Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • H14

    csendes tag

    válasz kisselandras #3189 üzenetére

    a csalók nem pályafüggőek! mindenhol vannak!

    DMZben szinte nincs is! ahelyett, h 5 killstreaket meg hat benzineskannát gyűjtögetnél, meg botokat lövöldöznél, talán némi tapasztalat elkélne, ha másokkal küzdesz! :)

    egészen biztos vagyok benne, h nem azért rakott le hatotokat ( mekkora funság hatan lenni! ja, nem...), mert csalt!
    képzeld el, Plunderben egyrészt pontosan duplaakkora a KD-m, mint Brben vagy resuegence módban! ennek két oka van, kevesebb a csaló + a plunderezők nagy része burgonya! rendszeresen összecsomagolok ott egyedül egy négyes beigádot ( most trió van, korábban quad volt), és nem azért, mert akkora sztár vagyok! és a Plunder sokkal komolyabb, mint a Dmz, ahol nincs közös cél se! mindent elmond a statisztika része, ahol az AI soldier kill-t számolja csak!!!

    egy fórumtárs iírta korábban, h két magyar streamer bement dmzzni, és rommá darálták a lobbyt! nagyképűen mondták, h ez a gyenge játékosoknak való! gőzöm sincs, ki ez a két streamer, nem is érdekes, de tényleg ilyesmi a helyzet! Dmzben az égegyadta világon semmi értelme csalni, bár csalni alapba értelmetlen és faszság!
    sajnos tele van csalóval a cod, mind multiban, mint a warzone érdemi részében! de egy dmz-s ne siránkozzon, mert ott gyakorlatilag nincs is...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák