-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cseze
csendes tag
válasz
kisselandras #3912 üzenetére
Nem
Töröld a fájlokat,újra letölti
Hátha...az segít,volt rá példa -
cseze
csendes tag
válasz
viperabácsi #2411 üzenetére
[link] itt már írtam,de ha kell,van még egy nálam pluszban
-
cseze
csendes tag
B21 aktív ismét
-
cseze
csendes tag
Nekem van 4db B21 kártyám
Elég 1 darab, nem veszik el,ha meghalokTapasztalat
Ja és BUÉK mindenkinek. -
cseze
csendes tag
válasz
kisselandras #2369 üzenetére
B21 lesz az
Én kezdem elengedni, még nem sikerült élve kijutni -
cseze
csendes tag
Már én is futottam bele egy teambe, sima solo br- ban.Becserkésztek. Utánna néztem hogy együtt vannak, összedolgoznak,összebeszélnek.
-
cseze
csendes tag
válasz
kisselandras #397 üzenetére
Most húzzák az account-at,az anti-cheat bevezetése előtt.
-
cseze
csendes tag
De lehet
,ha te érkezel elsőként az oldalán van egy piros gomb(a két támasztókar között) és te aktiválhatod a tornyot.Ha már zöld a torony, akkor a környéken sétálva is vannak olyan helyek ahol ha áthaladsz megkapod a jutalmat(plusz az idegesítő zajt a füledre meg a számokat a képernyőre)
-
cseze
csendes tag
100€ lesz a Vanguard
Egy páncélozott vonatot kell rohamozni,amíg le nem gyaluljuk.Egy kést és egy másik fegyot kapsz a végén. -
cseze
csendes tag
Még a hatása alatt vagyok
-
cseze
csendes tag
Pffffff........
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest