Hirdetés
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
#7589parasutyo Ezek mind bent vannak a játékban, akár ki is farmolhatod őket. Ha nem szeretnél vele vesződni, akkor ahogy Vizion is írta klánban próbáld meg a csereberét. Én ált az ilyesmit dukát árba oda szoktam adni (a másik ad helyette olyan prime itemet amiből van neki és ugyan annyi dukátot ér) A platot inkább költsd slotokra, mert az mindig kell.
#7590ViZion K-Drive: Affi bosster, Primo Flair, Inertia Dampeners, + ami neked a trükközéshez kell - jump high növelés stb. Fortunán Balra kimész az épület melletti nagy csőre, felugrasz, trükközöl ráugrasz a csőre és csúszol majd ezt ismétled 6000 pontig mert az a cap és leugrasz a földre, hogy megkapd a pontot. Kicseszettül grindos és unalmas. Ha megunod az épület mögött vezet fel szerpentin szalagkorláttal ott is lehet szórakozni.
Eventre én is bevittem 2 klántársat de mindkettőt kidobta (bár az egyik rámírt közben privátra h kimegy wc-re...
szóval lehet h ez volt az oka hogy "kidobta" a játék.
Érdekes randomoknál sose dob ki senkit...
Amúgy ahogy írtam neked is, érdekes ez a klán meg ali. Shifu is írta ma, h neki se szoktak reagálni ha beír valamit. Cianid tartott nagytakarítást a klánban az inaktív játékosok között karácsonykor, a klán kb 1/3-a el is tűnt. Nem tudom hogy a többi klán is ennyire passzív-e mint a miénk meg az alinkban lévők...
Szívesen nyomnám az eventet de hát nincs kivel, maradnak a randomok, de nagyon sok a láma...
OVE-en egy aránylag normális csapattal sikerült 26k+ összehozni, de simán lehetett volna több is, ha az egyik srác ölni is tudott volna. Szerintem nagyon sokan szartak a mechekre és nem buildelték fel őket és ez látszik a random csapatokon is.
Nem is értem, pedig nagyon sokáig volt event affi bosster, aki akarta most nagyon könnyen felhúzhatta a mechet 40-re az eventen csak ugye kellenének a mech modok is hogy jó legyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB 3ÉV garancia
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Új Honor Magic 6 Lite Green
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szóval lehet h ez volt az oka hogy "kidobta" a játék.
OVE-en egy aránylag normális csapattal sikerült 26k+ összehozni, de simán lehetett volna több is, ha az egyik srác ölni is tudott volna. Szerintem nagyon sokan szartak a mechekre és nem buildelték fel őket és ez látszik a random csapatokon is.