- iPhone topik
- Yettel topik
- Kompakt méretben is divat lehet a 2 x 200 megapixel
- Apple Watch
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
válasz
gandalf
üzenetére
Hát az az "ide irogató játékos" már MR11 (vagy lehet azóta is több már) és minden nap látom a klánban hogy tolják Vizionnal. Én nem értem, miért fáj neked most ez ennyire, hogy megint beleállsz itt a srácokba, írtam fentebb is h totál nincs igazad és le is írtam, hogy miért. Főleg úgy, hogy ők segíteni akarnak.
Ha "lószar" a kitgunod, akkor csak lószart raktál össze. A Catchmoont nemrég nerfelték mert kb a játékosok 80%-a azzal tolta... biztos azért volt mert "lószar". (mondjuk kellett is bele 4-5 forma)
A broken war kb nem sokat ér, max az elején, de ha nem szeretsz kardozni akkor van egy rossz hírem: a kardok nagyon erősek a játékban.
Ezt a ki kap meg micsodát meg szerintem engedd el, mert mindent IS ki lehet farmolni egyedül, a kérdés az, h mennyi időd van rá.
Amúgy meg Źşë' jól leírta: a játékhoz minden adott interneten, leírásokban, videókban, how to build videókban etc.
Ne sértődj meg, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez nem a Te játékod. Ha ennyire fusztrálnak a dolgok, és nem érzed magad jól, sztem játsz mással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- ELADÓ! SAMSUNG Odyssey G5 34'' Ívelt WQHD 165 Hz 21:9 FreeSync VA LED Gamer Monitor
- Apple Iphone 11 eladó!
- Fanatec CSL DD szimulátor szett eladó + opcionális Bass Shaker szett!
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest