Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rapid81

csendes tag

Sziasztok!
    Nekem is van egy Wayteq/Intensa N410-esem, és mióta megvan (1 éve), azóta próbálok PDA szerűséget varázsolni belőle, de eddig még nem jött össze. Total Commander van az SD-n, az fut, meg nagy nehezen most varázsoltam rá Russa-t túrázáshoz (az ehhez szükséges 3 dll-t alig tudtam megszerezni).
    Próbáltam Navitel-t rárakni, de annak még a Russa-hoz szükséges 3 dll-en kívül kellene egy BTHUTIL.DLL, amit viszont sehol nem találtam eddig. Aki itt írta, hogy rakott már Navitelt N400-ra vagy N410-re, az szóljon már, hogy honnan vette a szükséges DLL-eket, légyszi!

Valamint itt olvastam, hogy csablak-nak van valami 2.0 progija, ami PDA-sítja az N410-et. Azt honnan lehet leszedni?

Továbbá olvastam olyat is, hogy valaki frissítette a ROM-ot a kütyüjén. Légyszi, valaki adjon egy linket, hogy honnan szedte le a ROM-ot!

Még az lenne a gondom, hogy hiába rakok ki bármilyen ikont az asztalra, az restart után eltűnik. Erre valami megoldás?

Előre is köszi!

U.i.: Tudom kicsit sok egyszerre, de legalább a Navitelt tudjam már futtatni. :)
    U.i.2: Fullos WinCe 5-öt rá lehet valahogy égetni?

Új hozzászólás Aktív témák