- Fotók, videók mobillal
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
5150head
üzenetére
Event első napján kezdtem kiszedni a mechet... pár sérült rész volt, többit adták. A boosterrel+blessingel pikk-pakk felhúztam. Szerencsémre volt platom, formám, rengeteg endo... így nagyjából felszereltem. Persze pár mod még jól jönne, flow meg ilyesmi, de azért már bőven jobb, mint a bent található hulladékok.
Ampot is csináltam eventre, arra a pár napra, amíg a mech készült. Szerencsém is volt, tudtam rá időt szakítani.
Vik én a Spear-nál jártam úgy, h próbáltam, de se ídőm, se kedvem, se cuccom nem volt igazán megfelelő. Volt, aki le is oltott anno alliance-on, h ha igazán akartam volna, akkor kiszedem a ceti lacerát. OK, akkor nem tudtam, majd lesz újra... és lett is.
Szal. amire van időd, kedved, azt szedd ki, többi meg majd legközelebb. Párat mentem csak, igazán nem is néztem, h miket dobott, ha van plusz és tradelhető, akkor átadom szívesen.Arcane kiszedéshez (nagyobb tételben) gyakorlatilag 24/7 kellene játszani az event alatt.... Nem tudom, h ki találta ki a cell dolgot, de bekaphatná neki a fűnyíró...
És látva, h mennyit ad, sztem sokan lesz.ják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Crimson Desert
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Robogó, kismotor
- Napelem
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És látva, h mennyit ad, sztem sokan lesz.ják.