- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
baracsi
tag
Keresek döglött Wayteq N400 vagy Bluepanther BP350 készüléket, olyat, aminek jó az érintőképernyője, mert az enyém nem működik.
-
baracsi
tag
válasz
rocketeero #196 üzenetére
nem csoda, hogy nincs hozzá terméktámogatás, hiszen a Wayteq weboldalán is írják, hogy számos GPS készülék van, amelyet Kelet-Európában árultak Wayteq márkanéven, habár nem a Wayteq tervezte és gyártotta őket.
-
baracsi
tag
válasz
rocketeero #194 üzenetére
szerintem ebből a kütyüből sokkal többet is ki lehetne hozni, csak tudtommal ezt a Wayteq N400-t csak Magyarországon árulják, ezért is nem találni főzött ROM-ot hozzá, mondjuk egy olyan, amin van egy Windows Mobile 6 Professional, pedig csont nélkül elfutna rajta, csak ezt a ROM-machinálást nem nagyon vágom, meg nem is merek belefogni, nehogy teljesen hazavágjam a gépet
-
baracsi
tag
válasz
rocketeero #191 üzenetére
nem tudom, hogy az N410-en pontosan milyen operációs rendszer van, de ezek a Windows CE verziók irgalmatlanul le vannak butítva. Szerintetek ezekre a gépekre rá lehetne erőltetni egy Windows Mobile 6.0-t? Mert image-m az lenne, legalábbis emulátor verzió, hivatalos Microsoft weboldaláról letöltött. Nagyon sokszor belefutok abba, hogy nem lehet telepíteni a játékot/alkalmazást, mert .cab formában van, igaz ki tudom szedni a tartalmát, de azok nagy része meg nem indul el, gondolom .net framework hiányzik neki. Tehát a kérdésem az, hogy valamilyen úton-módon fel lehet tenni pl egy Wayteq N400 gépre a Windows Mobile 6-t?
-
baracsi
tag
amikor telepítek egy játékot, pl.: egy demó verziót, a program fel is megy a Wayteq N400-ra, megadom neki, hogy az SDMMC-re rakja, és ezután el szeretném indítani (a Progra files-ban ott is van a parancsikon), de kiírja, hogy Cannot find XYZ (or one of its component). Make sure the path and filename are correct and that all the required libraries are available. Ez miért van érdemes ezzel tovább próbálkozni?
-
baracsi
tag
már lejárt a szerkesztési idő, ezért újat írok. Az az érdekes, hogy a Control Panel\Remove program viszont látja, mint telepített programot.
-
baracsi
tag
valakinek sikerült már azt megoldani, hogy telepítés után meg is jegyezze a telepítéseket a Wayteq N400. GAPI-t telepítettem. Ha a Program files könyvtárat adtam meg, akkor az is eltűnt a Windows könyvtárba másolt gx.dll-lel együtt, ha viszont a ResidentFlash-t adtam meg neki célként, akkor a ResidentFlash-en megmaradt a program, de Windows könyvtárba másolt gx.gll ugyanúgy eltűnt. Van erre már megoldás?
-
baracsi
tag
válasz
Gerison89 #103 üzenetére
Gerison89: írtam Neked privit, de már tárgytalan, mivel rájöttem egy lehetséges megoldásra a problémádat illetően (nem biztos, hogy Neked is pont ez a problémád, de hátha). Itt leírom, hogy nekem mi volt a problémám. A csablak féle 1.0-s SI-t próbálgattam még régebben, lépésről lépésre haladtam, majd abbahagytam, mert visszadumált a másoláskor, hogy nincs elég hely, újraindítottam és letettem a PDA-sításról. Eltelt pár hónap és csablak kiadta a 2.0 (lényegesen felhasználóbarátabb) verziót, meg is örültem, feltettem, viszont nem látta a GPS vevőt. Na elkezdtem turkálni ez 1.0-s leírásában és észrevettem, hogy volt benne egy gpsexports.reg állomány, amit anno annak rendje és módja szerinte le is futtattam (és benne is maradt a registry-ben). Ezt kitöröltem, utána nyomtam egy reset-et és voila, tökéletesen meg is találta a GPS-vevőt.
sok sikert
-
baracsi
tag
valaki írt nekem emailt a wayteq n400 autós tartóval kapcsolatban, de véletlenül kitöröltem, mert SPAM-be rakta amikor töröltem, akkor láttam, hogy nem SPAM, de már nem lehetett visszacsinálni, legyen szíves felvenni velem a kapcsolatot
köszi
-
baracsi
tag
Van olyan itt akinek van egy felesleges autós tartó bölcső Wayteq N400-hoz? Mert nekem itt a tappancsnál a műanyag eltört (elfáradt szegény, főleg az Ukrán útjaim során), vettem egy ilyen után-gyártott sz@rt, de annyit is ér. Most próbálok a kettőből egyet csinálni, de hát mégsem olyan. Vagy valahol lehet ilyet rendelni?
Közben megtaláltam hol lehet rendelni (http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?shop_id=9558&cikk=termek_101443), de 4800 FT, ezek a PDA/PNA alkatrész árusítók mekkora [ide most nem írok semmit, mert úgyis kimoderálnák], az egész ér max 1000 Ft-ot. Eddig is utáltam a magyar kereskedőket és ez így is fog maradni. Hogy törné bele mindegyik a kulcsot a saját raktárának ajtajába.
-
baracsi
tag
azt hiszem ez a megoldás
-
baracsi
tag
a NAVIGÁCIÓ ikon az SD kártyán keres, két alternatíva lehet
mobilenavigator\mobilenavigator.exe VAGY
igo\igopna.exelegyen, a kettő közül bármelyik jó, nekem a sys.txt így néz ki (tehát semmi folder bejegyzés)
[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
[timezone]
sync_os_timezone=0
reset_os_timezone=0
[debug]
sound_q_length=200
queue_length=200
disable_outlookpoi=1
show_oneway=1
show_speed_limit=1
[sound]
sound_q_length=200
queue_length=200
ding=1
;0 - no ding before speak, 1 - one ding, 2 - ding-din
[rawdisplay]
driver="GX"
;driver="GDI"
[gps]
port = 1
baud = 38400nekem így tökéletesen fut, nekem is 2 gigás SD kártyám van, bár ez nem hiszem, hogy befolyásolna valamit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardcore café
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hegesztés topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest