Köszönöm! -
ZsoAce
tag
válasz
PLaci58 #5986 üzenetére
Köszi, jó volt. (a nyaralás)
Igen, én is így gondolom, hogy nem sikerült jól a forrrasztásom, hiszen az általam vásárolt kapcsolóról hiányoznak a fix lábak. Most hogy frissen, kipihenten hazaérkeztem, majd megpróbálom úgy, hogy összekötöm a két elöl lévő forrasztási helyet is, hátha úgy jó lesz.
-
Pano11
csendes tag
nagyon régen voltam fenn, és most jönnek a kérdéseim:
ez a util.zip mappa ami visszaállítja a reget, ez törli esetlegesen felgyülemlet szemetemet is?
Megcsináltam, majd használat közben meglátom lesz-e változás.
A shelledet sikerült feltennem, de csak úgy hogy minden mappát külön-külön meg kellett nyitnom és külön-külön bemámosolni a tartalmakat, egyéblként nem mentek át vmiért a file-ok. Ez a shell nem szemetel nagyon?
Amúgy köszönök mindent, mert jól lehet hasznosítani ezeket! -
Pano11
csendes tag
illetve átmásolja, de amikor visszanézem, nincsenek, ott. ha újra rámásolom, akkor pedig megkérdi, hogy felülírom, azt amit nem látok
-
Pano11
csendes tag
Sziasztok!
Probálta valaki a kamillo67 féle shell-t?
nekem nem indul, illetve nem akar pár file-t átmásolni RF2 be -
RogerCo
csendes tag
Sziasztok !
N770-hez keresek olyan programot, ami log-ol és EGY gombnyomásos méterszámláló nullázásra van benne lehetőség.
Ez Off-Road ozáshoz kellene az itiner alapján menni (tetézve a bajt éjszaka )
Szóval amim van OziCe tudja, de kér megerősítést is, és nem egyszerü eltalálni, az időveszteségről nem is beszélve.
És mindezt egy Quadon ülve.
Látott már valaki hasonló progit? vagy véletlenül tud ilyet?Köszi:
Roger -
Darahian
tag
-
konwktor
tag
Sziasztok.
Ha valaki lenne kedves egy teljesen kezdőnek elmagyarázni hogy hogy kellene telepíteni a navitelt? nekem ugy lenne a leg jobb ha a navitel sd-ről menne magán a gépen jelenleg igo van,a másik problémám hogy ha rádugom az usb kábelt folyamatosan ugrál két ikon igy nem tudom össze kötni a pc-vel. -
csucsu1
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is van egy ilyen készülékem.
Kérdésem a következő lenne: mostanában belassult, pedig csak igo ment rajta, lehetséges hogy tele van szeméttel?
Illetve tudtok olyan progit hozzá amivel ki lehet tisztítani a fölösleges fájloktól?
Előre is köszönöm! -
PLaci58
addikt
Az N770BT tudtommal így néz ki :
Fent 2 kapcsoló, jobbra a reset gomb.
A fentiekből csak az egyik van használva, de látszik egy 3.-nak is a helye.
A 2 láb, ami "állandóan zárva van", az egy sima fémlemez, ami a nyomógomb "háza" és arra jó, hogy ne az érintkezőknek kelljen tartani az egész kapcsolót (tehermentesítés).
Azok a "lábak" testre vannak kötve. Lehet, hogy nem sikerült valamelyik forrasztás vagy sikerült egy kis zárlatot csinálni.Jó üdülést.
-
SIRIA
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Wayteq 770-em IGO8.0.0 fut rajta. Szeretném a térképeket frissíteni, hol találok hozzá friss térképeket. Az IGO8.3-hoz való térkép nem működik rajta.
Köszi! -
ZsoAce
tag
válasz
PLaci58 #5982 üzenetére
Csak gondolom, hogy esetleg az lehet a baj, nem biztos. Nem látni rajta semmit, de elég sokáig kellett melengetnem, mire elengedte a nyomógomb lábait.
Maga a nyomógomb nincs már meg, szétszedtem, hogy mi tud benne tönkremenni, de hát egy átlagos mikrokapcsoló, mint pl. egy egérben, a műanyag házban van egy picurka fémlemez, amihez picurka görbített acéllemez érintkezik ha benyomva van, és kirugózik, ha nincs nyomva. A műanyag ház egy fémlapocskával van lezárva, amiből két láb szerintem a nyákba való rögzítésre szolgál, nem érintkezik a rugózó lemezkékhez.
Amúgy lehet, hogy még próbálkozom, mert lehet, hogy az első két láb mégsem csak a nyákra ráfforrasztás miatt van, és nemcsak a hátsó kettő számít, amit az igazi áramköri nyit/zár-nak gondoltam. Közben nézegettem neten a mikro nyomógombokat, és lehet, hogy mégis volt az első két lábnak is szerepe, vannak áramköri választó kapcsolók is, tehát benyomva is és kiengedve is zárnak áramkört, lehet ez is olyan volt?Persze ez csak a saját káromon való próbálkozgatást, jobban jártam volna, ha tovább szerencsétlenkedek a nehézzé vált bekapcsolással, csak már idegesített, hogy néha percekig nyomkorásztam a gombot, mire bekapcsolt a készülék. Gondoltam megoldom én a problémát...
Nem most forrasztottam először, de nem is műszerész a szakmám, és lehettem volna körültekintőbb, vagy inkább biztam volna szakemberre.Holnap indulunk nyaralni Horvátországba, még szerencse, hogy van egy másik X920BT ami nem enged majd elbóklászni a hegyekben.
-
ZsoAce
tag
válasz
PLaci58 #5980 üzenetére
Na vettem egy mikrokapcsolót, a bolt nyomógombnak hívja, okosabb lettem ezzel is.
Beforrasztottam ugyan, de sajnos nem kelt életre a készülék.
Most ezek után nincs más hátra, a házibarkács nem jött be, el kell vinnem egy szervizbe.
Lehet, hogy a forrasztás közben megsütöttem valamit a nyáklapon, a túloldalt vannak valami apró alkatrészek beforrasztva. (most már látom, mert teljesen kivettem a nyákot a műanyag házból, ehhez le kellett forrasztani a mikrofon és a hangszóró vezetékét) Így aztán szerintem kuka, nem hiszem hogy javítható, vagy ha lapcserés akkor meg olyan áron, hogy nem éri meg.Kár érte, egy szar mikrokapcsoló avagy nyomógomb miatt...
(és nem állat módjára nyomkodtam, félreértés ne essék...) -
ZsoAce
tag
Sziasztok!
Régen voltam itt, sajnos bajban vagyok, mert a készülékem bekapcsoló mikrokapcsolója felmondta a szolgálatot.
Egyre nehezebb volt bekapcsolásra bírni, az erőltetés közben a nyákról is letört egyszer.
Visszaforrasztottam ugyan (meg is támasztottam hátulról, hogy stabilabban álljon a forrasztás után), de továbbra is nehezen kapcsolt be, mostanra meg egyáltalán nem.Olvastam még korábban, hogy volt már ilyen probléma, tudja valaki, hogy hol lehet ilyen mikrokapcsolót vásárolni? Egyszerű kétállású ez egyébként? Nehezen látok a nyák alá, a mikrokapcsoló két szélső lábán kívül van még másik?
(jobb lett volna gyárilag valami csúszkás kapcsolót rászerkeszteni, mint a mobilok képernyő zár feloldója)
-
kamillo67
tag
válasz
lmaresz #5977 üzenetére
A rednight_1.8 as hoz szükséges a gyári shell cseréje amit az 5956-os hozzászólásomban megtalálod.
A Residentflash2 elérését a következő linken írják le.Fontos!
Nálad nem megfelelően települt még az SI
ezért a számlálót nullázni kell és újratelepítened.
"Ha menetközben valamit mégis elszúrnál, és nem telepedne fel a REDNIGT_SI, akkor a „0_START.EXE”-vel le kell nulláznod, és el kell kezdeni az elejéről!"
Onnantól kezdve tökéletesen fog működni.
Olvasd el a részletes telepítést itt:
[link]üdv.
-
lmaresz
aktív tag
Szia !
Hogyan érem el a shell cseréhez szükséges útvonalat n770bt-n?
Mert valószínűleg ez okozza az előző problémákat.
(nem nyitja meg ikonból a játékokat navigációt.....) -
lmaresz
aktív tag
Feltelepítettem a rednight felületet memóriakártyára minden nagyon jól fut csak intézőből (pl.:Játékok,navigáció) Sajnos a színek sem működnek csak a kék.
Hogy lehetne ezeket a problémákat megoldani? -
lmaresz
aktív tag
Hogyan kell belépni a wayteq n770bt winCE rendszerébe???
-
lutyo75
csendes tag
Szia.Érdeklődni szeretnék, hogy a RedNightSI by Kamillo X620-ra létezik-e??Rá lehet-e rakni. előre is köszönöm.
-
drjuris
csendes tag
köszi!
megnéztem
elkeseredtem:de nem adom fel:
Egyébként köszi a gyors válaszokat!
További szép napot!
-
drjuris
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de nincs véletlenül olyan alkalmazás amellyel "shell"-eket lehet készíteni? ( mint pl. Nokia telefonokhoz - Carbide.ui.- témaszerkesztő)
Természetesen úgy értem ezt, hogy egy programozói múlttal nem rendelkező személynek is legyen esélye egy shell elkészítéséhez.Szívesen babrálnék egyet, de az is érdekelne, hogy pl. egy elkészített shell-nél ikonokat hogyan lehet cserélni, stb...
Előre is köszönöm!
-
drjuris
csendes tag
Köszi szépen! Így már működik!
(Csak az zavart meg, hogy az SD-n lévő sys.txt-ben nem SDMMC-t hanem SDCARD-ot kellett írni!)
Üdv: drjuris -
PLaci58
addikt
válasz
drjuris #5964 üzenetére
Ezt próbáltad? Amikor az SD kártyán a Mobilenavigator könyvtárban van a cuccos Mobilenavigator.exe néven.
EXEPATH="\SDMMC\Mobilenavigator\Mobilenavigator.exe"
TEXT="Russa" helyett az idézőjelek közé azt írd amit akarsz és azt fogja a gomb alá kiírni.
A sys.txt-ben van .exe megadva?
-
drjuris
csendes tag
Sziasztok!
Kamillo67 ! Help!!!
Probálgattam már minden féle képpen megadni a kártyán lévő mobilenavigator.exe. elérést a fenti sorba beírni, de sehogy sem megy! Azt adtam meg neki, ami benne van a kártyán lévő sys.txt.-be, de nem jó!!
Ha van valami megoldás légyszíves, legyetek szívesek!!!
Előre is Köszönöm!! -
drjuris
csendes tag
Nagyon Szépen Köszönöm!
-
kamillo67
tag
válasz
drjuris #5961 üzenetére
Szia!
A Russa elérési útját a:
"\YFAP30\Skins\Color7_NavReady_CMMB\Color7Shell.xml" fájlban a navidlg-ben szerkesztheted át.
"
<NaviDlg IMAGE="PNG:181" RECT="0,0,480,272" ANIMATION="4">
<ANIMATION
ID="13"
SOUND="!StartUpAnimation.wav"
/>
<PageDown
ID="1"
RECT="0,210,480,62"
PARAMETER="32"
/>
<PageUp
ID="6"
RECT="0,210,480,62"
PARAMETER="32"
/>
<Page RECT="0,0,480,272">
<GpsBtn
IMAGE="PNG:3112"
RECT="138,108,98,98"
EXEPATH="\SDMMC\AutoNavi.exe"
TEXT="iGO8"
Style="ShellBtnText"
Background="136"
/>
<Navi_Russa
IMAGE="PNG:3108"
RECT="245,108,98,98"
EXEPATH="\Residentflash\Russa\russa.exe"
Style="ShellBtnText"
TEXT="Russa"
/></Page>
<Panel RECT="0,0,480,35">
<Title
RECT="26,0,150,35"
Normal="FFFFFF"
Style="Title"
TEXT="Navigáció"
/><Time
RECT="240,5,100,30"
EXEPATH="DateTime.exe"
Style="LedDigit"
Normal="FF6633"
/></Panel>
<CloseBtn
IMAGE="PNG:158"
RECT="412,0,50,33"/>
</NaviDlg>
"A másik ikonhoz tallózható a progi!!!! Azt indítasz vele, amit akarsz(beállítások menü 2 lap!!!)
üdv.
-
drjuris
csendes tag
Kamillo67!
Küldtem privit, de az már megoldódott!
A problémám most a következő lenne!
Ezidáig a navi ikonra kattintva, ha volt a készülékben kártya, akkor arról indult a navi. Most így mivel az IGO ikon egy konkrét elérési útra mutat, így nem tudom elindítani a kártyán lévő programot!
Ha nem nagy kérés leírnád, hogy hol tudom átszerkeszteni a "Russa" elérési útját! Arra gondoltam, hogy azt állítanám be a kártyára! ( esetleg annak a russa nevet átírni primora??)
Segítségedet előre is köszönöm!
Üdv: drjuris
-
kamillo67
tag
-
kamillo67
tag
Ha idetévedne még valaki.
Itt egymódosított gyári shell,amellyel tökéletesen működik a rednight_SI és az új (2) verziója is.
Fontos: ez teljesértékű shell!!!
Önmagában is használható!!!További előnye az eredeti shellhez képest, hogy betallózható az én megyek navigációs progi útvonala a beállításokban(mint a x820-x920 esetén) ,vagyis bárhol lehet és mindegy a neve is.
A másik navi ikonja (russa) a "\ResidentFlash\russa\russa .exe"-re hivatkozik.Ez animált is:
[link]Üzembehelyezés!
Egyszerűen csak be kell másolni az RF2-be a kicsomagolt "YFAP30" mappát.
Maradhat az eredeti is de azt nevezd át feltétlen, mert különben mindkettő elindul majd újraindítás után.És a link:
[link]jelszó nincs
És csak azért most, mert mikor anno felraktam volna itt még tilos volt!
Most kapartam elő(márnem használok n770-etüdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- BMW topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest