Hirdetés
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisselandras
senior tag
Nem tudom ki hogy van vele de élvezhetetetlen a játék mind wz3 mind wz2 ez a rengetek új fiók amiket gondolom bannoltak s friss regisztrációval vissza jönnek china ge... Brutális ezeket hardveres bant kéne véglegesen adni
-
csákány.
aktív tag
#3588D013: Hát igen....nagy előny az, ha egy csapat együtt mozog és figyelnek egymásra, még ha esetleg van köztük gyengébb képességű is - "sok lúd disznót győz"!
#3592-secret-, #3597Bubaaa: Eltűnt a plunder, de tényleg ott van helyette a lockdown, amiben aztán tényleg lehet húzni a fegyvereket, de sajnos tele van aimbotos, wallhackes csalókkal(igaz, plunderben is találkoztam velük) - alig győzöm reportolni őket!
Régen még kaptam visszajelzést tőlük, hogy köszönjük a segítséget, tényleg csalók voltak és kitiltottuk őket végérvényesen! Viszont az elmúlt napokban hetekben is reportoltam olyanokat, akik 1000%-osan csalók voltak, de mégsem jön a visszaigazolás!
Lehet, hogy már lesz@rják az egészet, nem tudom, de a warzone a legjobb is lehetne a kategóriájában, ha csalások nagy részét megakadályoznák és az sbmm-en is finomítanának egy kicsit!
És az a pofátlan játék manipuláció vagy csalás is meg van még mindig, amit a #3578-as posztomban le is írtam, hogy rengetegszer előfordul az, hogy előbb kezdek lőni, szinte bele ürítek egy egész tárat az enemybe, még a killcamban is látszik, hogy sokszor eltalálom, de én halok, és ezekben az esetekben legtöbbször 2 damage-et ad meg, vagy irreálisan keveset!
2 damage nem is létezik - bármelyik fegyver többet sebez még egy találat esetén is!
#3598juliensorel: én is maxolgatom a fegyókat szépen sorban: ar, br, smg, shotgun, lmg, handgun kategória teljesen kész, marksman és a sniper kategóriából még 2-2 hiányzik, launcher és a melee kategória nem érdekel. A shotik tényleg jók voltak az ingyenes multis hétvégén shipmenten, warzone-ban már kevésbé hatékonyak!

A TAQ Eradicator tényleg jó, vagy pl. a DM56, de a Holger 26 kicsit smg-sítve is eléggé adja!
Viszont aminek a húzásával eléggé megszenvedtem az a KV Inhibitor - az egy f@s! -
ULPIUS
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Én még sorban maxolom a fegyókat, már lassabban megy mert a boostok is elfogytak, multi nincs.
Nyilván vannak tényleg hátrányos fegyverek (meg egy két full semmirekellő is
), de én általában mire kimaxolom őket mindet megszokom és addigra egész jól megy a játék bármivel. Mindig a shotikat és az lmg-ket hagyom utoljára mert egyik classt se kedvelem, de most az a vicc, hogy eljutottam arra szintre, hogy ezek közül jött ki a jelenlegi két kedvenc. Amíg csak a szinteket húzom addig nagyon meta ajánlásoikat se szoktam nézni, csak ha már mind maxos. Ezek így ahogy összeraktam nagyon adják és most néztem, hogy ez az új taq igencsak népszerű, nem meglepő.
Igen, "tüzes shotgunos" geci lettem én is ezzel

#3588D013
Ugyanezt tapasztalom állandóan, vagy nincs feltöltve a quad, vagy egyedül kóvályognak összevissza, de azért néha vannak jó arcok akivel jól lehet együtt mozogni, olyankor általában win a vége vagy 2.-3. helyezés.
A kedvencem a rengeteg AFK, meg azok akik plubderből kilépnek miután kétszer-háromszor lelövik őket
érted, egy olyan játékmódról beszélünk ahol bárhányszor respawnolhatsz, mindezt saját loadouttal. Sose értettem ezeket... -
nggabi
félisten
válasz
tupacamaru
üzenetére
csakapule 100as tárral
-
D013
aktív tag
Fú nem tudom ti hogy vagytok vele de én most kezdtem el elfáradni a szezonra, 93%-os battle pass, csak resurgence-ket ugrok quadban randomokkal. Mivel nem vagyok egy ász, így van a legtöbb esélyem. Nyertem már párat, 2szer is volt hogy én lőttem le az utolsót. De mostnanra kicsit unom hogy hányszor veszítek el tűzharcokat, hányszor nem együtt mozog a csapat, hányszor kapunk csak 3 embert quadra. Egy biztos, lenyomom a szezont és meglátom hogy visszatérek-e Season 2-re..bár a Fortune Keep nagy kedvencem volt anno, de lehet most kigétem egy időre és csak Season 3 fele nézek vissza.
-
prannk
őstag
Jaja már sikerült
-
ULPIUS
őstag
Warzone-on belül pont Plundera a legjobb fegyverszint fejlesztésre, ne killre menj, hanem nyitogass minél több ládát és próbálj teljesíteni küldiket, illetve ha van aktiválj fegyver xp boostot a menüben. Én is ott húzom most az új fegyvereket.( mert nem vagyok hajlandó megvenni az mwIII "dlc-t" teljes árú játék áron, csak emiatt, mert amúgy sose játszom a multival, camo és szinthúzáson kívül semmire nem jó. 10 évvel ezelőtt még elmentek az ilyen játékmódók de mára már marha unalmasak számomra.)
A fegyvereket fel tudod szerelni ugyanúgy mint multiban, ebben ninsc különbség, minden ugyanaz warzoneban is, csak először maxra kell húzni mindent és akkor elérhető lesz a sok "extra" kiegészítő amikkel már össze lehet dobni jó fegyókat.
Battlepasson belül csak akkor kapod meg a feloldott jutalmakat, ha megveszed 1100cp-ért a battlepasst. De ami mellett "free" felirat van azokat megkapod enélkül is."De érdekesnek tartom hogy beleeresztek egy 45 ös tárat és nem hal meg. Én meg 3 golyotól meghalok. Hiába van bennem 3 páncél."
Szerintem ezzel mind így vagyunk normális játékosok, állandó alapjelenség, ezt egyszerűen el kell engedni, mert kb sose fog megszünni, tele van a játék net/szerverhibákkal, csalókkal, aim assistos gyökerekkel stb.
Lettek amúgy egy fejlövéstől fektető sniperek újra, az most kvázi normális, hogy valaki downol egy lövésből 3 páncél esetében is. -
prannk
őstag
Üdv. Most kezdtem nemrég a warzonet ingyenesbe. 65 ös szint.
Battle passnál a 37 reward mit jelent?
Illetve hogyan mi módon lehet fegyvert húzni és feloldani? Mert 1 kör alatt a 4-5 kill nem sokat ér. plundert játszom.
Operátort hogy lehet unlockolni? Csak ha fizetek 30 dollárt?
Basp vel meg sva 545 el tolom. De érdekesnek tartom hogy beleeresztek egy 45 ös tárat és nem hal meg. Én meg 3 golyotól meghalok. Hiába van bennem 3 páncél.
Ugyanez az mcpr én nekem 3-4 lövés kell másnak elég 1 belém..
Ezek az agyonskillezett fegyvereket csak multi részen lehet csinálni gondolom -
kisselandras
senior tag
válasz
csákány.
üzenetére
Ne is mond shotit nálam is ugyan az a helyzet bár nálam ez a china kínai embereknél fordul elő csak amit le írtál tiktokon láttam róla videót hogy shoti maxos volt a csávó nak tudta méről jön a az enemyt erre shotival alappal le szedi a csávót bár a kanalas game tiktok videóban is ugyan az valami recon dront vagy mit dobot wz3 ban a enemyre erre simán be megy s le szedi közben lövik 2 en az enemyt szóval ez valami új fajta cheat lehet
-
csákány.
aktív tag
Szoktam morgolódni a cheaterek miatt - és sajnos azok még mindig vannak, de most éppen a pofátlan játék manipuláción akadtam ki (beszéltünk már róla)!

A Riveter automata sotit húzom éppen plunderben(már majdnem maxos), és már nem először fordul elő, hogy közvetlen közelről többször pofán lövöm többször az enemy-t, és csak ilyen 30-alatti sebzést számol el, és természetesen meghalok(kb. 30-35-os pingnél, packet loss nélkül)! Most utoljára is a létrán jött föl, hallottam, rákészültem, oldalt és kicsit hátrafelé helyezkedtem tőle, hogy ezzel is előnyben legyek mert vissza kell fordulnia, amikor kb. félig kilátszott már elkezdtem pumpálni bele a sörétet, de ennek ellenére én haltam!
Egyszerűen nem nyerhetsz néha, bármilyen jó is vagy! Utálom ezt a "rendszert"! 
-
BandiHUN
veterán
válasz
steewcv65
üzenetére
Passz, ha van ilyen kontrollgép, és jó...
Driverek, pl. alaplapi, processzor, stb. biztos jó? VGA nem vált le órajelet, ha alapból egyfelé néz, így ezzel a cooling feature-el? Az okozhat még ilyet. Sajna nem ismerem az AMD cuccokat, NVIDIA-n nekem nem megy le az órajel, ha pihen a kártya, igaz Performance módban is van. -
BandiHUN
veterán
válasz
steewcv65
üzenetére
Lehet kevés a 16gb warzone-hoz feltekerve, főleg ha a háttérben más is fut, pl. ilyen-olyan kliensek, sőt szeret maga a Steam is felhízni akár 2 gigára, mert preloadolja a store-t+a beépített böngészőt... ctrl-alt-dellel rá tudsz pislantani a teljesítmény fülön, mi mennyit visz. +fontos, hogy a swap file ssd-n legyen, mert külömben lassú az adatok utántöltögetése. Sok dolognak kellene legalább ram-ban lennie, mert egy forduláskor sok látható tárgyat kell betölteni. +gondolom textúrák is felcsavarva maxra...
Zombiban nekem is csinálja magaslaton forgáskor, zártabb területen nem, a sima multi pedig a legvadabb mozgást is kitolja beesés nélkül. -
steewcv65
őstag
Sziasztok.
Haverom megkert, hogy irjam be a problemajat, ezert ennek most eleget szeretnek tenni...
Gepe:
5800x3d
6900xt
2x8gb crucial 3600mhz cl16
850tap golnvme samsung evo ssd,tarhely van
1440p felbontas radeon chill bekapcsolva es korlatozva a monitor frissitesehezJelenseg: Warzone
Fps boven megvan, de amikor hirtelen fordul ,mondjuk 180°-ot akkor micro lagg tortenik, utana minden jo...
Van valami otletek,hogy ez miert van, vagy valami orvoslas ra?Olvastam en ezt intel gepen es 4080kartyaval is redditen.Szoval ja... :R
Varna az ötleteket vagy a tapasztalatokat.
-
Bubaaa
senior tag
-
Bubaaa
senior tag
válasz
Khaosz55
üzenetére
Ugyanezzel szenvedek én is. Ernyőnyitás,és a Slide cancel beállítás. az egyiket kikapcsolom,a másikat be,de nem jegyzi meg. Szerencsére a hang és a többi beállítást megjegyzi. Nem értem. Mióta kijött az új warzone,azóta ez van,végtúrtam a netet,találtam is sok megoldást,csak nálam egyik sem működik.
Már mindkét beállítást betettem kedvencekbe,így keresni sem kell,csak néha meccs közben jut eszembe 
-
Zooley79
csendes tag
Ha valaki tud, kérem segítsen!
Régen ment, most nem indul a játék.
Már nagyon sok mindent kipróbáltam. Többször újratelepítettem. Megvolt a Scan and repair. Volt program indítása rendszergazdaként. SSD-re is felraktam. Winyón is volt. Virtuális memóriával is eljátszadoztam. Semmi. Addig elindul, hogy a jobb alsó sarokban az indító logó lefagy.
Mi lehet a probléma?
Köszi előre is!Adrenalin driver: 23.11.1.
-
Khaosz55
addikt
válasz
kisselandras
üzenetére
Ja persze. Megnézem, mert én is látok eseteket amiről néha nem tudom eldönteni, hogy csalás-e. Minden estre kapnak egy X-et
. -
kill_switch
senior tag
válasz
kisselandras
üzenetére
Ha már anyukákat emlegetsz, mutathatnál okot is.
Már csak azért is, mert az a "sima M4" 25%-os damage buffot kapott legutóbb, szóval így látatlanban simán elképzelhető, hogy szimplán csak bele lett lógatva az arcotokba.
-
Khaosz55
addikt
válasz
kisselandras
üzenetére
Ja van videó, és nem gond linkeld.
-
kisselandras
senior tag
Madrox itt is üzenem neked hogy a kur.... Anya... Azt a kibaszot magyar ge... Csalót 3 lövünk te csicska szar a lépcsőhazban s te vígan sima M4 el le szedsz mindenkit
hála istennek haver streamli a videot ez alapján szép kis bant kapsz
-
kisselandras
senior tag
Minden fórumtarsnak
Békés Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok
-
Khaosz55
addikt
Az kitől lehet, hogy a warzone nem jegyzi meg egyes beállításokat?
Pl a hangerő beállítást és mindig vissza teszi az automatikus ernyő nyitást.
Nekem bejön az új wz. Jó a pálya, jó néz ki illetve összeségben pozitív irányba ment el minden. -
nggabi
félisten
válasz
tupacamaru
üzenetére
dupla xp-vel plunderben is, ha eladod az összes laptopot amit találsz menet közben és csinálod a küldiket. egy baj van h halál unalmas

-
tupacamaru
veterán
Holger 26 7-es szintről, 19,5-re. Egy kör alatt.
-
kisselandras
senior tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Ez ilyen játék sajnos ez. Még a Jobbik eset a legroszabb mikor 1 ember le szedi az egész pályán az embereket
-
astrojoe12
tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Mindegy, uninstall volt.
Elindítom, vagy tíz perc, mire a pályán vagyok. Ejtőernyőzés közben lelőnek a pálya másik feléről, megint öt perc, amíg vissza jutok. Megint lelőnek, de látszik a videón, hogy a hegyen keresztül jött a lövés. 20 perc várakozás, 0 játékidő, és 1 csaló, aki 100% hogy átlőtt az egész hegyen. Miért játszik ezzel bárki?
-
astrojoe12
tag
Hi!
Elindul a pálya és egyből kilép a játék? Mi lehet a baj?A gép megfelel az ajánlott követelményeknek, más játék jól fut.
-
nggabi
félisten
kva jó a Mikulásos buli
hurkatöltő pluemont dolgozik
már csak rénszarvast kéne lőni, egy 100as tár kevés bele 
-
válasz
kill_switch
üzenetére
Oh köszi azert mindent nem tudunk feldolgozni
Lol dolgokat en biztos nem 45-ös kispisztoly az 45 sebzés xd logikus vegulis real meghalsz ugyanugy kivéve ha kevlárba megy az simán megfogja cagy ezek a plate-ek
-
Laby
őstag
válasz
kill_switch
üzenetére
Köszi!
-
Laby
őstag
válasz
kill_switch
üzenetére
Ohhh valóban.
Ide mindig minden egyes kisebb-nagyobb fegyver mókolások fel vannak sorolva? -
kill_switch
senior tag
Pedig ott van.

» Assault Rifles «
DG-56 (MWIII)
Max Damage reduced to 32, down from 40.
FR 5.56 (MWIII) Max Damage reduced to 35, down from 43.
» Battle Rifles «
BAS-B (MWIII)
Max Damage reduced to 35, down from 39. Min Damage reduced to 25, down from 27.
» Handguns «
COR-45 (MWIII)
Akimbo Max Damage reduced to 30, down from 45.
Renetti (MWIII) Akimbo Max Damage reduced to 22, down from 33. Headshot Multiplier reduced to 1.2, down from 1.4.
» Marksman Rifles «
DM56 (MWIII)
Max Damage reduced to 41, down from 50. Min Damage reduced to 37, down from 39. KVD Enforcer (MWIII) Headshot Multiplier reduced to 1.8, down from 2.2.
MTZ Interceptor (MWIII) Headshot Multiplier reduced to 1.5, down from 2.
TYR (MWIII) Akimbo Max Damage reduced to 70, down from 120.
» Shotguns «
Haymaker (MWIII)
Max Damage reduced to 36, down from 52.
» Submachine Guns «
Fennec 45 (MWII)
Max Damage reduced to 22, down from 25. Headshot Multiplier reduced to 1.25, down from 1.35. Lower Torso Multiplier reduced to 1, down from 1.1. -
Laby
őstag
válasz
kill_switch
üzenetére
Igen, ez eléggé kézenfekvő válasz, csak a nerf/buff mini update-k itt nincsenek feltüntetve.
-
kill_switch
senior tag
-
nggabi
félisten
válasz
BerserkGuts
üzenetére
hurkatöltő
-
Még mindig a DG-58 a legjobb meg az M13B

-
válasz
kisselandras
üzenetére
tied se volt egy clear shoot xD csak úgy rácuppant a célkereszt szerintem ez ilyen heckerwars vót -
kisselandras
senior tag
Skacok dobjatok már rá egy [https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=2SRFWMLOsbw] reportot csicska aim hack
Ahogy látom van már róla video fent -
Laby
őstag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Azt hol olvassátok hogy mikor milyen fegyvert nerfelnek vagy buffolnak?
-
-
nggabi
félisten
na akimbo kispisztoly bejött?
bas-b megy a lecsóba. jóvan... játszhatatlan 
Bubaaa
10-12 szintet léptem 1 kör alatt
-
nggabi
félisten
válasz
tupacamaru
üzenetére
nekem is ez a tapasztalat, semmire se figyeltem kb 3 szintet lép a fegyó. lehet a pajzs vásárlás jó ötlet, vagy uav stb...
-
Khaosz55
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ja tudom csak haver panaszkodott, hogy nem ad a küldi szerinte wepon xp-t.
-
Pepe78
őstag
sziasztok! Wz-ban olyan "mikrolaggos" érzésem van. A cimboráim is panaszkodnak.
A multi jól fut, simán.
A net minimum szuper 10700 + 16gb ddr4 + 6700xt -
Khaosz55
addikt
A daily challenges-t csak sima battle royal-ban lehet teljesíteni vagy resurgence-ben vagy plunderban is teljesíthető ?
-
bebi998
csendes tag
válasz
kisselandras
üzenetére
Köszi!
Klán lehetőséget én egyedül a 2019-es MW topiknál találtam, de jelenleg az is szünetel. Tudsz esetleg vmi linket küldeni?
-
Bubaaa
senior tag
Nekem textura gondjaim nincsenek,az fps is több lett mint almazrában volt. Nekem tetszik ez az új. Ami hibát eddig észrevettem,nincs az enemynek hangja,remélhetőleg ezt hamarosan javítják. A gépjárművekben nem szól a beállított zene,és az említett ernyő nyitás. Ezen kívűl nem tapasztaltam hibát. Ez az ernyő nyitás érdekes,mert minden beállítás megmaradt az előző szezonokból.
-
Bubaaa
senior tag
Hol tudom a beállításokat lementeni? Csak warzone-om van. Beállítom hogy ne nyiljon az ernyő magától,ez úgy is marad mindaddig mig ki nem lépek. Másnap megint be kell állítani.
-
bebi998
csendes tag
Hy!
Két kérdésem lenne.
1. Van esetleg a jelenlegi Warzoneban "PH!" klán, mint anno volt amikor megjelent?
2. Monster energiaitalból nyitott kódokkal unlockolt kontent az kizárólag MW3-ban használható fel, vagy Warzoneban is?
Köszi!
-
válasz
kisselandras
üzenetére
van itt is videó nézegetés csak napi 700-at tudnak átnézni
és elég csak a report mert az alapján vissza tudják nézniEz nagyon kevés mert napi 1-3millió játékos van és ha mindenki csak 1-et küld már sok
már pedig én napi 30-at szoktam kb szóval esélytelen kiszűrniük mert 90%-a csal,
és ha most elkezdenék is kibannolni őket az 4000 napig tartana
-
csákány.
aktív tag
Mertem remélni, hogy van még aki hasonlóan (jól - konzervatívan) gondolkodik ebben a témakörben mint én!
ÁÁÁ, nagyon durva ez a videó
"a legtöbb meta smg iron sight-al van tálalva" - az smg-ket én is iron sight-al tolom (nem mondom, hogy mindent tökéletesen látok 40+-osan
), meg amúgy is kell az összes slot másra! Viszont a fegyver beállításnál a "gyorsaság-pontosság-bullet velocity" felsorolásból kihagytam az egyéni preferenciákat - mert hát tényleg nem vagyunk egyformák!#3516 kisselandras:
"a cronust iróniának szántam" - amúgy szerintem mindenkinek megfordul a fejében, de attól még nem kötelező "átállni a sötét oldalra"
És hogy, milyen a sors - a tegnapi kommentem után plunderben ismét találkoztam ilyen "kedves" (roh@djanakmeg) csaló "nyomorékokkal"!
-
nggabi
félisten
válasz
kisselandras
üzenetére
ez is már a 2. napon tiszta Caldera. mindenki pro és aranyozott fegyverrel úgy szalad mint szupermen

dmz-t soha 1 percet nem játszottam, de most kéne fegyót húzni. hogy működik? nem tudtuk az új fegyvereket bevinni, csak m4et meg vel46ot lehetett kiválasztani.
plunderban 3 szintet ment fel a fegyó 1 kör alatt, resurgenceben 0-t
köszi -
kisselandras
senior tag
válasz
csákány.
üzenetére
Az a baj hogy a cronus már legális lett ugyan úgy mint az aim szoftver
ezt a cronust iróniának szántam nem is használnák de azért tegyük már hozzá az ember nem azé veszi meg a kibaszott játékot hogy más elrontsa a kedvét a játéktól
szeretnék leülni s néha egy fárasztó nap után kicsit gamelni a pajtikkal plusz mikor bejött a bf5 ott alig voltak az elején ott érdekes mód dice ha videó alapján valakit elkapsz hogy csal s be küldöd azonnal kapja a bant s el ismerik nem igazán jó az anthicheat de köszönik s továbbra is ha van video szivesen várják
a játékosok nagy része azok vigan alszanak mert nem érdekli az hogy te tisztán játszol
#3514juliensorel hát épp ez az már az 1es szintű is úgy lő mintha az anyja hasában tanulta volna fel se emeli a kezével a fegyvert s úgy darált le 4 ember wz3 ba plunderben
hát mondom a valóvilágban nincs ilyen#3511nggabi még horkol is mellette mert jó napja volt s fárasztó
#3512BerserkGuts hát én vidi alapján szoktam beállítani van amikor darálsz vele vagy semm
de minden nap kihívás az egész -
-
ULPIUS
őstag
válasz
csákány.
üzenetére
Amikor egyértelművé válik, hogy a cod és annak fejlesztői megérettek a pusztulásra.
[link]
Röviden: ez a tenyérbemászó, irritáló görény úgy indítja el életében először az új warzone-t, hogy minden fegyver max levelen van és lvl 55 a karakter szintje, közben meg kapja az oktató tippeket a játéktól mint mindenki más aki először elindította. Annak ellenére, hogy az mw3 multi részével direkt nem játszott korábban, nehogy lebukjon sok más streamerhez hasonlóan, ugyanis azonnal kiderült volna, hogy közelében nincs a tudása egy új "tiszta" játékban, ahhoz mint amit hackerként előadott eddig. Ezek az arcok cheat nélkül 1 killt nem képesek összehozni kb, célozni nem tudnak, a különböző fegyverek valódi viselkedését nem ismerik, taktikázni, helyezkedni szintén nem tudnak ugyanis sosem volt rá szükségük a wallhack miatt stb stb.
És az ilyen szarháziak emellett milliómosok a streamelésnek köszönhetően.
Csak annyit kérdeznék, hogy azok akik ilyen streamereket néznek és isszák a szavaikat, azok tényleg ennyire hülyék?! Lehet csak én vagyok naiv de azt gondolnám, hogy még a vak is látja, hogy ezek mind csalnak és a nézőik képébe hazudnak mindegy egyes képkockával.
Idiocracy."Fegyók beállításánál nem feltétlen kell készpénznek venni az ilyen-olyan oldalakon fent lévő loadoutokat, mert eleve egy csomó streamerektől származik, akiknek a nagy része meg csal, és nem is látja a fegyver valódi viselkedését"
Így van, Callofshame is ugyanezt mondja pont ebben a videóban. Átlagos, legitim játékosok esetében valahol értelmetlen ilyen ponotsan finomrahangolt metákat kijelenteni, ugyanis mindenkinek más áll kézre, más stílusban játszik, más távokon és más fegyver classban jobb vagy rosszabb stb. Az ami jól pörög valakinél simán lehet, hogy másnál nem. Én is pont ezért szoktam visszatérni az általam kedvelt feygverekhez miután kipróbálom az aktuális metát, mert valahogy azokkal amiket én kitapasztaltam, beállítgattam, azokkal jobban megy.
Egy egyszerű személyes példa: a legtöbb meta smg iron sight-al van tálalva, hogy gyorsabb legyen az ADS speed, na most én pl nem tudok jól célózni a legtöbb iron sight-al, mert egyszerűen nem látom jól, hogy hova lövök, nekem kell egy kis red dot, ahhoz hogy pontosan tudjak célozni. Inkább legyen picit lassabb az egész célzás de érjen több golyó célba, valszeg még mindig jobban jövök ki így a helyzetből. Én ezért mindig minden fegyóra teszek egy Slimline pro-t, mert számomra az tökéletes. De ezer más ilyen apró különbség van ami miatt marhaság készpénznek venni a metákat. -
csákány.
aktív tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Hidd el engem is fel tudnak b@szni a csalók, de nálam megvan az elengedni tudás képessége is - nem agyalok rajta sokat és akár hanyagolom egy ideig(órák vagy 1-2 nap) a játékot is.
Az sbmm tényleg el van qrva, és úgy manipulálja a játékot, hogy "egyszer fent és egyszer lent legyél" bárhogy is játszol éppen - mocskos egy dolog ez!
És mindezek tetejében még a csalók kiirtását sem veszi véresen komolyan az Activision! De tudod, "megszoksz vagy megszöksz"!
"kihívás megölni őket" - azért nem lehetetlen, de kell hozzá pályaismeret, jó movement, és általában az éppen aktuális meta fegyver jól beállítva - nyilván ez csak gyakorlással érhető el! Fegyók beállításánál nem feltétlen kell készpénznek venni az ilyen-olyan oldalakon fent lévő loadoutokat, mert eleve egy csomó streamerektől származik, akiknek a nagy része meg csal, és nem is látja a fegyver valódi viselkedését, mert a csít szinte bármilyen loadoutot jóvá tesz! Tesztelni kell, és a gyorsaság-pontosság-bullet velocity arany középútját kell megtalálni! Nyilván hogy ebben jó legyen valaki, ahhoz ezzel foglalkozni kell, ha meg nem akar vele foglalkozni annyit, és csak hétvégi játékos, akkor meg csíthez nyúl, és utána kiv@rheti hogy milyen jó!
Amúgy az egész csalás dolgot nem nagyon értem, mert sokan úgy akarnak top kategóriás játékosok lenni - és ezzel állandó sikerélményre szert tenni, hogy alig akarnak az egészbe energiát fektetni, vagy még azt a minimálisat se, ami ahhoz kell, hogy azért élvezhető legyen a játék! És aki "át is áll a sötét oldalra", az is találkozni fog hasonló cheaterekkel, akik ugyanúgy megsz@pathatják, szóval ott sem lenne teljesen felhőtlen az élmény!
De mindenkinek saját döntése, hogy melyik oldalt választja!
-
válasz
csákány.
üzenetére
én neki futok mindig hogy adok egy esélyt de mindig felbasznak sajnos
+lehet sbmm is elvan qva meg hamar szinteztem ki a fegyvert de arra meg végképp nincs időm hogy csalók mellett még szar fegyóval is szenvedjek mert jó fegyverrel meg legit beállításokkal is kihívás megölni őket
Majd tervezem hogy megint beérem lista legaljával és egy idő után normál playereket is dob néha de 10/1 meccs tiszta.
-
csákány.
aktív tag
válasz
kisselandras
üzenetére
Valójában nem lőnek olyan jól, csak csalnak(tisztelet a kivételnek)! Úgy könnyű jónak lenni, hogy wallhack-el előre látja hol az enemy-rá tud készülni, majd az aimbot segít célozni, és a norecoil pedig rajtatartani az enemyn a célkeresztet! A tudásuk egyedül a jó movement és a a pályaismeret, és az erősségük abban rejlik, hogy saját team-el mennek, nem randomokkal! Nem kell őket az egekbe magasztalni!

"veszek már én is egy cronust mint mindenki más" - kérlek ne általánosíts, és nem tudom, hogy ezt komolyan gondoltad-e, hogy a könnyebbik utat válaszd - és hogy így akarj "jó" lenni...nem zavarná-e a lelkiismeretedet, hogy úgy nyersz, hogy belül tudod, hogy egy béna-csaló-f@sz vagy?!
Az iménti jelző-combo nem személyes - nem ellened irányult, egyszerűen utálom a csalókat! Nem vagyunk egyformák, és lehet hogy maradi vagyok, de én nem tudnék nyugodtan aludni tudva azt, hogy csalással vagyok jobb mindenkinél, és a tiszta játékosok valójában a pokolra kívánnak! 
#3511 nggabi: Tisztában vagyok vele! Ezért is írtam, hogy nem vagyunk egyformák!
-
kisselandras
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Azt látom xboxon tolja de közben használja a komponenst
egér bill
láttam egy 2 csalást nála 3 an lővik s vígan csúszkál folyamat az egész pályán .
hát én ne tudom hogy a faszba lőnek ilyen jól de veszek már én is egy cronust mint mindenki más mert tuti azt használ mellette -
ez a faszkalap már megint csal [link] és a sok gyökér funja még élteti is
-
nggabi
félisten
válasz
kisselandras
üzenetére

nem megy a cross platform, holnapra megjavítják.
-
Mentolka
senior tag
Most miért nem lehet játszani ezzel a rakás...? Nem talál meccset.
Persze a loadoutnak annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Régen még kaptam visszajelzést tőlük, hogy köszönjük a segítséget, tényleg csalók voltak és kitiltottuk őket végérvényesen! Viszont az elmúlt napokban hetekben is reportoltam olyanokat, akik 1000%-osan csalók voltak, de mégsem jön a visszaigazolás!
Lehet, hogy már lesz@rják az egészet, nem tudom, de a warzone a legjobb is lehetne a kategóriájában, ha csalások nagy részét megakadályoznák és az sbmm-en is finomítanának egy kicsit!
2 damage nem is létezik - bármelyik fegyver többet sebez még egy találat esetén is!
), de én általában mire kimaxolom őket mindet megszokom és addigra egész jól megy a játék bármivel. Mindig a shotikat és az lmg-ket hagyom utoljára mert egyik classt se kedvelem, de most az a vicc, hogy eljutottam arra szintre, hogy ezek közül jött ki a jelenlegi két kedvenc. Amíg csak a szinteket húzom addig nagyon meta ajánlásoikat se szoktam nézni, csak ha már mind maxos. Ezek így ahogy összeraktam nagyon adják és most néztem, hogy ez az új taq igencsak népszerű, nem meglepő.

És mindezek tetejében még a csalók kiirtását sem veszi véresen komolyan az Activision! De tudod, "megszoksz vagy megszöksz"!

Dewo