- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
sztem is eléggé élen jár még grafikában az engine, amúgy 1-2 dolog az évek alatt jobban bejött grafika szempontjából a játékban amit persze aztán kivettek, tök jó effekt volt az amikor minden egyes kreditet úgy szippantott fel a vákuum, meg mikor elposszantak az ellenfelek sokkal több kis apró molekula volt körülötte.
egy két tükröződéses felület is eltűnt corpus tileseteken, azokat is nagyon hiányolom, minden irányba változott a játék - optimalizálás miatt is gondolom első soron, gtx970 el amúgy azok az effektek játszhatóak voltak és ami fontosabb h ki be kapcsolhatóak voltak (leszámítva a credites dolgot), szóval nem értem miért vették ki őket... ami számomra még rejtély hogy miért akad a játék ha hostolok, bejön pár ember és 144fpsről lemegy 70re, de az még okés is lenne csak rohadt darabos lesz olyankor, gondolom szinkronizáció miatt muszáj, de mocskos frusztráló - próbáltam mindenféle beállítást amit írtatok, portokat játék beállítás alól, de nem javult meg, ami fura h nem mindig jön elő, lehet szolgáltatók körüli difi is közre játszhat, vagy csupán tényleg játék szinkronizáció, pl egyik játékosnak vacak gépe lehet és azért darál az fps, ha egyedül vagyok akkor megvan szinte mindenhol a 144fps, ami vajsima, ugye le van korlátozva a képfrissítés miatt is játék alól
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Napelem
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest